שאלון

סינטטית

New member
../images/Emo157.gifשאלון../images/Emo162.gif

גנבתי מהיידפארק, זה היה נחמד
שם: גיל: תאריך לידה: שעת התחלה: מאיזה תאריך חבר בפורום: שזה אומר כמה זמן?: באיזה פורומים אתם חברים?: שאלות ספציפיות על הפורום שבו הועלה השאלון: מרוצים מהפורום? אם הייתם יכולים לשפר משהו מה הייתם משפרים? דבר חיובי בפורום? דבר שלילי בפורום? מרוצים מההנהלה? משהו שחסר לכם בפורום? החבר\ידיד הכי טוב שלכם בפורום?(מבנאדם אחד עד 3 גג!בחרו כמה שאתם רוצים..) החברה\ידידה הכי טובה שלכם בפורום?(אותו דבר אני פשוט מתעצלת לכתוב את זה שוב..) הרגע שהכי זכור לטובה בפורום? האם קיבלו אותך יפה פה? איך אתם רואים את העתיד של הפורום? האם אתם חושבים שהפורום הזה מסוכן לציבור? האם אתם חושבים שאנשים אשר נמצאים פה(חלקם או כולם) זקוקים לאשפוז בגהה במחלקה נפשית? הבנאדם הכי אופטימי בפורום? הבנאדם הכי מצחיק בפורום? האיש(או כמה אנשים) שעושים ומפעילים את הפורום?(מצעדים וכדומה) שאלות שהיית מוסיף\פה? משפט לאומה כולה אשר רואה אותך עכשיו על המרקע הקטן? זמן סיום: מדגישומטיק

סינטטית

New member
אללה../images/Emo11.gif

שם: אור גיל: 17 וחצי תאריך לידה: 9.7.89 שעת התחלה: 15:27 מאיזה תאריך חבר בפורום: מאז שהוא נפתח... אוגוסט2005 שזה אומר כמה זמן?: שנה וחצי ככה באיזה פורומים אתם חברים?: כל מיני שאלות ספציפיות על הפורום שבו הועלה השאלון: מרוצים מהפורום? יאפ אם הייתם יכולים לשפר משהו מה הייתם משפרים? המ דבר חיובי בפורום? האנשים דבר שלילי בפורום? האנשים שבאים לפה כל שבוע ורושמים שסינרגיה מעתיקים! מרוצים מההנהלה? לא, איכ;[ משהו שחסר לכם בפורום? המ החבר\ידיד הכי טוב שלכם בפורום?(מבנאדם אחד עד 3 גג!בחרו כמה שאתם רוצים..) החברה\ידידה הכי טובה שלכם בפורום?(אותו דבר אני פשוט מתעצלת לכתוב את זה שוב..) פיצ
הרגע שהכי זכור לטובה בפורום? האירוח עם סינרגיה? חח האם קיבלו אותך יפה פה? הייתי שהפורום נפתח אז לא ממש היה אנשים שיקבלו אותי אבל אפשר להגיד
איך אתם רואים את העתיד של הפורום? מצויין האם אתם חושבים שהפורום הזה מסוכן לציבור? לא האם אתם חושבים שאנשים אשר נמצאים פה(חלקם או כולם) זקוקים לאשפוז בגהה במחלקה נפשית? יש מצב
הבנאדם הכי אופטימי בפורום? הבנאדם הכי מצחיק בפורום? האיש(או כמה אנשים) שעושים ומפעילים את הפורום?(מצעדים וכדומה) מורן? שאלות שהיית מוסיף\פה? לא שאלה, אבל סתם בא לי להגיד - גברת פוז!
משפט לאומה כולה אשר רואה אותך עכשיו על המרקע הקטן? פיצ אני
אותך זמן סיום: 15:31 הודגש באמצעות מדגישומטיק

פיצית שלי];

אני עוד אבכה בגללך! אני אוהבת אותך ככככככככככככככככככככככככככככככככככככה[יותר, הכ' לא באמת משקפים את אהבתי המרובה אליך!] הרבה.
!@!$!@

....

שם: דפנה גיל: 17 תאריך לידה:14.11 שעת התחלה: 16:49 מאיזה תאריך חבר בפורום: מאיפה אני יודעת חח שזה אומר כמה זמן?: לא יודעת באיזה פורומים אתם חברים?: יש כמה שאלות ספציפיות על הפורום שבו הועלה השאלון: מרוצים מהפורום? אכן אם הייתם יכולים לשפר משהו מה הייתם משפרים? לא יודעת >< דבר חיובי בפורום? פיצ כאן דבר שלילי בפורום? אין!P: מרוצים מההנהלה? נראה לכם! משהו שחסר לכם בפורום? הכל טוב ויפה:> החבר\ידיד הכי טוב שלכם בפורום?(מבנאדם אחד עד 3 גג!בחרו כמה שאתם רוצים..) טימון![לא עולים לי שאר הגברברים, אנא סלחו לי] החברה\ידידה הכי טובה שלכם בפורום?(אותו דבר אני פשוט מתעצלת לכתוב את זה שוב..) פיצ שלי
הרגע שהכי זכור לטובה בפורום? כל השאלונים שתמיד מורן שמה בסופש[שכחתי איך קוראים לזה] האם קיבלו אותך יפה פה? כמובן איך אתם רואים את העתיד של הפורום? צומח וגדל להיות בן שלוש האם אתם חושבים שהפורום הזה מסוכן לציבור? נהה האם אתם חושבים שאנשים אשר נמצאים פה(חלקם או כולם) זקוקים לאשפוז בגהה במחלקה נפשית?נהה הבנאדם הכי אופטימי בפורום? לא יודעת הבנאדם הכי מצחיק בפורום? |: האיש(או כמה אנשים) שעושים ומפעילים את הפורום?(מצעדים וכדומה) פיצ שאלות שהיית מוסיף\פה? יא קטנה
אני אוהבת אותך. משפט לאומה כולה אשר רואה אותך עכשיו על המרקע הקטן? אני אוהבת את השמש
זמן סיום: 16:52

עונה [;

שם: ספיר (; גיל: קטנה D: תאריך לידה: 28.1 שעת התחלה:17:44 מאיזה תאריך חבר בפורום: לא יודעת :| שזה אומר כמה זמן?: באיזה פורומים אתם חברים?: לא זוכרת DD: שאלות ספציפיות על הפורום שבו הועלה השאלון: מרוצים מהפורום? בארור ! D: אם הייתם יכולים לשפר משהו מה הייתם משפרים? לא הייתי משפרת דבר חיובי בפורום? האנשים פה [; דבר שלילי בפורום? כלום. מרוצים מההנהלה? יאפ :] משהו שחסר לכם בפורום? כלוווום ! :D החבר\ידיד הכי טוב שלכם בפורום?(מבנאדם אחד עד 3 גג!בחרו כמה שאתם רוצים..) החברה\ידידה הכי טובה שלכם בפורום?(אותו דבר אני פשוט מתעצלת לכתוב את זה שוב..) בתאל [; הרגע שהכי זכור לטובה בפורום? כשהצטרפתי לפה ! :D האם קיבלו אותך יפה פה? אני חושבת שכן.. איך אתם רואים את העתיד של הפורום? הפורום הנפוץ ביותר של תפוז :D האם אתם חושבים שהפורום הזה מסוכן לציבור? ללללללא ! האם אתם חושבים שאנשים אשר נמצאים פה(חלקם או כולם) זקוקים לאשפוז בגהה במחלקה נפשית? כן !:D הבנאדם הכי אופטימי בפורום? אממ הבנאדם הכי מצחיק בפורום? ^ האיש(או כמה אנשים) שעושים ומפעילים את הפורום?(מצעדים וכדומה)אור! המנהלת :D שאלות שהיית מוסיף\פה? לא יודעת ! :D משפט לאומה כולה אשר רואה אותך עכשיו על המרקע הקטן? חייכו !
זמן סיום: 17:47

../images/Emo207.gif>>>

אפשר לשים תמונה בחתימה? אם לא,איך שמים סמלים שמתי לפני כמה זמן ושכחתי++מסמיק++

שלומיתת

New member
עכשיו אני

שם: שלומית גיל: 16 תאריך לידה: 27/1/91 שעת התחלה: 6 מאיזה תאריך חבר בפורום: לא יודעת בדיוק..יש לי פה כמה וכמה חודשים.. שזה אומר כמה זמן?: אהמ. באיזה פורומים אתם חברים?: הכל של סינרגיה ומאיה רוטמן שאלות ספציפיות על הפורום שבו הועלה השאלון: מרוצים מהפורום? אהא. אם הייתם יכולים לשפר משהו מה הייתם משפרים? עוד אנשים דבר חיובי בפורום? אנשים חמודיםD: דבר שלילי בפורום? ממ..יש כמה אנשים מציקים מרוצים מההנהלה? לא.איכס.
משהו שחסר לכם בפורום? סינרגיהD: החבר\ידיד הכי טוב שלכם בפורום?(מבנאדם אחד עד 3 גג!בחרו כמה שאתם רוצים..) עומרP: בערך הבן היחיד שאני בקשר איתו מפה..חח החברה\ידידה הכי טובה שלכם בפורום?(אותו דבר אני פשוט מתעצלת לכתוב את זה שוב..) אורקוש,מורן,נורית ונויD: ומעין ובתאל כשהן נכנסותXD הרגע שהכי זכור לטובה בפורום? ממממממממממXD האם קיבלו אותך יפה פה? כןP: איך אתם רואים את העתיד של הפורום? ורדרד. האם אתם חושבים שהפורום הזה מסוכן לציבור? לא האם אתם חושבים שאנשים אשר נמצאים פה(חלקם או כולם) זקוקים לאשפוז בגהה במחלקה נפשית? רק אניD: הבנאדם הכי אופטימי בפורום? אור כפרוט. הבנאדם הכי מצחיק בפורום? נורית ונויXDDDDDD האיש(או כמה אנשים) שעושים ומפעילים את הפורום?(מצעדים וכדומה) מורן ואור שאלות שהיית מוסיף\פה? אין משפט לאומה כולה אשר רואה אותך עכשיו על המרקע הקטן? יאבי דבדאבי יאבי.O: זמן סיום:6 וחמישה

עונה

שם: קארין גיל: 14 תאריך לידה: 1.1 שעת התחלה: 17:55(וואי מגניב 5:55) מאיזה תאריך חבר בפורום: אינלי מושג! שזה אומר כמה זמן?: חחחח^^ באיזה פורומים אתם חברים?: רפאל מירילא,יהודה סעדו,סססייננררגגייהה ויש עוד כמה שאני לא פעילה בהם. שאלות ספציפיות על הפורום שבו הועלה השאלון: הא? :0 מרוצים מהפורום? כן! אם הייתם יכולים לשפר משהו מה הייתם משפרים?אממ.. אין. או שיהיה מוזיקה ברקע.. למרות שלא נראלי שזה אפשרי בתפוז... לא נורא יש את הפרסומת הזאת בצד העכבר שלי עליה:) דבר חיובי בפורום? שאין מ=ל=א ככה אפשר להשתלב מהר.. דבר שלילי בפורום? אלה שלא אוהבים את סינרגיה ונכנסים סתם להציק. מרוצים מההנהלה? כן. אורצ'ו!!:) משהו שחסר לכם בפורום? -- החבר\ידיד הכי טוב שלכם בפורום?(מבנאדם אחד עד 3 גג!בחרו כמה שאתם רוצים..) ===== החברה\ידידה הכי טובה שלכם בפורום?(אותו דבר אני פשוט מתעצלת לכתוב את זה שוב..) חזרה טובה שלי>שייייזזז [=שירז] הרגע שהכי זכור לטובה בפורום? הניצחון בהלהקת השנה האם קיבלו אותך יפה פה?כן איך אתם רואים את העתיד של הפורום? חוגגים 5 שנים + של ניצחון של סירגיה בלהקת השנה ועוד איזה 5 דיסקים. האם אתם חושבים שהפורום הזה מסוכן לציבור? מאאאוווד
חח סתם.. האם אתם חושבים שאנשים אשר נמצאים פה(חלקם או כולם) זקוקים לאשפוז בגהה במחלקה נפשית? ברוור
הבנאדם הכי אופטימי בפורום? שיז הבנאדם הכי מצחיק בפורום? חחח זה המטורלל 'אני הולך לישון'.. האיש(או כמה אנשים) שעושים ומפעילים את הפורום?(מצעדים וכדומה) אור שאלות שהיית מוסיף\פה? שאלון הכרות משפט לאומה כולה אשר רואה אותך עכשיו על המרקע הקטן? יש לי מחר מבחן באאאאאננננגגללליייתתת!!!!! :0 זמן סיום:18:05 == 10 דקות!.

timon12

New member
שלי

שם: מי שרוצה לדעת שישלח בפרטי גיל: 15.6 תאריך לידה: 20.08.91 שעת התחלה: של השאלון? 17:59 מאיזה תאריך חבר בפורום: קצת לפני ההופעה של 'מרגיש אחר' שזה אומר כמה זמן?: חצי שנה ככה.. באיזה פורומים אתם חברים?: השיר שלנו, סינרגיה, ופורומים של הורדות ושיתוף קבצים:) שאלות ספציפיות על הפורום שבו הועלה השאלון: מרוצים מהפורום? מאוד! אם הייתם יכולים לשפר משהו מה הייתם משפרים? לא יודע.. אין הרבה מה. דבר חיובי בפורום? האנשים כאן . דבר שלילי בפורום? המעצבנים שבאים לקטר על שסינרגיה מעתיקים. מרגיזים. מרוצים מההנהלה? מאוד!
משהו שחסר לכם בפורום? לא מצליח לחשוב על משהו שחסר לי.. החבר\ידיד הכי טוב שלכם בפורום?(מבנאדם אחד עד 3 גג!בחרו כמה שאתם רוצים..) כולם:] החברה\ידידה הכי טובה שלכם בפורום? כולן :] הרגע שהכי זכור לטובה בפורום? האם קיבלו אותך יפה פה? כן:] אני לא חושב שהצהרתי שאני חדש, פשוט התחלתי בהשתלבות. -נראה לי- איך אתם רואים את העתיד של הפורום? עתיד מזהיר האם אתם חושבים שהפורום הזה מסוכן לציבור? מסוכן? רק יכול להוסיף לציבור. האם אתם חושבים שאנשים אשר נמצאים פה(חלקם או כולם) זקוקים לאשפוז בגהה במחלקה נפשית? לא זקוקים בכלל. הבנאדם הכי אופטימי בפורום? נראה לי שלומית דיי אופטימית לא ? הבנאדם הכי מצחיק בפורום? לא יצא לי לחשוב על זה. האיש(או כמה אנשים) שעושים ומפעילים את הפורום?(מצעדים וכדומה) אור, מורן , וכל התורמים ששכחתי. שאלות שהיית מוסיף\פה? אולי את מי הכי היית רוצה לפגוש מהפורום ? משפט לאומה כולה אשר רואה אותך עכשיו על המרקע הקטן? תביאו לי שקל!!! זמן סיום: 18:09

למעלה