אהלן אהלן

J e w l

New member
../images/Emo155.gif תשובותיישן../images/Emo70.gif ../images/Emo155.gif

חג שמח וכשר ונהדר לכוווווולם
לחם או מצות? מצותתתתתת להיות או לא להיות? להיותתתתתתתתתת קורדרוי או ג'ינס? ג'ינס
הפתעה או תכנון? תכנוניישן... יוני בלוך או גדי אלטמן? יוני יוני יוני
קקלביץ תות או ייגרמייסטר? ייגרמייסטר m-16 או עוזי? m-16!!!!!!!!!!!!!!!!!!! take away או לשבת? לשבת, ולאכול אוכל של טאייק-אווי (יענו ג'אנק) חצר פנימית או מזדרון? חצר פנימית להאסקי סבירי אשכנזי- ליאור או עדי? לא זה ולא זה בוסקילה- ליהי או שמעון? יוסי! (למד שנתיים מעלי, חתיך לא מהעולם
) חומוס או טחינה? חומוס, ברור! להתוודות או להתחזות? להתוודות (נא לפנות לפסיכיאטור הפסיכי שלי לפרטים נוספים... תומאש - הבמה שלך
) קב"נ או פסיכולוג? איכסה על שניהם! סרטים או כאפות? סרטימים אהבה או סקס? אי אפשר שילוב
פעמונים מצלצלים או פרות שבוחרות מהרפת? פעמונים!!! רכבת או אווירון? רכבת שטיח או רצפה? שטיח תכלת יפה יפה
ניו יורק או רשל"צ? ניו-יורק הופעה של ארוסמי'ת או באולינג? ארוסמית', לייק דאהה! כולם לרוץ מהר לבלוג של תומר

lollapalooza

New member
עדסיט ו../images/Emo161.gif עונים.

לחם זה נפלא, מצות גם. אוהבת את שניהם.
לא להיות.
ג'ינס.
הפתעה או תכנון
תלוי במה.
מי זה גדי אלטמן
נראה לי אני אבחר בו רק כי הוא לא יוני בלוך המאוס.
אני עם מרון. רואקוטן
עוזי תעשה לי עוזהההההההההההה
|עוזה|
לשבת.
חצר פנימית ולא מסדרון
עדי. ליאור חמוד אבל זהו.
לא חומוס ולא טחינה. שניהם מגעילים.
תלוי באילו נסיבות.
מימיי לא הייתי אצל אף אחד מהשניים. מניחה שפסיכולוג.
סרטים.
שניהם ביחד.
פרות שבורחות לפני שיהפכו אותן לסטייקים.
רכבת שולטת. וגם אף פעם לא הייתי באווירון אז...
רצפה
בדיוק אמרתי לאמא ששטיחים זה דבר מעצבן (חוץ מאלה הממש ממש נעימים, וגם זה רק בחורף.)
ניו יורק. בלי להיות שם אני מעדיפה אותה.
אני שונאת את ארוסמית' אבל מתה להיות פעם בהופעת רוק נורמלית. תירוש זה פויה

now me!

לחם או מצות? לא זה ולא זה להיות או לא להיות? להיות ולהראות! קורדרוי או ג'ינס? ג'ינס הפתעה או תכנון?הפתעה~ יוני בלוך או גדי אלטמן?יוני קקלביץ תות או ייגרמייסטר? קקלביץ למון רולז!!!! m-16 או עוזי? לא זה ולא זה~ peace man! take away או לשבת?לשבת (סתכלו על השאלה השניה) חצר פנימית או מזדרון? חצר אשכנזי- ליאור או עדי? ליאור -לא סובל את עדי~ בוסקילה- ליהי או שמעון?לא זה ולא זה, מאיה!!!! חומוס או טחינה? חומוס להתוודות או להתחזות? תלוי על מה... אבל בעקרון להתוודות קב"נ או פסיכולוג? פסיכולוג סרטים או כאפות? סרטים אהבה או סקס? סקס פעמונים מצלצלים או פרות שבוחרות מהרפת? פרות שברוחות מהרפת-צחוקים שיגועים! רכבת או אווירון? רכבת - יש לי פחד גבהים! שטיח או רצפה? רצפה ניו יורק או רשל"צ? ניו יורק הופעה של ארוסמי'ת או באולינג? הופעה של אלאניס!!! חג שמייח~~

נו כוס אמק אני לא מכורה.

וגם אם אני כן מכורה, אז אני מנסה עכשיו (לא אני לא) להיגמל משוקולד שזה הרבה יותר חשוב, אז אי אפשר שתיים במכה אחת.:) לחם או מצות? לחם! אבל אין יותר:/ להיות או לא להיות? להיות קורדרוי או ג'ינס? ג'ינס! הפתעה או תכנון? הפתעה יותר כף, תכנון יותר אני. יוני בלוך או גדי אלטמן? זאת שאלה או בדיחה? ברור שיוני1 קקלביץ תות או ייגרמייסטר? ייגר מייסטר
בן דודה שלי הודיע כבר שבנוסף ליין הוא מביא בקבוק או שתיים של ייגר לפסח, וכל פעם ששותים כוסית מוסיפים לזה כוסית של ייגר. יהיה פסח שמח
איזה משחה שיכורה יש לי, איך לא יצאתי אלכוהליסטית. m-16 או עוזי? M-16 take away או לשבת? TAKE AWAY חצר פנימית או מזדרון? מה? אשכנזי- ליאור או עדי? ליאור!! בוסקילה- ליהי או שמעון? NONE חומוס או טחינה? חומוס. להתוודות או להתחזות? תלוי בפני מי. בגדול להתוודות. קב"נ או פסיכולוג? פסיכולוג, אבל בקצב הזה קב"ן. סרטים או כאפות? מה? אהבה או סקס?
פעמונים מצלצלים או פרות שבוחרות מהרפת? פרות. יש לי סיפור מצחיק עם פרות. תתפלאו כמה פרות יכולות להפוך מצב חרא (דרכנו בתוך חרא) למצב מאוד רומנטי:p רכבת או אווירון? אווירון. שטיח או רצפה? אדמה ניו יורק או רשל"צ? את מספרת בדיחות משעשעות NY הופעה של ארוסמי'ת או באולינג? חה חה. על זה לא צריך לענות יום נחמד לכולם, נא לא למלא את השאלות תחת השפעת תירוש! יום טוב גם לך....

עונה!

דבר ראשון, חג שמח לכולכם. דבר שני, האינטרנט שלי חזר באופן נורמלי (מקווה!!!) דבר שלישי, לתשובות: לחם או מצות? לחם. להיות או לא להיות? תלוי מה. בעצם, עדיף להיות. קורדרוי או ג'ינס? ג'ינס. (חיחיחי) הפתעה או תכנון? תכנון יוני בלוך או גדי אלטמן? אין לי העדפה מסויימת. שניהם טובים. קקלביץ תות או ייגרמייסטר? מרגישה בורה. m-16 או עוזי? אמממ נו שיהיה, עוזי take away או לשבת? לשבת חצר פנימית או מזדרון? מזדרון אשכנזי- ליאור או עדי? עדי בוסקילה- ליהי או שמעון? נניח שליהי. חומוס או טחינה? חומוס להתוודות או להתחזות? להתוודות קב"נ או פסיכולוג? פסיכולוג סרטים או כאפות? סרטים אהבה או סקס? אהבה פעמונים מצלצלים או פרות שבוחרות מהרפת? פעמונים מצלצלים (?!) רכבת או אווירון? רכבת שטיח או רצפה? רצפה ניו יורק או רשל"צ? אממ אולי חדרה? טוב שיהיה, ניו יורק הופעה של ארוסמי'ת או באולינג? אירוסמית'

heaven is here

New member
../images/Emo3.gif

לחם או מצות? לחםםםםםם להיות או לא להיות? להיות קורדרוי או ג'ינס? ג'ינס הפתעה או תכנון? הפתעה יוני בלוך או גדי אלטמן? יוני בלוך קקלביץ תות או ייגרמייסטר? קקלביץ תות m-16 או עוזי? m-16 take away או לשבת? take away חצר פנימית או מזדרון? מזדרון אשכנזי- ליאור או עדי? ליאור בוסקילה- ליהי או שמעון? ליהי חומוס או טחינה?
להתוודות או להתחזות? להתוודות קב"נ או פסיכולוג? פסיכולוג סרטים או כאפות? סרטים אהבה או סקס? סקס פעמונים מצלצלים או פרות שבוחרות מהרפת? פעמונים רכבת או אווירון? רכבת שטיח או רצפה? רצפה ניו יורק או ראשל"צ? ראשון לציון!! הופעה של ארוסמי'ת או באולינג? ארוסמי'ת

oooooOFIR

New member
עונה

לחם או מצות? לחם, מצות פויה להיות או לא להיות? להיות קורדרוי או ג'ינס? ג'ינס, קודרוי זה פסה. הפתעה או תכנון? הפתעה יוני בלוך או גדי אלטמן? יונתן בלוך קקלביץ תות או ייגרמייסטר? לא מכיר אף אחד, אולי שתיתי ולא ידעתי מה זה... m-16 או עוזי? עוזי דה take away או לשבת? טייק, לא יודע למה חצר פנימית או מזדרון? מסדרון יותר נוח אשכנזי- ליאור או עדי? עדי, היא מצחיקולה בוסקילה- ליהי או שמעון? לא מכיר את ליהי, אז נלך על שמעון חומוס או טחינה? טחינה- יותר בריא להתוודות או להתחזות? עדיף להתוודות קב"נ או פסיכולוג? פסיכולוג סרטים או כאפות? כאפות כאילו של מכות? אז סרטים.. אהבה או סקס? שניהם בסדר, לא יודע מה עדיף פעמונים מצלצלים או פרות שבוחרות מהרפת? פעמונים, אמאל'ה פרות רכבת או אווירון? אווירון דהההההה (חייל האוויר שולט) שטיח או רצפה? רצפה ניו יורק או רשל"צ? חחחחחח את צוחקת... הופעה של ארוסמי'ת או באולינג? ארוסמית, אני שוענא באולינג, אני פשוט גרוע בזה...

../images/Emo36.gif

לחם או מצות? לחם. אבל אם מצה אז מצייה
להיות או לא להיות? לא להיות קורדרוי או ג'ינס? ג'ינס הפתעה או תכנון?הפתעה יוני בלוך או גדי אלטמן? יוני בלוך אבל לפני התהילה המטופשת סביבו. קקלביץ תות או ייגרמייסטר?כלום m-16 או עוזי? לא לנשק! take away או לשבת? take away חצר פנימית או מזדרון? חצר אשכנזי- ליאור או עדי? עדי אשכנזי. עם כל הכבוד אותי היא כן מצחיקה
בוסקילה- ליהי או שמעון? מי זו ליהי בוסקילה? חומוס או טחינה? חומוס! להתוודות או להתחזות? להתוודות. <לא שאני עושה את זה אבל ניחא> קב"נ או פסיכולוג?פסיכולוג
סרטים או כאפות? כאפות. שונאת סרטים
אהבה או סקס? אף אחד מהם. פעמונים מצלצלים או פרות שבוחרות מהרפת? פרוווותתתת והרבה
רכבת או אווירון? רכבת <אבל אף פעם לא הייתי ברכבת בארץ> שטיח או רצפה? רצפת עץ! ניו יורק או רשל"צ? לא הייתי באף אחד מהם
הופעה של ארוסמי'ת או באולינג? לא הייתי אף פעם בבאולינג..והופעות זה תמיד טוב אז הופעה.

אני...

מצות... למרות ששניהם לא טובים לדיאטה...
להיות..
ג'ינס
תלוי במה.. ברוב הדברים- הפתעה
יוני בלוך
בקארדי בריזר..
טאק אוואי
חצר פנימית
ליאור אשכנזי... ללכת על המים.. ענק
שמעון בוסקילה
חומוס
להתוודות
פסיכולוג..
סרטים
אהבה
פעמונים מצלצלים
רכבת.. פחד גבהים קל..
פרקט...
ניו יורק.. למרות שלא הייתי שם..
באולינג ******חג שמח*********

omerikooo

New member
My Answers ../images/Emo13.gif

לחם או מצות? לחם להיות או לא להיות? להיות קורדרוי או ג'ינס? ג'ינס הפתעה או תכנון? תכנון יוני בלוך או גדי אלטמן? יוני בלוך קקלביץ תות או ייגרמייסטר? לא הבנתי ת'שאלה חח m-16 או עוזי? אם 16 take away או לשבת? לשבת חצר פנימית או מזדרון? חצר פנימית אשכנזי- ליאור או עדי? עדי בוסקילה- ליהי או שמעון? שמעון חומוס או טחינה? חומוס להתוודות או להתחזות? להתוודות קב"נ או פסיכולוג? פסיכולוג סרטים או כאפות? סרטים אהבה או סקס? סקס פעמונים מצלצלים או פרות שבוחרות מהרפת? פרות שבורחות מהרפת חחח רכבת או אווירון? רכבת (!) שטיח או רצפה? שטיח ניו יורק או רשל"צ? ניו יורק הופעה של ארוסמי'ת או באולינג? ארוסמית'

Dizen

New member
../images/Emo15.gif

לחם או מצות? מצות
להיות או לא להיות? בדרך כלל להיות. אבל לפעמים לא
קורדרוי או ג'ינס? ג'ינס
הפתעה או תכנון? הפתעה!
יוני בלוך או גדי אלטמן? יוני בלוך
קקלביץ תות או ייגרמייסטר? בקארדי בריזר אננס, תודה.
m-16 או עוזי? m-16
take away או לשבת? לשבת
חצר פנימית או מזדרון? חצר פנימית
אשכנזי- ליאור או עדי? ליאור
בוסקילה- ליהי או שמעון?
חומוס או טחינה? חומוס
להתוודות או להתחזות? להתוודות
קב"נ או פסיכולוג? פסיכולוג
סרטים או כאפות? סרטים (
)
אהבה או סקס? אהבה
פעמונים מצלצלים או פרות שבוחרות מהרפת? פעמונים
רכבת או אווירון? רכבת!
שטיח או רצפה? רצפה
ניו יורק או רשל"צ? ניו יורק
הופעה של ארוסמי'ת או באולינג? ארוסמית'

blue pill

New member
תשובות....

האמת היא שאני לא יודע למה אני כותב, כי עוד 4 שעות אני חייב לקום להתקלח ולארוז תיקים (בומבמלה!!)....
יותר טוב לחם, למרות שאני חולה על מצה עם שוקולד....
להיות
ג'ינס
תכנון
מה אכפת לי משניהם?....
קגלביץ' תות.... ממממ, נוסטלגיה.....
ראו שני סעיפים למעלה
שמעון
חומוס כמובן....
להתוודות
פסיכולוג
גם וגם.... שנייה, למה הייתה הכוונה?....
אהבה.... באסה שאין לי אף אחד מהם....
פעמונים מצלצלים
אווירון
שטיח
ניו יורק.... נראה לי....
הופעה של אירוסמית!! טוב, אני הולך לתפוס תנומה של 4 שעות.... ואז 4 ימים של להסתלבט...... טוב, נראה אותכם עוד 4 ימים.....

באיחור...

כמה ימים לא נגעתי במחשב
ליל הסדר זה תוכנית גמילה נהדרת... אז ככה:
כרגע מצות. בימים כתיקונם- לחם שולת!1(
)
להיות
ג'ינס
הפתעה
יוני בלוך (מי זה השני
?)
לא זה ולא זה. סמירנוף אייס.
עוזי (חיטמן
)
לשבת
חצר פנימית
ליאור. בדיוק עכשיו חזרתי מ"ללכת על המים"
ליהי (נגיד...)
חומוס
להתוודות
פסיכולוג
סרטים
אי אפשר ביחד?
פרות
רכבת
שטיח
ניו יורק
ארוסמית'!!

../images/Emo159.gif../images/Emo156.gifתשובוות../images/Emo159.gif../images/Emo156.gif

לחם או מצות? לחם דאאאאאאאא
להיות או לא להיות? להיות קורדרוי או ג'ינס? זו שאלה
ג'ינס
הפתעה או תכנון? הפתעה יוני בלוך או גדי אלטמן? יוני בלוך קקלביץ תות או ייגרמייסטר? קקלביץ תות
m-16 או עוזי? M-16 take away או לשבת? טייק אווי.... חצר פנימית או מזדרון? חצר פנימית אשכנזי- ליאור או עדי? ליאוווווווווור
בוסקילה- ליהי או שמעון? התכוונתם למאיה
אז מאיההה... חומוס או טחינה? חומוס להתוודות או להתחזות? להתוודות קב"נ או פסיכולוג? פסיכולוג סרטים או כאפות? סרטים אהבה או סקס? אהבה וסקס פעמונים מצלצלים או פרות שבוחרות מהרפת? פרות שבורחות מהרפת רכבת או אווירון? רכבת שטיח או רצפה? רצפה ניו יורק או רשל"צ? ניו-יורק הופעה של ארוסמי'ת או באולינג? הופעה של ארוסמי'ת... נחמד..נחמד!

למעלה