המרואיין

קאליברי

New member
עכשיו תורי!

מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? (
?) מאמין באמנות טפלות?
מאמין באסטרולוגיה?
כל כמה זמן אתה מחליף מצעים? הסרט הטוב האחרון שראית? מכור למשהו? (פרט) מה לא היית לובש בשום אופן? מה רומנטי בעינייך?
כמה אחים אתם? השלם- נצא כולם ליער..... כמה זה חצי פחות חצי ועוד חצי? עם מי מחברי הפורום הכי היית רוצה לשבת על קפה?
באיזה שעה אתה קם בד"כ?
ואחרונה- האם אתה מאושר?

orrr18

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? (?) הדבר שהכי הייתי רוצה זה ח"כ/שר. אם לא ייצא אז מפיק מוזיקלי. מאמין באמנות טפלות? לא כ"כ, רק בלירוק 3 פעמים אחרי חתול שחור, לדפוק 3 פעמים על עץ נגד עין הרע, אם נשפך פלפל על השולחן צריך לשפוך מלח אחרת רבים, לא לעבור מתחת לסולם פתוח, לא לישון על הגב עם ידיים מקופלות על הבטן, לא להשאיר נעל הפוכה, לא להשאיר נעליים לכיוון הדלת... וזהו נראה לי...
(חח סתם, אנ'לא באמת מאמין בכל זה... רק בחתול השחור, העץ,והנעל ההפוכה רק כי זה מציק לי בעין
) מאמין באסטרולוגיה? לא, אבל זה לא מונע ממני לקרוא הורוסקופים מידי פעם...
כל כמה זמן אתה מחליף מצעים? כשלעוזרת נמאס
, פעם בשבוע בדר"כ... הסרט הטוב האחרון שראית? אממ... וואי.. לא זוכר.. הרבה זמן לא ראיתי... מכור למשהו? סיגריות(?) והריח של הבאדי-שופ של ידידה שלי... אני יכול להסניף אותה שעות... מה לא היית לובש בשום אופן? חוטיני ורוד?
מה רומנטי בעינייך? ים, שקיעה, טבע...
כמה אחים אתם? אני ועוד שניים... השלם- נצא כולם ליער..... לפגוש את הקוקית?
למרות שאני יכול לחשוב על דברים קצת יותר מעניינים שאנחנו יכולים לעשות כולנו ביער... גררר..
כמה זה חצי פחות חצי ועוד חצי? חצי?! חחחח...
עם מי מחברי הפורום הכי היית רוצה לשבת על קפה? נראה לי קצת לא נוח לשבת על קפה... ועוד שניים ביחד... למה שאני ארצה לעשות את זה?
באיזה שעה אתה קם בד"כ?בשנתיים וחצי האחרונות ב6:30 כמעט כל יום... וזה מזעזע..
ואחרונה- האם אתה מאושר? משתדל להיות... אני אדם מאושר עם פרצוף ממורמר...

Dark Neko

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

ארטיק, מסטיק, שוקולד או בננה?
רוצה תה? איזה שירים אתה אוהב?
למה? [אוי. אין לי רעיונות מקוריים חדשים.]

orrr18

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ארטיק, מסטיק, שוקולד או בננה? שוקולד... או ארטיק...
רוצה תה? שונא תה! תביא הפוך יותר טוב...
איזה שירים אתה אוהב? וואי המון... אני מאד פתוח בסגנון המוזיקלי שלי... בעיקר ישראלי(חוץ ממזרחית), ושונא מוזיקה שחורה... אבל חוץ מזה יש המון שירים שאני אוהב
למה? ככה(?!)

הממ

איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? איזה יום בשבוע אתה הכי שונא? היה לך פעם חיית מחמד? איזה? איך קראו/קוראים לה? איפה נולדת? אם היית יכול לבחור תפקיד בצבא, איזה היית בוחר? אם היית יכול לחוות מחדש (בלי לשנות כלום) יום מהחיים שלך, לאיזה יום היית חוזר? יהודה לוי או רק דנקר? (או שניהם או אף אחד..) איזה סוג מוזיקה אתה לא סובל לשמוע? איזה שיר/ים, זמר/ים עושים לך טוב? איזה שיר/ים, זמר/ים אתה שומע כשרע לך? וכשטוב לך? מה עשית לפני שהתחלת לענות? ומה תעשה אחרי? יש לך צבע שאתה הכי אוהב? איזה? ומאכל שאתה הכי אוהב? תוכנית טלביזיה? סרט? ספר? מסעדה? מועדון? פאב? עיר/ערים שאתה אוהב? ארץ/ארצות שאתה אוהב?

orrr18

New member
באיחור קל... :)

איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? זה משתנה.. כרגע רביעי... איזה יום בשבוע אתה הכי שונא? ראשון ושני! היה לך פעם חיית מחמד? איזה? איך קראו/קוראים לה? כן, כלבה. קראו לה ננסי (כמו ננסי ברנדס)
איפה נולדת? בי"ח הלל יפה בחדרה
אם היית יכול לבחור תפקיד בצבא, איזה היית בוחר? הייתי רוצה להיות מ"כ מדריך קורס... אם היית יכול לחוות מחדש (בלי לשנות כלום) יום מהחיים שלך, לאיזה יום היית חוזר? וואו, קשה.. אולי ליום שבו סיפרתי על עצמי בפעם הראשונה לידידה שלי.. יהודה לוי או רק דנקר? (או שניהם או אף אחד..) רן דנקר!
איזה סוג מוזיקה אתה לא סובל לשמוע?בעיקרון אני נורא פתוח(בתחום המוזיקלי, לא להוציא מהקשרו!) אבל אם כבר אז אני מתנזר ממזרחית ומוזיקה שחורה. איזה שיר/ים, זמר/ים עושים לך טוב? "קול גלגל" של שוטי הנבואה- אני חושב שזה אחד השירים המרגיעים ביותר ששמעתי... איזה שיר/ים, זמר/ים אתה שומע כשרע לך? עברי לידר, אביב גפן, מדונה, יש הרבה... וכשטוב לך? משהו קצבי מגניב... מה עשית לפני שהתחלת לענות? הצ'תעממתי ומה תעשה אחרי? מקלחת ולישון יש לך צבע שאתה הכי אוהב? איזה? אממ לאו דווקא.. אולי כחול וירוק.. ומאכל שאתה הכי אוהב? חומוס ואוכל סיני
תוכנית טלביזיה? "עקרות בית נואשות" (אנדרו
) סרט? אוויטה ספר? אני קורא עכשיו את "התמונה מסתכלת עליי" וממש אהבתי אותו... מסעדה? טייפה! מועדון? פראנויה פאב? חולה על פאבים של קיבוצים... קטנים כאלה שנמצאים באיזה חור בסוף העולם... כייף! עיר/ערים שאתה אוהב? ניו יורק, תל אביב, דאבלין. ארץ/ארצות שאתה אוהב? אירלנד
וישראל

../images/Emo88.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה פשוט מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך כמה חמודיות בבנאדם כמה כמה כמה כמה ? !? !?!? ?! ליאו תעשה לי ילד

orrr18

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עכשיו רק ראיתי ששאלת... :) תשובות מיד

למעלה