יערית

Mוניk

New member
../images/Emo16.gifיערית../images/Emo16.gif

רגע רודף רגע דקה רודפת דקה המחוג עושה עוד סיבוב וחיי מתקצרים בשעה כל שניה שעוברת אני מצטערת שאתה לא לידי מצטערת על הזמן האבוד בלעדייך חיי טפלים מבינה שאתה יודע הכל בשבילי אתה הסיבה לחיות הטעם לחיים הרצון למות אל תנפץ אשליות מתוקות אסוף אותי אל זרועותייך ותאמר לי אני אוהב אותך ילדה תגשים או תנפץ חלום אך דבר אלי כבר דבר אלי היום (נכתבת ע"י יערית,,,אהבת נעורים בהיותה בת 12)
שכחת לכבות את האור יערית ונרדמת עם הספר ביד יערית אבל כל הפיות הטובות יערית לא עזרו לך הלילה לישון יערית
שכחת לכבות את האור יערית ונרדמת עם הספר ביד יערית וכל הפיות הטובות יערית לא עזרו לך הלילה לישון יערית
לאט הזדחל לו השד הנורא והטיל כל הלילה עלייך מורא וצל שהאפיל עליו אור המנורה את ליבך הקטן כה הפחיד את ליבך הקטן כה הפחיד
שכחת לכבות את האור יערית ונרדמת עם הספר ביד יערית אבל כל הפיות הטובות יערית לא עזרו לך הלילה לישון יערית
השלג בספר היה כה עמוק והיער עבות והבית רחוק פחדת אפילו לרגע לצעוק כה פרחה נישמתך הקטנה
את ליבך הקטן כה הפחיד את ליבך הקטן כה הפחיד
יערית יערית יערית
נכתב לזכרה של יערית ילדה שבחיים לא אשכחחחח יהי זכרה ברוך
נזכור את כולם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ביום שלישי ה-6.5.03 בשעה 09:40 בבוקר תשודר תוכנית הנצחה לחיילת יערית טייכנר התוכנית תשודר בערוץ מס' 19 >ב- yes< ערוץ התכלת ובערוץ 36 <בכבלים> או ערוצי זהב יערית טייכנר ז"ל זו בת אחותי חיילת שנהרגה הבאתי לפה ת'בקשה לצפות בתוכנית לפי בקשת ההורים (אחותי ובעלה) זו גם דרכם להנצחה

דיתוּש

New member
../images/Emo14.gif

אני שמחה מאוד שאת מנציחה אותה בדרך זו או אחרת. כל הכבוד לך. היא באמת נשמעת משהו מיוחד... אני לא יכולה להגיד שאני מזדהה, כי אני לא... אבל משתתפת בצערך ומשתדלת להרגיש כאבך. את יודעת שהיא תחיה לעד בנפשה...

טאKילה

New member
../images/Emo104.gifלזיכרך יערית..../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif

יערית בלב עוד דמך מבעבע אל מול אבן גל עד הפכת שלהבת אש שם שנותייך הקצרות נעצרה דהירת נעורייך נוף פנייך בלא ניד עפעף נעלמת מחיק ארץ החיים את מביטה ממעל מהשמים עולם ללא רחם הקביל פנייך שם רק מבט אחד וזעקת המוות פצע כאב הותרת בין אוהבייך לקראת בואך חיבק אותך מלאך בין המילים קול הורייך הסדוק לכי ילדה לכי לטייל בגן עדן. לכי ילדה לכי לנוח בשלום..
[רק כתבתי מתוך הבטן של מוניk] משתתפת בכאב הנוראי,האובדן לא מכהה כאב..

היום, הוא לך יערית . . . ../images/Emo16.gif

כמו בכל שנה ושנה אהבתך הקסומה נתונה היא לך, איי שם יקרה יושבת את בלב יקירייך תמונת חייך כל דקה כל שעה צרובה היא בלב אוהבייך יערית את יפה, כמלאך בשמים ממעל מביטה . . . , עינייך שחורות מביטות בתשוקה אל החיים שנלקחו לך בקריעה ..., שערך השחור מקורזל לך, עף מתפזר הוא, לרוח השכול..., שפתייך לך כציור אומן, רוצות הן בעוז, בתשוקה, אהבה לאחוז ..., נשיקת שרף לך עלמה, לקחה היא איתה, אותך נשמה, בדם שפתייך לא הותירה בך נשימה ..., אהבה, בליבך שכנה עוד בילדותך נערה כבר אז ידעת את אותה אהבה, לצרוב במילים שחודרות לנשמה, בת המצוה כתבה היא אל אהובה ..., כתבה על הזמן, החיים והמוות אשר אותה אליו הוא אסף בדמי ימיה הותיר הוא כאב ויגון על אושר אבוד על אשליה מרה יערית את לעד אהובה יערית את בזרועות אהבה יערית אותך שנה בשנה יערית לך נר אדליק ברעדה יערית את למעלה שמרי לנו על התקווה . . .

AngelTLV

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

איתך בכאבך אמנם כואבת על ילד אחר אך מבינה לליבך

מוניק, יהי זכרה ברוך! . ../images/Emo16.gif

מחבקת ברוך, אותך ואת משפחתה של יערית. ואת כל מי שחווה או חווה אובדן ושכול...

Mוניk

New member
תודה רבה לכולם ,,,גם במסרים../images/Emo23.gif

תודה על העידוד תודה על האיזכור תודה על המילים שאת הלב מחממים על השירים הנוגים על ההשתתפות הכנה אני מעתיקה הכל, כל מה שנכתב פה לזכרה של יערית יכנס לספר שינצח את זכרה ספר שלאט לאט אוסף לתוכו עוד מילים עוד שירים, עוד תמונות עם עוד קצת כוחות נפש בסוף יצא לאור מודה לכם גם בשם אחותי שנפעמת, נרגשת מעוצמת המילים שנכתבו פו
שיתפתי אותה בהכל

למעלה