דודו טופז

thankful

New member
../images/Emo16.gifדודו טופז../images/Emo16.gif

סוף עצוב לאיש שהצחיק את המדינה . לא היה יכול להתמודד עם , לא היה יכול לשאת את הסיטואציה בה נמצא .

לא יפה לגנוב לי את הנושא לדיון ../images/Emo3.gif

בדיוק באתי לתהות לגבי איך עדיין לא דיברנו עליו. מה דעתכם על ההתאבדות שלו
אני אישית לא אוהבת אותו ואני מרחמת עליו שהגיע למצב כזה אגואיסטי, יותר נכון מרחמת על הילדים המסכנים שלו, שלא מספיק ישאו על גבם את האשמות החמורות שהיו לו אלא גם עכשיו את ההתאבדות שלו. היה אגואיסט ונשאר כזה עד ליום מותו. מעצבן אותי שמנסים להפוך אותו להיות צדיק, הבנאדם תיכנן וניסה לרצוח חצי מהמדינה.

מותה של אשליה

בעצם הרחמים עליו מצד אנשים רבים, התחילו די מזמן, עוד לפני ההתאבדות שלו. אנשים אמרו שמרחמים עליו כבר כשהתגלו כל הפשעים שלו וכשהוא נעצר. ואני שואלת: למה לא מרחמים על בני סלע, על האבות שרצחו את הילדים שלהם, על כל הרוצחים האחרים שאנחנו שומעים עליהם לאחרונה? למה כל אלה הם פושעים ואילו דודו טופז הוא קדוש מעונה? ויש לי גם תשובה: דודו טופז עצמו אולי מת לפני יומיים. האשליה מתה כבר לפני כמה חודשים. עד לא מזמן הייתה אשליה של דודו טופז החמוד, המצחיק, כובש הלבבות שהופיע לנו על המסך הקטן של הטלוויזיה. אנשים העריצו את האשליה שהוא מכר. ופתאום אחרי כל כך הרבה שנים שהתרגלו להעריץ אותו, לרוץ להופעות שלו ו"ליפול מהכיסאות" (כהגדרת ההורים שלי) מרוב צחוק ממנו, פתאום הוא מתגלה כמפלצת מסוכנת. האשליה מתה, אלא שאז מעריצים רבים עוד היו בשלב ההכחשה, לא רצו להאמין שהדמות שהם העריצו הוא בעצם פושע מסוכן ועדיין דיברו על כמה שהוא חמוד ומצחיק ו... מסכן. אין לי שום צער ושום רחמים על פושע מסוכן כמוהו וגם ההתאבדות שלו לא שינתה את דעתי עליו. מה שכן, בהתאבדות שלו הוא השיג בדיוק את מה שהוא רצה כל חייו: העלה את הרייטינג יותר מכל תוכנית טלוויזיה...

BellA עלמה

New member
אפשר לרחם כי היגיע לשפל

לתחתית של התחתית אדם פשוט חולה ואומלל זה הכל

מה שהכי עיצבן אותי

שנכון באמת איך הוא עשה את זה לילדים שלו מסכנים עכשיו ככה לחיות אבל עצבן אותי שהילד הקטן שלו בהלוויה אמר למה אבא שלו נכנס לכלא על מעשה רע אחד שעשה כול כך הרבה עשים טובים (משהו כזה). אם כל הכבוד זה לא מעשה רע אחד, הוא שלח אנשים לכמה אנשים שונים, הוא איים לא פעם אחת. חוץ מזה מה זה שנה כמה מעשים טובים הוא עשה וכמה רעים הוא עשה, הוא עשה וזה מה שחשוב. גם כל הרוצחים שיש עכשיו בתקשורת, כל ההורים אלי גם הם עשו הרבה מעשים טובים, אז עם כל הכבוד מה, זה שהוא היה מפורסם צריך לסלוח לו?!

שירשולי

New member
../images/Emo16.gifאתן שוכחות דבר אחד...

שהוא היה מסכן ושאף חבר לא עזר לו בשעת משבר כולם ידעו ושתקו וזה חבל אני יודעת שזה לא סיבה לעשות את מה שעשה אבל צריך קצת חמלה כלפיי בנאדם לא?????

האם יש לך חמלה

גם כלפי רוני רון וכלפי כל שאר ההורים שרצחו/הטביעו את הילדים שלהם? האם יש לך חמלה כלפי כל שאר הרוצחים הרבים שקיימים בארץ ובעולם? את יודעת כמה אנשים רצחו את בני/בנות הזוג שלהם ואחר כך התאבדו? האם יש לך חמלה כלפיהם? קל מאוד להרגיש חמלה ורחמים כלפי פושע, כאשר קוראים לו דודו טופז. כשזה מישהו "מהרחוב" שמעולם לא שמעו עליו לפני כן, אז הוא פושע והוא רע וכו' וכו'. כשזה דודו טופז אז הוא סך הכל היה אדם מסכן שאף אחד לא עזר לו. וכן, גם כל שאר הרוצחים הם אנשים חולים ומסכנים בסך הכל. אחרת הם לא היו מגיעים לפשעים חמורים כאלה. למה לא לרחם עליהם?

שירשולי

New member
../images/Emo41.gifכולם באמת משוגעים ואיין....

צורך לרחם עלייהם אני פשוט אומרת שהוא היה בנאדם מסכן שנואש לעזרה ואף אחד לא התייחס לסימניי המצוקה שלו וחבל ולא בגלל שהוא היה מפורסם.

אופירA

New member
מנהל
אפשר לקבל עדכון?

במה הוא היה מסכן? איזו עזרה הוא היה נואש? במה החברים לא עזרו לו?

שירשולי

New member
../images/Emo41.gifסליחה....

כול החברים שלו ידעו מה מצבו ולא טרחו לבדוק אם הוא צריך עזרה הכשהוא עשה כסף כולם היו לצידו וכשהוא היה נואש ומסכן וחולה בנפשו [ואני לא מצדיקה את מעשיו} כל החברים שלו כגון:ציפי שביט והייתר נטשו אותו וחבללל

אופירA

New member
מנהל
אבל ממה הוא היה נואש?

ומאימתי חברים מטפלים בחבר שחלה בנפשו? כל מי שחלה בנפשו יספר לך שהחברים לא מטפלים בו, ולא צריכות להיות לו יותר מידי ציפיות מהחברים. מספיק שלא ניתקו איתו קשר. חברים לא יכולים לטפל בחולי נפש. קשה מאוד להכיל התנהגות של אדם חולה. לאדם החולה יש גם ציפיות לא שפויות שהחברים יושיעו אותו, והחברים מתרחקים כי הם לא יכולים להתחיל לעמוד בציפיות הללו! אדם שחווה שינוי קיצוני בחיים שלו, צריך לחפש את הדרך להתמודד עם השינוי שלו, ולא לבכות: אכלו לי, שתו לי, החברים ברחו לי, אני מסכן, אני חייב להתנקם ולהרביץ לכל העולם... לא החברים שלו עברו את השינוי הזה - הוא עבר את השינוי הזה. אז מה הוא רוצה מהחברים? האם גם כשחבר שלו נהיה מובטל וחולה, הוא הקדיש לו את חייו וטיפל בו? שמעת על כריסטופר ריב? הנה דוגמא איך מתמודדים עם שינוי בחיים.

דוVשה

New member
הילד הקטן שלו הוא בן 8.

את באמת מצפה מילד בן שמונה להתמודד כמו בנאדם בוגר בסיטואציה שכזו? באמת? על אחת כמה וכמה שלכל האנשים הבוגרים שקשורים לפרשה ההתמודדות היא גיהנום, אז מילד בן 8!? תמוהה.

למעלה