colt צודק, לא חסרים ד.בילים שישאבו רעיונות, ולכן עדיף שלא להציג רעיונות יצירתיים. עם זאת, בן אדם שרוצו לעשות לעצמו "power off" לא צריך לקחת איתו אחרים (לקפוץ לכביש מהיר, למשל), ואם הוא כבר החליט לעשות מעשה (חמור בפני עצמו), עדיף שאף אחד אחר לא יפגע יחד איתו. (ע"ע המטומטמת שקפצה מהחלון, והרגה תינוק
לא במקומה. ליעוז נהרג כאשר עסק בתחביב שלו, אמנם המסוכן, אבל אני מניח שהיה מודע לסיכונים, וכמו רבים אחרים פה בחר ברכיבה ספורטיבית. במקרה הזה, אם ורק אם , מה שהיה כתוב ב MSN נכון, והרוכב עבר מחסום רכבת מורד, אז עם כל הכבוד למת ולמשפחתו, הוא היה אידיוט, וכנראה שמי שלא יודע שלא חוצים מחסום רכבת מורד הוא טיפש מדי בשביל לחיות.
יכול להיות שלא הייתי מספיק ברורה... אני מסכימה איתך שאין מקום להשוואה עם המקרה של ליעוז (ז"ל) אבל כשהזכרתי את המקרה שלו- לא התכוונתי כלל לדרך בה כל אחד מהם נהרג אלא לצורת ההתבטאות פה של חברי הפורום בעקבות המקרים . בלי שום קשר,לשניהם צריך לרכוש כבוד. ואתה גם לא יודע אם הבחור הזה שנהרג עכשיו לא עסק בתחביב שלו (אומנם הוא לא נהרג בעת עיסוק בתחביב אבל הבנת את הכוונה שלי)..
אין לי פה שום כוונה רעה להעביר ביקורת על תגובה ספציפית או על מישהו ספציפי, אני בסך הכל חושבת שלא יזיק אם במקרים מסויימים אנשים יחשבו איך מתקבלות הדעות שלהם בפני אחרים, במיוחד כשמדובר בשרשורי נרות...