../images/Emo157.gifחרדת פסח
כבר חודש שלם אני בהיכון, אבל הנה זה בא. איך מעלימים את השבוע הבא מעל פני האדמה? ניסיתי למצוא אלטרנטיבה מחוץ לבית, אבל משפט המחץ של אמא שלי עורר בי רגשות אשם קשים: "מה? עדיף לך להיות במשפחה אחרת ולא בבית שלך?". שבוע שעבר ההכרזה שלי שכנראה אעדר בחג, עברה בשקט. אני רק מדמיינת לעצמי את הפרצופים שאבא שלי יעשה כשישמע.. יש לו יכולת הבעה מגוונת במיוחד, כמו לכל פאסיב אגרסיב מצוי. אני לא מרגישה זכאית להרגיש במשפחה בעייתית שמצדיקה את הרצון שלי לא לאהוב, לרצות לברוח. האלטרנטיבה שלי היא אירוח במשפחה של מכרה מהאינטרנט. אני אפילו לא מכירה אותה, רק יודעת שהיא אדם נחמד. ולבלות יומיים שלמים במשפחה זרה? אני מרגישה מסכנה. זה לא משהו שקורה לאנשים שיש להם משפחה עם הורים אכפתיים. קשה לי להיות במחיצתם, אומלל לי אתם, אבל הם אכפתיים. אני רוצה להרגיש שלמה עם זה שמותר לי להרגיש רע בבית. האמת, זה לא יעזור שמישהו מבחוץ יגיד לי, אני צריכה לקבל את זה בעצמי. האם האינדיקטור הוא הרגשת הסלידה האישית שלי? זה מספיק? אני חושבת שאני יודעת מה עליי לעשות, אבל זה בכל זאת קשה לי. שונאת את הלבטים האלו כל חג מחדש, עת ערך המשפחה מועלה על נס. אמי הפולניה דוגלת בד"כ במשפט האלמותי "תעשי מה שטוב לך", אבל הפעם כנראה זה נסדק. אני מנסה לדאוג לעצמי, אבל קשה לי עם זה שרע לי במשפחתי שלי עצמי. זה לא תקין. זה לא אמור לעבוד ככה.