שאלון

rachelia78

New member
אז....

שם: רייצ' גיל: היינו כבר בקטע הזה לא? תאריך לידה: 27.12.78 שעת התחלה: 19:06 מאיזה תאריך חבר בפורום: 9/1/2007 שזה אומר כמה זמן?: חודשיים בערך באיזה פורומים אתם חברים?: כאן ובהייד פארק - סינרגיה וזהו! שאלות ספציפיות על הפורום שבו הועלה השאלון: מרוצים מהפורום? !yes אם הייתם יכולים לשפר משהו מה הייתם משפרים? מממממממממ דבר חיובי בפורום? החבר'ה דבר שלילי בפורום? המטרידים והקרציות: "סינרגיה מעתיקים לחנים....בלה בלה"... מרוצים מההנהלה? אורצ'...כפרה בטח! משהו שחסר לכם בפורום? להיקל מידי פעם בהודעות מהלהקה.... החבר\ידיד הכי טוב שלכם בפורום?(מבנאדם אחד עד 3 גג!בחרו כמה שאתם רוצים..) מממממממ מי רוצה? החברה\ידידה הכי טובה שלכם בפורום?(אותו דבר אני פשוט מתעצלת לכתוב את זה שוב..) מורני..אור...
הרגע שהכי זכור לטובה בפורום? ממממממממ האם קיבלו אותך יפה פה? עד כמה שזכור לי כן... איך אתם רואים את העתיד של הפורום? וואלה...לא יודעת האם אתם חושבים שהפורום הזה מסוכן לציבור? לפעמים כשמגיע/ה אידיוט/ית כן!!! האם אתם חושבים שאנשים אשר נמצאים פה(חלקם או כולם) זקוקים לאשפוז בגהה במחלקה נפשית? נו מה אחרת איך הייתי מסתדרת? חחחחחחחח הבנאדם הכי אופטימי בפורום?
הבנאדם הכי מצחיק בפורום?
האיש(או כמה אנשים) שעושים ומפעילים את הפורום?(מצעדים וכדומה) אור ויש עוד כמה... שאלות שהיית מוסיף\פה? מספיק ארוך...
משפט לאומה כולה אשר רואה אותך עכשיו על המרקע הקטן? "יאללה פנק אותה"..... זמן סיום: 19:13

כפרה על כולכם../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

שם:
מורן גיל:
19 תאריך לידה:
3.9.87 שעת התחלה:
19.29 מאיזה תאריך חבר בפורום:
הממ מאז הקוקה קולה... שזה אומר כמה זמן?:
המממ כמה חודשים טובים... באיזה פורומים אתם חברים?:
פה בפורום ב"ה קצת בסדירים ומשוטטת בעוד הרבה:) וכמובן היידפארק! שאלות ספציפיות על הפורום שבו הועלה השאלון: מרוצים מהפורום?
יאפ
אם הייתם יכולים לשפר משהו מה הייתם משפרים?
קצת יותר אנשים דבר חיובי בפורום?
האנשים
דבר שלילי בפורום?
ספאמרים וקרציות שבאים רק כדי לעצבן מרוצים מההנהלה?
כמובן!
משהו שחסר לכם בפורום?
הממממ לא יודעת החבר\ידיד הכי טוב שלכם בפורום?(מבנאדם אחד עד 3 גג!בחרו כמה שאתם רוצים..)| החברה\ידידה הכי טובה שלכם בפורום?(אותו דבר אני פשוט מתעצלת לכתוב את זה שוב..)
אור, רייצ', רונקי, שלומצ, דפנה ועוד מלא מלא! הרגע שהכי זכור לטובה בפורום?
המממ הזכיה בעמ"י האם קיבלו אותך יפה פה?
יאפ
איך אתם רואים את העתיד של הפורום?
גדול יותר
האם אתם חושבים שהפורום הזה מסוכן לציבור?
מה פתאום?? האם אתם חושבים שאנשים אשר נמצאים פה(חלקם או כולם) זקוקים לאשפוז בגהה במחלקה נפשית?
יאאאאאפ
ועל זה אני אוהבת אתכם
הבנאדם הכי אופטימי בפורום?
הממ רונקי הבנאדם הכי מצחיק בפורום?
רונקי האיש(או כמה אנשים) שעושים ומפעילים את הפורום?(מצעדים וכדומה)
אורצ'! שאלות שהיית מוסיף\פה?
הא? אני? משפט לאומה כולה אשר רואה אותך עכשיו על המרקע הקטן?
"כתב את הספר הלב?" הכספת
זמן סיום:
19.39 נעצרתי באמצע...

N o y 1 6

New member
אני ../images/Emo3.gif

שם: נוי גיל: 16 תאריך לידה: 3.2.91 שעת התחלה: 7:40 מאיזה תאריך חבר בפורום: לא הרבה..שבועיים נראה לי
שזה אומר כמה זמן?: ^^ באיזה פורומים אתם חברים?: פה, בהראל סקעת
ומאיה רוטמן שלא הכי עובד כרגעXD שאלות ספציפיות על הפורום שבו הועלה השאלון: מרוצים מהפורום? כן
אם הייתם יכולים לשפר משהו מה הייתם משפרים? שהלהקה תיכנס
דבר חיובי בפורום? מצחיקXD דבר שלילי בפורום? נמממ מרוצים מההנהלה? כן
משהו שחסר לכם בפורום? ^^ החבר\ידיד הכי טוב שלכם בפורום?(מבנאדם אחד עד 3 גג!בחרו כמה שאתם רוצים..) המממממ...... החברה\ידידה הכי טובה שלכם בפורום?(אותו דבר אני פשוט מתעצלת לכתוב את זה שוב..) שלומצצצ
הרגע שהכי זכור לטובה בפורום? אממממ...יש כמה
האם קיבלו אותך יפה פה? כןן איך אתם רואים את העתיד של הפורום? אהה...טוב.. האם אתם חושבים שהפורום הזה מסוכן לציבור? לא
האם אתם חושבים שאנשים אשר נמצאים פה(חלקם או כולם) זקוקים לאשפוז בגהה במחלקה נפשית? אני
הבנאדם הכי אופטימי בפורום? אמממממ....אני
הבנאדם הכי מצחיק בפורום? אלניס
כשהוא היה..אבל טוב שכבר לא XD האיש(או כמה אנשים) שעושים ומפעילים את הפורום?(מצעדים וכדומה) המנהלת...ועוד..אני לא מכירה
שאלות שהיית מוסיף\פה? משפט לאומה כולה אשר רואה אותך עכשיו על המרקע הקטן? נגיד
הממממ...מחר ההופעהההה!!!#$%#$% זמן סיום:7:46

קצת אנלי כוח לעשות..

סולחים לי נכון? נו אני אוהבת את כולם פה ואור המנהלת הכי מלכה בארץ וזה..

shiraz cohen

New member
עונה...

שם: שירז. גיל: 14. תאריך לידה: 5.5.93 שעת התחלה: 17:18 מאיזה תאריך חבר בפורום: אמממ... לא זוכרת. משו כמו חודש. שזה אומר כמה זמן?: חחח חודש. באיזה פורומים אתם חברים?: מקפליי,באסטד+דורק,גיבורים,מגרש ביתי,פוב ופה. שאלות ספציפיות על הפורום שבו הועלה השאלון: מרוצים מהפורום? מאוד. אם הייתם יכולים לשפר משהו מה הייתם משפרים? שום דבר. דבר חיובי בפורום? האנשים.... דבר שלילי בפורום? שאין פה יותר מדי אנשים... חחחח... מרוצים מההנהלה? מאוד! משהו שחסר לכם בפורום? שומדבר. בעצם,שהם יכנסו לפה...
החבר\ידיד הכי טוב שלכם בפורום?(מבנאדם אחד עד 3 גג!בחרו כמה שאתם רוצים..) לא הספקתי לשוחח עם הבנים בפורום עדיין... אבל אם אתם מתעקשים,אז טימון. (בגלל שהוא אוהב טים-טם.
) החברה\ידידה הכי טובה שלכם בפורום?(אותו דבר אני פשוט מתעצלת לכתוב את זה שוב..) קאריןןןןן!
הרגע שהכי זכור לטובה בפורום? כשהם זכו בעמ"י! האם קיבלו אותך יפה פה? אכן כן. איך אתם רואים את העתיד של הפורום? וואי... לאדעת. האם אתם חושבים שהפורום הזה מסוכן לציבור? חחח יש מצב. האם אתם חושבים שאנשים אשר נמצאים פה(חלקם או כולם) זקוקים לאשפוז בגהה במחלקה נפשית? לפעמים.
הבנאדם הכי אופטימי בפורום? אני אגיד קארין כי אנלא מכירה מפה אנשים בדיוק... וקארין באמת אופטימית! הבנאדם הכי מצחיק בפורום? קארין.
האיש(או כמה אנשים) שעושים ומפעילים את הפורום?(מצעדים וכדומה) אממ... אור.
שאלות שהיית מוסיף\פה? שומדבר. משפט לאומה כולה אשר רואה אותך עכשיו על המרקע הקטן? נוותר על זה. זמן סיום: 17:24

Sapir Danker

New member
../images/Emo206.gifקיצור החופש הגדול בחודש !

שרת החינוך יולי תמיר, רוצה לקצר לנו את החופש הגדול ! במקום חודשיים של כיף, חודש סה"כ, שאנו מקוצרים בזמן ! אסור לתת לזה לקרות ! רוצים לעזור ולהשפיע ? כנסו לאתר הזה : <http://www.sfly.foo.co.il/> ותחתמו על העצומה . אנחנו צריכים להגיע ל-15 אלף חתימות בשביל שישימו לב אלינו ;/ . יאלה תחתמוו !!! אפשר לחתום פעם אחת כל 3 ימים .

EliranMaor

New member
למה קשה לי להאמין לזה?

קודם שזה יופיע בעיתון ואז נחתום
.

למעלה