המרואיין

TheRainMaker

New member
../images/Emo157.gifהמרואיין../images/Emo157.gif

הפעם תוכלו לשאול כל מה שרציתם לשאול ועדיין לא העזתם את: אור, הלוא הוא orrr18. אתם יודעים את העבודה

TheRainMaker

New member
../images/Emo26.gif

למה קראו לך אור? איפה אתה משרת? מרוצה? האם בנות התחילו איתך? איך דחית אותן? איזו אישה מאיימת על הזהות המינית שלך? היית פעם מאוהב באמת? ספר 5 דברים שאנשים לא יודעים עלייך: מהו הכישרון הבולט שלך? 3 זמרים\זמרות מועדפים: על מה אתה מבזבז הכי הרבה כסף? אהבה או כסף? השלם את המשפטים: -"אנשים בטוחים שאני... -"לא אשרוד יום אחד בלי... -"העולם היה נחרב ללא...

orrr18

New member
מה? אני?! ../images/Emo12.gif

יא, איזה כייף!!!
למה קראו לך אור? כי ההורים שלי נורא מקוריים... נולדתי בחנוכה!
איפה אתה משרת? במודיעין בקריה. מרוצה? עוד חמישה חודשים אני אהיה הרבה יותר מרוצה...
האם בנות התחילו איתך? אני מניח שכן. לרוב אני פשוט ביישן מידי ותמים מידי בשביל לקלוט רמזים... (דברו איתי ברור!
), אבל הייתה פעם אחת שזה היה ממש ברור, ואז כבר לא יכולתי להתחמק כהרגלי...
איך דחית אותן? בפעם המאד ברורה שכתבתי עליה למעלה, פשוט סיפרתי לה שאני הומו... וככה היא הפכה להיות הבן אדם הראשון שידע עליי אי-פעם. איזו אישה מאיימת על הזהות המינית שלך? מדונה!
היית פעם מאוהב באמת? אני חושש שלא... אבל אני נדלק מהר מאד על אנשים מסוימים...
ספר 5 דברים שאנשים לא יודעים עלייך: 1. אני מנגן על גיטרה... (אבל רק קצת..) 2. חולה על טיולים ועל מוזיקה 3. אני ביישן בטירוף, במיוחד כשאני מגיע למקום חדש (למרות שאת זה בטח חלק יודעים) 4. אני מתעסק בפוליטיקה בין היתר... 5. ואני שונא לכתוב על עצמי חמישה דברים שלא יודעים עליי..
מהו הכישרון הבולט שלך? לשכנע אנשים... 3 זמרים\זמרות מועדפים: אביב גפן, עברי לידר, היהודים.(וזה היה קשה לבחור רק 3!
) על מה אתה מבזבז הכי הרבה כסף? אני משער שבגדים, ודלק...
אהבה או כסף? אהבה! (רצוי שהוא יהיה עשיר
) חח סתם.. השלם את המשפטים: -"אנשים בטוחים שאני... יודע איך להשלים ת'משפט הזה בלי לצאת מפגר...
-"לא אשרוד יום אחד בלי... חברים שלי, מוזיקה, קפה וסיגריות.
-"העולם היה נחרב ללא... תחבושות ריחניות של אולוויז אולטרה

wiseman19

New member
שאלה לפני השינה../images/Emo26.gif

תאר לנו שבוע אחד בחייך ללא הטלפון הסלולרי שלך!! כל הזמן אתה בפלא'!!
תשרוד שבוע? :)

orrr18

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא כל הזמן בפלאפון!
חח.. אם אני אשרוד שבוע? האמת ששבוע שעבר שכחתי אותו בבית איזה יום אחד כשנסעתי לבסיס ודי התחרפנתי בלעדיו... היה כ"כ משעמם בנסיעות בלעדיו....
אבל יום אחד שרדתי... אני מאמין שביום השני כבר הייתי ממש מתחרפן, וביום הרביעי כבר הייתם מאשפזים אותי בכפייה...
ויפה לך ללכת לישון ב14:34!!!!
גם כן חייל.

orrr18

New member
חחח... מה זאת ההנפצה הזאת?../images/Emo6.gif

אני גם רוצה!!!
יש לי נפש של חקלאי, ופעם בכיתה ד' אפילו הנבטתי שעועית(או שזה היה אבוקדו?
)... אפשר גם?

orrr18

New member
ברור שאני אקבל...

אני כל היום חורש את השדות בנתניה...

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif שאלון קצר

השיר המומלץ ביותר? הכיתוב על מצבתך? הצבע הכי יפה? הציון הכי גרוע שקיבלת? במה תרצה לעסוק בעתיד? מי הטיפוס האידיאלי שלך? המסעדה האהובה? הבילוי האהוב? סרט מומלץ? הצגה מומלצת? אם היית יכול להתחלף עם מישהו, זה היה? כוחות על - הייתי מבקש לקבל..? הדבר הכי נועז שעשית? דבר שלעולם לא תעשה? נכון שהשאלון שלי הכי חמוד?

orrr18

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

השיר המומלץ ביותר? וואי, זה משתנה כל חמש דקות בערך... אבל "ירח" של שלמה ארצי תקוע לי בראש כרגע... הכיתוב על מצבתך? בקרוב אצלכם
הצבע הכי יפה? צבע של שמים כשהם מתבהרים אחרי הגשם... וגם של דשא אחרי גשם... הציון הכי גרוע שקיבלת? 19. מועד א' ביחידה הרביעית בבגרות במתמטיקה...
(לא לדאוג, מועד ב' הוצאתי 99 על אפו וחמתו של המורה המזעזע שלי!
) במה תרצה לעסוק בעתיד? או בפוליטיקה, או בהפקה ועריכה מוזיקלית. מי הטיפוס האידיאלי שלך? מבחינת מראה: שחום, גבוה, חטוב, עם חיוך ג'וקר כזה... ומבחינת אופי: שיהיה בן אדם טוב! שאוהב לעזור, חייכן, מצחיק, ושיהיה נדיב ולא יהיה קמצן, כי אני הכי לא קמצן ואני לא אוהב ת'תכונה הזו באנשים... אה.. ושיאהב לטייל ויהיה ספונטני... (זה רק האידיאל!, בפועל אני משתדל לא להיות כזה בררן, לפחות מבחינת המראה...
) המסעדה האהובה? טייפה. (מסעדה סינית בנתניה) הבילוי האהוב? פאב קטן וחמוד כזה (עם מוזיקה יפה ולא רועשת מידי... שאפשר לרקוד, אבל אפשר גם לדבר...). למרות שאני גם אוהב סתם לפתוח שכונה עם החברים שלי, גיטרה, נרגילה ובמבה. :) סרט מומלץ? "החיים יפים", רק בגלל שהוא גרם לי לבכות בסוף שלו. הצגה מומלצת? "מאמי" ו"מיקה שלי", למרות ששתיהן כבר לא משחקות...
אם היית יכול להתחלף עם מישהו, זה היה? יצחק רבין.. או קארל מרקס. כוחות על - הייתי מבקש לקבל..? יכולת להיכנס לראש של אנשים ולדעת מה הם חושבים באמת... הדבר הכי נועז שעשית? ררר... לא עולה לי כלום לראש... דבר שלעולם לא תעשה? סמים
נכון שהשאלון שלי הכי חמוד? כמעט חמוד כמוך...

i v g y

New member
טוב סווטה היקר

אממ אז ככה מה המילה חפ"ק אומרת לך? אילו זכרונות צפים? כמה ילדים אתה רוצה ממני? ובכללי? שלום

GrimBoy

New member
שואל...

מה השעה? סתם... אממ... 1 - בהחלטה חפוזה ובלתי ניתנת בפשרות עליך להחליט על אחד מכל אחד מהזוגות האלה שלא היה מת כשמת: א. רבין או קנדי. ב. היטלר או סטאלין. ג. אמא של במבי או אבא של סימבה?

orrr18

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

1 - בהחלטה חפוזה ובלתי ניתנת בפשרות עליך להחליט על אחד מכל אחד מהזוגות האלה שלא היה מת כשמת: א. רבין או קנדי.- רבין! ב. היטלר או סטאלין.- היטלר! (רק בשביל שאחנו נוכל להרוג אותו בעינויים במקום שיצליח להתאבד) ג. אמא של במבי או אבא של סימבה? וואי, זה הכי קשה.. חח.. אמא של במבי (למרות שאני זוכר שבכיתי כשאבא של סימבה מת, נראה לי יותר קשה לגדול בלי אמא..)
חולה על השאלות ההזויות שלך..

למעלה