א מ א

magy

New member
היי טוליפ.....ברוכה הבאה....טוסקה

כבר וותיקה........נכון????????????

דניאלה1311

Active member
מנהל
אני מתחילה להרגיש מקופחת בדקתי את כל ההודעות ונוכחתי לדעת שלא ברכת אותי מאגי יקירתי כשהצטרפתי לפורומך, ואני מרגישה מקופחת למרות שאני אשכנזיה מבית טוב וכד´, הקיפוח הוא קיפוח ונאי מבקשת על ברכי, זוחלת ממש אנא ברכי גם אותי, יותר טוב מאוחר מבכלל לא........דמעות דמעות

magy

New member
דניאלה....שימי לב להודעה

הבאה...... היא התעכבה רק משום שנפל לי המחשב..............

magy

New member
טעות בלינק

תגידו, גם לכם המחשב עולה לאט לאט.......או רק אצלי? מפרט, טוסקה, Y1 , נונו של ..... magy / 50 פלוס 21.8. את מי שכחתי?????????????????????? ברוכים הבאים.......... תתחילו להשתלב...... נא להכיר.........איקס, ווי, זת, רותי, ישראל , 2 מספר, דניאלה, ישראלה, מיכאלה, אפילוגה, אוווווווווי......שכחתי.......פורפורה.....סופטי, שורטי, לונגי, קורצי, ויו יו גם........וכו.וכו וכו.. אֶצֶטֶרַה אצטרה................ נעים מאד , נעים מאד.... how do you do? זהו.........כולם מכירים את כולם.......... אפשר להתחיל לכתוב.........

Sודית

New member
חחחח...מגי....

עד שנכנס לכאן עוד פרח... את הופכת אותו לפרחיה???? טוליפ, מקווה שתשאר עימנו, שתעניק לנו משיריך.... מזמן לא קראתי אותך. סודית...בתקווה לראותך בהמשך, טוליפ יקר.

magy

New member
אני מרימה ../images/Emo48.gif

לחיי הפְּרחִים והפְּרַחוֹת

טוסקה

New member
כמעט וותיקה ../images/Emo13.gif

ורק היום גיליתי שברכת אותי לפני מספר ימים ובלחץ העבודה ושאר ירקות - לא ראיתי ולא הודיתי. אז תודה על קבלת הפנים

בוני101

New member
משתתף בצערך

בקי לעתים רחוקות אני מזדמן לפורום לקרוא את הודעת אבידתך היה לי הפתעה קשה . קבלי את תנחומי הכנים והשתתפות בצערך . יהודה - בסין

Sודית יקרה שלא תדעי מצער../images/Emo16.gif

מבינה את כאבך. הורים גם אם הם מגיעים לגבורות, בהילקחם מאיתנו העצב גדול, ובעלי שיחיה, אמר לי ביום שנפטרה אימו: "את מבינה שאני לא אוכל להגיד יותר "אמא"?? בטח מבינה, מבינה מאוד וכואבת, אני כבר לא קוראת ל"אבא" - כמעט 10 שנים... זו דרכו של עולם, דור הולך ודור בא.

למעלה