|
חגים נהדרים

arlot

New member
|../images/Emo16.gifחגים נהדרים

לוח הצ"ולקין, לוח השנה הכי קדוש לבניי המאיה מציין בדיוק רב את כל החגים של כל הדתות -עד היום, פשוט מדהים לא? לוח זה מסתיים בשנת 2012 כל חג וחג נופל על יום "שער"גם החגים היהודים ללא יוצא מהכלל עובדה שהדהימה כל מי שניתקל בלוח הזה(לוח שנימדד לפי 3 שמשות ןלא לפי ירח אחד או שמש אחת )הם היוא חוגגים את כל החגים של כל העמים לפני שנוצרו כל החגים הללו בכלל, זה גורם לי לחשוב אוליי האלוהות גדולה מידי בכדי להידחק בדת אחת? ולאן באמת "נעלם" לו העם הזה בלי רמז אחד ? אוליי הם גילו את הסוד? :) ולמה 2012 ? אוליי כשכולם ישמחו עם כולם אז יגיע משיח ? שנה חדשה מדהימה לכולם עם הרבה אור ואהבה וחג אורות שמח לכל מי שצריך אור בחיו|שמש

babajos

New member
איך הם הכירו את כל החגים

כולל החגים היהודים, שהרי תורת היהודים ורוב החגים נתקבלו לפני 3315 שנה, והם בני רק 2012(עוד לא), זה רק מוכיח שגם העתיקו מאיתנו, ואז מה זה אומר שגם אנחנו צריכים להעתיק, ובמיוחד מאלה שהעתיקו מאיתנו? מוזר!!! ויותר מוזר כפי שנכתב פה שהם נעלמו ללא כל רמז, וכפי שאמרתי בתגובה קודמת אצלנו לא נעלמה אפילו אות!!! בכלל למי שיש את הלוח הזה הייתי רוצה לראות העתק אם אכן כל חגי כל העמים נמצאים שם! חג חנוכה וחג אורים שמח לכולם!

arlot

New member
בבה זה לא מדויק

בניי המאיה סיימו את ההיסטוריה שלהם בדיוק בזמן יציאת מצריים ?! אפילו ידוע בימינו שהיה מיסחר של זהב בין הפרעונים לממלכת המאיה , ובכיף אני יציג לך את הלוח הזה - גם אתה תדהם ממנו על בטוח !!! אנשיי רוח מאמינים שהם היתעלו למימד אחר אותו מימד חמישי שאנחנו מכנים אותו המימד החמישי- מימד המשיח רק הזמן יגיד... וחוץ מזה מה נישמע גבר?

babajos

New member
מימד המשיח????????

אנשי רוח מאמינים שהם התעלו לאיזה מימד חדש שנקרא מימד המשיח,את זה לא שמענו עוד.אבל אתה חושב שכדאי לנו להסתפק באיזה תוכנית בערוץ המדע או באיזה ירחון שהיו כתובים בו כל מיני השערות? ראיות והוכחות יש? אם תרצה אגב תן לי שבועיים ואני מייצר לך לוח שנה בול כמו של המאיה, מה אני מדבר, שבועיים זה הרבה, יהיו כתובים בו כל החגים, ומה זה יוכיח? שבגלל שזה כתוב אצלם צריך לחגוג את החגים ההם? מתי יהייה זמן לחיות או שנדמה לנו שכל החיים זה איזה ראש השנה, שהרי נאמר פה כבר שיש כאלו שרוצים כל שבוע ראש השנה. חוץ מזה אחי מרגיש אחלה יש טלפון אתה יודע, תתחיל להשתמש בו, נהיית זר או מה? ד"ש לאישה או אם התבלבלתי ביניכם דש לגבר!:))

למעלה