../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif

פסח שמח! (אני יודעת שהיום לא ערב חג, אבל מחר ערב חג, אז היום זה ערב, ערב חג
). איפה אתם עושים את הסדר? סיימתם לנקות ולסדר את כל הבית? רוצים לאחל משהו לפורום? ה-כ-ל בשרשור הזה.

ואם כבר שרשור פסח

אז... המון פורומים מכינים ברכת חג פסח שמח לפורומים אחרים... אז חשבתי... אולי גם אנחנו נכין... כל מי שרוצה להציע תמונה... שישרשר לפה, עד היום בערב... ומחר נבחר, ונשלח...

0RainGirl0

New member
אה ובקשר לזה -

אם היה לי פוטושופ הייתי שמחה לעשות אבל הוא מת. יש פה מישהו בכלל עם פוטושופ? אם לא אז זה לא שווה בגלל שאיפה נעשה, בצייר? :S

0RainGirl0

New member
הנה תמונה

http://img2.tapuz.co.il/forums/1_96325474.jpg תכללי את התמונה הגדולה של כולם וגם את התמונה הקטנה זה יכול ליהות נחמד.. ואממ לדעתי תירשמי: חג פסח שמח מפורום מגרש ביתי (1145) ואז ללמטה there is only one tree hill. זה יכול ליהיות נמחד, לא?

0RainGirl0

New member
פסח שמח [:

איפה אתם עושים את הסדר? אצל דודים שלי עם כווולם. סיימתם לנקות ולסדר את כל הבית? העוזרת סיימה
רוצים לאחל משהו לפורום?אממ. פסח שמייח [?] ותמשיכו לראות מגרש ביית בגלל ש there is only one tree hill.

Ronyyyy

New member
פסח שמייח=]=] ../images/Emo161.gif

איפה אתם עושים את הסדר? אצלנו, כרגיל סיימתם לנקות ולסדר את כל הבית? אמממ. בערך=] רוצים לאחל משהו לפורום? אממ.. (כמה מקורי!!)- פסח שמח וכשר, תמשיכו לשרשר .. ו.. שתהיה עונה 5 למגרש ביתי!

shiraz cohen

New member
חג שמיייח!!!

אני עושה את הסדר בבית שלי,עם כל המשפוחה... אמממ אפשר להגיד שסיימנו לנקות. XD. חג שמייייח וכשר לכוווולם!!! קבלו לחם לפני שיהיה אסור.

למעלה