אופנוען נהרג.

• פותח הנושא GPZiv
  • פורסם בתאריך

עידו 750R

New member
מוזר מאוד...

סך הכל אופנוע זה לא אוטו שאי אפשר לברוח במהירות. לא רוצה לקבוע עובדות אבל זה ממש נשמע כמו התאבדות.

Alfa156 GTA

New member
נכון, זה כי אין מצב שקרה משהו

לאופנוע והוא לא הניע/הגיב...

tygger

New member
באופן עקרוני אין שום סיבה גם

לאופנוען, או כל מכונית לנסות לעבור מול רכבת נוסעת... ז"א אם אין שם מחסום או משהו, אז צריך להיות בן אדם מאוד מיוחד בשביל לנסות לעבור את המחסום ולהספיק לעבור לפני הרכבת.

Mr BIG Biker

New member
אז זהו ש...

יש שם מחסום ואני עדיין לא מבין למה הוא ניסה לעבור שם את הפסים... לאחר טלפונים היסטריים מדובר בGPZ ג€ שחור הרוכב איש קבע... לא מכיר אותו חוץ מכמה פעמים שראיתי אותו בכביש...

tygger

New member
הייתי אומר לך למה, אבל מעט הכבוד

שנותר לי לאותו אדם מונע ממני. חוץ מזה בשביל מה לחזור על דברים שנכתבו שוב?

דמיקולו

New member
לא בטוח

אופנוען קודם כל אכפת לו מהאופנוע, אח"כ מעצמו ואחרים. עפת מהאופנוע.......נשרטת/נחבלת..............לא תרוץ לראות מה קרה לאופנוע לפני הכל, אפילו לפני שתבדוק מה קרה לך ?

tygger

New member
כן, הוא ינסה לעצור את הרכבת עם הגוף

כדי שהאופנוע לא יפגע...

dptnl

New member
אין סיכוי שזו התאבדות.

זו אחת הדרכים הכי נוראיות להתאבד. יכול להיות שהוא חשב שהוא יספיק לחצות את הפסים, קרתה איזשהי תקלה, והוא פשוט קפא במקום, במקום להימלט.

../images/Emo12.gif התאבדות../images/Emo35.gif ../images/Emo5.gif

אני בספק
אני ראיתי ושמעתי על לא מעט מקרים בהם האופנוען חשב שיצליח לעבור ועשה סלאלום בין המכוניות וניסה לעבור גם כשהמחסום כבר ירד
אין לי ספק שקרתה לו תקלה... מי שירצה להתאבד לא יעשה את זה בצורה אכזרית שכזאת

C O L T

New member
נגיד אותו הולך הרגל שהשאיר מכתב

ואז קפץ לגלגלים בכביש החוף, את אומרת שזה מזוייף הכל, קנוניה?

לא, ממש לא...

אם הוא היה רוצה להתאבד הוא לא היה עושה את זה עם האופנוע שלו, ולא בדרך כזאת
אולי יחלקו עליי פה כמה אנשים... מדובר באיש קבע אני מניחה שיש לו אישה וילדים בבית, ואני חושבת שזה לא לעניין שבן אדם נהרג וישר אנשים פה באים בטענות שהוא ניסה להתאבד. אני לא שופטת אף אחד, אבל אני חושבת שזאת לא צורה.. כמו במקרה של ליעוז ז"ל
שאנשים פה התחילו להעביר ביקורת ולהעיר הערות לא לעניין- בן אדם מת ואנשים פה מעלים השערות! אז לא, לכל מי שחשב שאולי הוריו קוראים את זה וזה לא לעניין אז הם ממש לא, החדר שלו נעול והמחשב מכובה.. והוא גם לא היה עם אף מורכבת.. אני אגיד לך מה הבעיה- אנשים אוהבים לדבר עד שאתה לא מגיע למצב של הבן אדם אל תשפוט אותו! אתה לא יודע מה היה שם, ויש דברים שהשתיקה יפה להם. במיוחד כשמדובר בבן אדם שלא עימנו עוד! קצת כבוד
טוב גלשתי קצת מהנושא...

C O L T

New member
למה קצת, הרבה כבוד

יש כל מיני סוגים של התאבדות, שי אנשים עם משאלת מוות שהם כלל לא יודעים עליה. מה קרה כאן בדיוק קשה לקבוע, אז אני מסכים איתך, אין מה לדבר סתם.

עידו 750R

New member
לצערי אם אגיע לאותו מצב של אדם

זה לא אוכל לשפוט אף אחד .. אולי למעלה שם. אני מאוד מאוד מצטער על מותו של האיש, וגם אנחנו לא מכירים אותו ככה שאין פה שום ריקוד על דם, אני נגד זה לחלוטין. פשוט נראה לי מאוד מוזר פסי רכבת הם לא מקום מוסתר. אפשר לזהות רכבת שבאה ולדעתי גם להספיק להגיב ואפילו לצאת מכלל סכנה. סך הכל זה נראה לי מוזר... אכזרי את שואלת? לקפוץ מבניין עשר קומות זה לא מוות אכזרי? לתלות את עצמך למוות זה לא אכזרי? לדחוף צינור מהאגזוז של האוטו ותוך האוטו ולסגור את כל החלונות זה לא דרך אכזרית להתאבד?(אמיתי אגב המקרה) אי אפשר לדעת אם התאבדות או לא.. אבל נשמע מוזר.

dptnl

New member
לדחוף צינור מאגזוז לאוטו

זה הכי פחות אכזרי (אם בכלל) שמשווים את זה להתאבדות על מסילת רכבת או קפיצה מהקומה העשירית. הבן אדם פשוט נרדם ולא מתעורר...

Shredingerscat

New member
כדורי שינה ושקית ניילון על הפנים

פחות מסריח (תלוי קצת בסעודה האחרונה) ולא מרגישים כלום, החנק מגיע הרבה אחרי שאתה נרדם חזק חזק.

Shredingerscat

New member
יש ספר

ומיליון אתרים שמסבירים בפרוט. ממש לא צריך לחפש בפורום האופנועים טכניקות.

למעלה