ה-2.11.06

../images/Emo16.gif ה-2.11.06

אם אפשר לבקש אל תשימו מאומצים ופרצופים שמחים..:(. רבין רק רצה שלום " לא לאלימות כן לשלום " כך אמר . אבל לאחר כמה שניות .
למה הוא לא לבש את האפוד?רבין האמין וחשב שאין סיכוי שמישהו יפגע בו אחרי כזה מהלך , ועוד יהודי
אני חושבת שאם הוא היה לובש את האפוד הוא היה אולי ניצל. |אני כתבתי לא העתקתי] יהי זכרו ברוך הוא

ינקיפנק

New member
../images/Emo16.gifלזכרו של אדם אמיץ, נאמן, וגדול.

שעשה כל מה שיכל למען מדינתנו, ונרצח בדם קר. כל שאוכל להגיד הוא, שרבין היה המנהיג החזק והאמיץ שכולנו ראינו בו דוגמא, וביום בו הוא נפטר, נפטר גם חלק קטן מאיתנו. יהי זכרו ברוך.

חנהפ

Active member
לזכרו של רבין,ועוד שני אנשים../images/Emo16.gif ..

רבין,רחל אימנו,ועוד מורה שלי שנפטרה אתמול בלילה. יהי זכרם ברוך

../images/Emo16.gif.

לזכרו. אני רק רוצה להגיד, שלא די בלומר איזה מין אדם הוא היה, ולא די בזכור זאת. גם לא די בלזכור את הרצח, כי הוא הרי נבע מהמעשים שקדמו לו. מההפגנות הקשות, מהצגת רבין כאויב, מההסתה. שכחנו את זה, ומאוד חשוב שלא נשכח. כי זה מעט חזר על עצמו שנה שעברה, בהתנתקות עם אריאל שרון. יהי זכרו ברוך
.

../images/Emo16.gif../images/Emo211.gif

"איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא, אשר היה כערבות הבוכיות?" כמה ימים לפני זה עשו לנו פעילות בנושא אלימות, והראו סרט על רבין. שמעתי כמה בנות שדיברו ברקע על דברים ממש לא קשורים, וזה כאב. אגב, ילד מהכיתה שלי הוא אח של תמר זונדינר (שמעתם פעם על השיר "רגע לפני ורגע אחרי"?).

o0Invisible0o

New member
../images/Emo16.gif

באיחור, כי אתמול הייתי בבסיס. עשו לנו בצבא פעילות מעולה ליום הזכרון. של הבנת ההבדלים בין משהו לגיטימי, לא לגיטימי והסתה. כן, סגנון בי"ס קצת אבל הרבה יותר בוקר, אמיתי. היה טוב.

למעלה