כי כבר אין מילים ...

ה מוזה

New member
../images/Emo16.gif כי כבר אין מילים ...

בשלכת עץ עומד לבדו ברוח אין לו רגע חם ואין לו צל לפעמים גם הוא רוצה להרגיש בטוח ולא כמו פרח שנובל ולפעמים הזמן בוחן אותנו מניח לרגלינו מכשולים אף לנו יש את הכוחות שלנו נראה לו שאנחנו יכולים לראות את הכאב ולהביט לו בעיניים להיצמד אל החיים חזק לא לוותר להאמין בכל הלב שיהיה עוד טוב ושלמרות הכל אנחנו נתגבר אלוקים רואה הכל משגיח מלמעלה שלא נאבד את התקווה וגם אם לפעמים כואב צריך ללכת הלאה אין דבר הכל רק לטובה ולפעמים הזמן בוחן אותנו... אז אם אתה שם למעלה אלוקים .. היום איבדנו אנשים טובים יד מרושעת ורעה נטלה חיים ואנחנו כאן כל כך כואבים .. קצת קשה ללכת הלאה ולהאמין כשאנחנו מתפוצצים .. בוערים נרצחים נטבחים ובכאב עמוק וענקי שולחת לנחומים למשפחות ההרוגים רפואה שלמה לפצועים שרק נמצא את הכוחות להאמין שיהיה פה טוב אתמול והיום ..ימים של כאב הלוואי ונדע כבר ימים של שמחת הלב
יהי זכרם ברוך

ה מוזה

New member
../images/Emo16.gif ושוב פיגוע...

שוב התמונות חולפות במרקע הפעם ספגה את המהלומה עפולה והמחשבות מתרוצצות ללא הפסקה קניון העמקים ..הייתי שם קו 37 ..נסעתי בו לא פעם אחת קו 361 ..גם עליו הייתי יום לפני שפוצץ ולאט לאט הפחד משתק את המחשבה .. אותה מחשבה איומה .. מתי אני אהיה הבאה ? משחק של רולטה רוסית הפכו החיים כל נסיעה יכולה להיות אחרונה כל ביקור בקניון יכול להסתיים באסון נורא ומשהו בי לוחש לו ואינו נרגע אולי זה החינוך אולי הגנים שזורמים בדם אל תכנעי לפחד אל תכנעי לחלאות האדם היי חופשיה .."להיות עם חופשי בארצנו" - מתי ? ל"ג בעומר ציון של גבורה אנושית של נפש יהודי דוד וגולית עולים בראשי ..ומה אם הפעם אנחנו גולית? והירח אתמול האיר במלואו שמיים כהים ושחורים אל עליון היושב במרומים אוסף אליו מלאכים עד מתי נאמין בנפלאות וניסים? ומתי..מתי תורי ? מין סלקציה חסרת מעצורים מחזירה אותי לימים חשוכים של ההיסטוריה האנושית שם היינו חסרי מגן וחסרי אונים ..נטבחנו מובלים והיום שנות דור חלפו ועדיין איננו חופשיים הרולטה הזו גובה חיים .. חוט שערה מפריד ..מזל או גורל או סתם צירוף מקרים בין החיים להרוגי הפיגועים ואותה מחשבה שוב עולה מתי אני .. אין נחמה לנחם אתכם משפחות ההרוגים - יהי זכרם ברוך לפצועים רפואת הנפש והגוף מי ייתן ותשובו במהרה לביתכם

../images/Emo16.gif

בסוף לא ישארו לנו נרות להדליק בשביל אירועים משמחים! עמ"י תהיו חזקים , אף אחד לא הבא בתור . אני מקווה שיעבור לנו הלילה |ריח|
בשלום!

למעלה