אהלן אהלן

jeackyh

New member
../images/Emo157.gifאהלן אהלן../images/Emo157.gif

כותבת לכם ממרתפי ממר"ם...שם אני אבלה את הסדר שבא עלינו לטובה. שבוע נפלא לכולם. חג שמח אני אמשיך במסרות האו/או האסוציטיבית שלי. לחם או מצות? להיות או לא להיות? קורדרוי או ג'ינס? הפתעה או תכנון? יוני בלוך או גדי אלטמן? קקלביץ תות או ייגרמייסטר? m-16 או עוזי? take away או לשבת? חצר פנימית או מזדרון? אשכנזי- ליאור או עדי? בוסקילה- ליהי או שמעון? חומוס או טחינה? להתוודות או להתחזות? קב"נ או פסיכולוג? סרטים או כאפות? אהבה או סקס? פעמונים מצלצלים או פרות שבוחרות מהרפת? רכבת או אווירון? שטיח או רצפה? ניו יורק או רשל"צ? הופעה של ארוסמי'ת או באולינג? יום נחמד לכולם, נא לא למלא את השאלות תחת השפעת תירוש!

jeackyh

New member
תשובתייייייי

1. לחם ולא מצות. 2. להיות ולא לא להיות. 3. קורדרוי ולא ג'ינס. 4. תכנון ולא הפתעה. 5. אהממ...שאלה קשה(סכיזופרניה?!). גדי אלטמן ויוני בלוך-האיחוד?:) 6.ייגמייסטרררררררר 7.אמ-6 ולא עוזי 8.לשבת ולא טייק אאוי. 9.חצר פנימית. (קלסטורפוביה קלה...) המון מחלות של -----יה...יש לי היום 10.ליאור אשכזני 11.שמעון בוסקילה ולא ליהי 12. חומוס ולא טחינה. 13. להתוודות ולא להתחזות. 14. פסיכולוג ולא קב"נ. 15. כאפות ולא סרטים. 16. 17.פרות שבורחות מהרפת..ברור. 18. אווירון..לא רכבת, לא אווירון....יונתן, קח את שניהם!! 19.שטיח ולא רצפה 20. ניו יורק ולא ראשון. 21. הופעה של ארוסמית'

A N I g M A

New member
גמאני תשובות!

לחם להיות ג'ינס הפתעה יוני בלוך ייגרמייסטר אמ 16 לשבת חצר פנימית ליאור ליהי.... מי זו? חומוס להתוודות קב"נ סרטים אהבה פרות שבורחות מהרפת אוירון שטיח ניו יורק ארוסמית' (!!!!!!!) (אבל אני כן תחת השפעת תירוש!)

Arielcohen

New member
Me

לחם, בור להיות ג'ינס הפתעה יוני בלוך קקלביץ תות M16 לשבת חצר פנימית ליאור ליהי טחינה להתוודות פסיכולוג סרטים סקס פעמונים מצלצלים רכבת רצפה ניו יורק ארוסמית' זה היה הזוי

ממממ

לחם! להיות (אפילו שיש לי חרא מצב רוח....) ג'ינס-שונאת קורדרוי הפתעה! ברור! אבל יוצא שאני מכתוננת יותר...(דה..) יוני אני מניחה שזה משקאות חריפים.....כלום! עוזי...יש עם זה סיפור...לאח שלי יש חבר (הוא חבר גם שלי) שלאבא שלו קוראים עוזי ובכיתה ג' הוא נסע לישון אצלו. ואז ביום שהוא חזר הוא אמר-לאבא של חבר של יש שם של רובה!!! ואז אמא שלי שאלה-קוראים לו בזוקה? ואז לדוב הגדול קראו בזוקה...סיפור מרתק. לשבת חצר כי יש יוצתר מקום (סדרך כלל אבל אין לי מושג כי אני קיבוצניקית והמסדרון שלנו הוא חצי מטר על מטר) ליאור ליאור ליאור ליאור ליאור ליאור ליאור (בעיקר אחרי שראיתי מה הוא מסתיר בהמכנסיים בללכת על המים...סתם!) אבל עדי גם מצחיקה אותי. מי זאת ליהי? זאת ששרה-יש בליבי כינורררר ולא פ'ע'ם..זה? שמעון נראה לי... חומוס! מה שמזכיר לי שאתמול אכלתי ר'ק שתי פיתות עם חומוס וזהו. להתוודות! פסיכולוג-זוכרים שהכרזתי על עצמי כ"פסיכולוגית של הפורום"? ?! כאפות...אני אוהבת לתת כאפות.. נה...שניהם? חחחח פרות!!!!!!!!!! כבר פעמים החזרתי פרות שברחו..בגיל צעיר...איזה מצחיק זה היה...פתאום כל הקיבוץ מסריח ואנשים עם מגפים רצים והפרות נתקעות בכל מקום שיש עשב וצעקות ועניינים...חחחחח פעם היתה אפילו פרה בשכונה שלנו..(אני גרה רחוק מהרפת) אוירוןרוןרוןרון רצפה. כי אין אצלי שטיח. כי יש כלבים עם הרבה שערות.. ראשל"צ....(בשביל הדרוש) באולינג, אני קורעת את כולם מה כבר נגמר?? היה כיף! בטח אף אחד לא יקרע...שיהיה

iLoveIvri

New member
יהההה בשבילי???

איזה חמודה
אה וגמני צריכה לענות אז בדרך: לחם, איכס מצות זה כמו לאכול קרטון
להיות..
קורדרוי, יותר נוח.. הפתעה.. אוהבת...
יוני בלוך
קקלביץ תות
עוזי, למרות שאני לא מבינה ברובים
לשבת חצר פנימית אשכנזי- עדי בוסקילה- ליהי או שמעון?
חומוס או טחינה? לא אוהבת את שניהם
להתוודות פסיכולוגית.. סרטים או כאפות? חחחחח מה הקשר בין השניים? שיהיה סרטים.. אהבה או סקס? אהבה.. עוד לא הגעתי לגיל של *סקס*..
פרות שבוחרות מהרפת אווירון
רצפה ניו יורק.. למרות שאני גרה בראשון.. הופעה של ארוסמי'ת ובאולינג
בבאולינג אני המנצחת...
חג שמח

iLoveIvri

New member
חחחחחחחח נכון...

אבל התכוונתי- בחרתי בניו יורק למרות שאני גרה בראשון.. לא היה לי כוח להסביר "כי אני גרה בראשון וזו חרא של עיר" אז פשוט כתבתי שלמרות שאני גרה בראשון בחרתי בניו יורק.

*superstar*

New member
../images/Emo159.gifתשבות../images/Emo159.gif

לחם. לא להיות. קורדרוי. הפתעה. יוני בלוך. קקלביץ תות. m-16. לשבת. חצר פנימית. ליאור אשכנזי. שמעון בוסקילה. אף אחד מהם. להתוודות. קב"נ. סרטים. אהבה. פעמונים מצלצלים. מטוס. שטיח. ניו יורק. הופעה של ארוסמית'.

painapple

New member
-עונה-

לחם לא להיות ג'ינס הפתעה יוני בלוך קקלביץ תות m-16 take away חצר פנימית ליאור שמעון חומוס להתוודות קב"נ סרטים אהבה פרות שבוחרות מהרפת רכבת רצפה ניו יורק הופעה של ארוסמית'

תשובות

לחם או מצות? פיתות להיות או לא להיות? להיות - השאלה להיות מה?
קורדרוי או ג'ינס? ג'ינס הפתעה או תכנון? גם תכנון מתקלקל והופך להפתעה אז הפתעה יוני בלוך או גדי אלטמן? אף אחד מהם קקלביץ תות או ייגרמייסטר?
m-16 או עוזי? אוי אני אוהב את הפוקימון תמקוזי
(בדיחה פרטית מהטירונות מי שהבין הבין
) take away או לשבת? לשבת חצר פנימית או מזדרון? חצר פנימית אשכנזי- ליאור או עדי? עדי בוסקילה- ליהי או שמעון? מי אלא? חומוס או טחינה? חומוסצ'יפסלט להתוודות או להתחזות? להתחזות קב"נ או פסיכולוג? פסיכולוג סרטים או כאפות? כפיפית אהבה או סקס? סקס פעמונים מצלצלים או פרות שבוחרות מהרפת? פעמוני רוח ביום שקט באוניברסיטה רכבת או אווירון? רק ררכבת שטיח או רצפה? שטיח ניו יורק או רשל"צ? NY הופעה של ארוסמי'ת או באולינג? *מרים גבה*

עונה נה נה ../images/Emo94.gif

לחם או מצות?
לחם יותר טעים יותר משביע ופחות דיקט !! להיות או לא להיות?
תלוי איפה ? בליל סדר ממש לא להיות !! קורדרוי או ג'ינס?
ג'ינס יותר יפה הפתעה או תכנון?
הפתעה הכי טוב יוני בלוך או גדי אלטמן?
יוני בלוך קקלביץ תות או ייגרמייסטר?
ייגרמייסטר רולז ! m-16 או עוזי?
עוזייייייייייייייייייייייייי
take away או לשבת?
תלוי איפה אבל בד"כ לשבת חצר פנימית או מזדרון?
חצר פנימית אשכנזי- ליאור או עדי?
ליאור בוסקילה- ליהי או שמעון?
בלאטטטט לא יודעת לא אכפת לי חומוס או טחינה?
חומוס להתוודות או להתחזות?
להתוודות קב"נ או פסיכולוג?
פסיכולוג סרטים או כאפות?
סרטים אהבה או סקס?
אהבה פעמונים מצלצלים או פרות שבוחרות מהרפת?
פרות שבורחות מהרפת רכבת או אווירון?
אווירון שטיח או רצפה?
שטיח ניו יורק או רשל"צ? |תפוח| ניו יורק הופעה של ארוסמי'ת או באולינג?
ארוסמית

Rain Star

New member
טוף

לחם או מצות? לחם, ואם אין לחם נאכל עוגות, הכל, רק לא מצה להיות או לא להיות? להיות קורדרוי או ג'ינס? ג'ינס הפתעה או תכנון? הפתעה יוני בלוך או גדי אלטמן? נו, באמת... יוני נושנוש בלוך קקלביץ תות או ייגרמייסטר? רואקוטן....
m-16 או עוזי? פלוגת האופניים של צבא דנמרק take away או לשבת? לשבת חצר פנימית או מזדרון? חצר אשכנזי- ליאור או עדי? עדי בוסקילה- ליהי או שמעון? לא זה ולא זה, למרות ששמעון מצחיק אותי חומוס או טחינה? חומוס (וטחינה ירוקה בשביל נדב) להתוודות או להתחזות? להתוודות קב"נ או פסיכולוג? ענבל (והמבין יבין) סרטים או כאפות? אה? אהבה או סקס? "אהבה היא תירוץ למגע גופני" פעמונים מצלצלים או פרות שבוחרות מהרפת? פרות שבורחות מהרפת זה הסיוט הגדול של כל קיבוצניק, אז פעמונים מצלצלים רכבת או אווירון? מטוססססססססססססססס שטיח או רצפה? השטיח החדש של אחותי (אני שנון היום) ניו יורק או רשל"צ? קופנהאגן הופעה של ארוסמי'ת או באולינג? הופעה של סייביה יום נחמד לכולם - גם לך, נא לא למלא את השאלות תחת השפעת תירוש! - סבבה.

../images/Emo157.gifתשובוווות...../images/Emo157.gif

לחם או מצות? לחם
להיות או לא להיות? אממממ להיות
קורדרוי או ג'ינס? ג'ינס הפתעה או תכנון? תכנון יוני בלוך או גדי אלטמן? יוני... קקלביץ תות או ייגרמייסטר?
m-16 או עוזי?
take away או לשבת? לשבת חצר פנימית או מזדרון? מזדרון אשכנזי- ליאור או עדי? עדי בוסקילה- ליהי או שמעון? אממממ ליהי
חומוס או טחינה? חומוס
להתוודות או להתחזות? להתוודות קב"נ או פסיכולוג? פסיכולוג סרטים או כאפות? סרטים אהבה או סקס? אהבה פעמונים מצלצלים או פרות שבוחרות מהרפת? פעמונים מצלצלים רכבת או אווירון? רכבת שטיח או רצפה? רצפה
ניו יורק או רשל"צ? ניו יורק
הופעה של ארוסמי'ת או באולינג? הופעה של אירוסמית' כמובן..

Ez sLeeP

New member
יקירתי,

התחלתי לענות על ההודעה שלך כשהייתי בעבודה. התחלתי בנוסח לא אקטואלי.. משהו כמו "אני מצטער שלא התקשרתי אתמול. לא היית רוצה לדבר איתי. לא היה יוצא נחמד. הייתי קצת לא בסדר. אני מבטיח להשתדל להתקשר היום". אבל את אמורה להתקשר עוד מעט, ולמה אני כותב על זה הודעה? לא חשוב. עכשיו, משהו כמו 45 שקלים טיפ (כן, הלקוחות שלנו קמצנים), הרבה עצבים ונזקי חומר ניקוי על הידיים - אין לי פואנטה כלל. אני אתחיל לענות. לחם או מצות? לחם. וודאי. אבל מצייה זה בסט. אני מניח שלחם. בעצם מצה. לחם אני לא אוהב כ"כ. חלה, פיתה, לחמניה, פחמימות בכלליות - כן. אבל לחם לא. ומצייה זה שולט. להיות או לא להיות? להיות. קורדרוי או ג'ינס? קורדרוי? גוועלד (תומר, אני מצטער). ג'ינס באופן וודאי. הפתעה או תכנון? הפתעה!! רעות. יש לי אבל הסתייגויות בנושא. יוני בלוך או גדי אלטמן? אלוהים. קקלביץ תות או ייגרמייסטר? ייגר (אני מתחיל לחשוב שיש קו מנחה מאחורי השאלות האלו..) m-16 או עוזי? אני לא יודע את ההבדל. מה שיעיל יותר, אני מניח. take away או לשבת? לשבת. חצר פנימית או מזדרון? אשכנזי - ליאור או עדי? עדי, כי היא מורידה שערות. בוסקילה - ליהי או שמעון? מי? חומוס או טחינה? חומוס. (בעיקרון חמאת שום, אבל לא משנה) להתוודות או להתחזות? להתוודות. קב"נ או פסיכולוג? פסיכולוג. סרטים או כאפות? סרטים, כי זה נשמע הרבה פחות אלים. למרות שכאפות זה הרבה יותר מציאותי. אהבה או סקס? אהבה. פעמונים מצלצלים או פרות שבורחות מהרפת? פעמונים, כי פרות זה דבר מסריח. רכבת או אווירון? רכבת. שטיח או רצפה? שטיח. ופיליפיני שיסחוב אותו לאורך קינג ג'ורג'. ניו יורק או רשל"צ? ניו-יורק.
הופעה של ארוסמי'ת או באולינג? נחשו.

jeackyh

New member
חחחחחחחחחחח

אהבתי את הפיליפני. כ"כ אהבתי שצחקתי בקול רם...ועכשיו הם חושבים שאני מוזרה יותר ממה שאני:)

למעלה