דעות שונות
1. אני חושבת שלי, וגם לאורי , לא קשה לקבל כל דעה שונה, אבל בהחלט קשה לנו עם דעות אטומות, או חסרות רגישות, או גזעניות (כרגע, לא ניסיתי לסווג את הדעה שלך, אלא רק להבהיר את עניין הדעות השונות). ההאשמה באי יכולת לקבל דעה שונה בתגובה להתנגדות מכל סוג שהוא, היא קצת מניפולטיבית; 2. מה שאורי ניסה לומר, ואני אנסח את זה אחרת בתקווה שזה יובהר יותר טוב, זה שאיננו קוראים לאסור את תחרויות היופי, או דברים אחרים שנושאים מסרים בעיתיים. מה שאנחנו כן מסנים לעשות, זה להביע את עמדתנו בנוגע לדברים הללו, כך שקולנו יישמע, בשאיפה לשכנע אנשים אחרים. מתקפה על פעילות המחאה של כביסה שחורה לצד ההגנה על הזכות לקיים תחרויות היופי בשם הדמוקרטיה נושאת בתוכה סתירה; 3. המתמודדות בתחרויות אינן קהל היעד העיקרי של פעילות המחאה נגד התחרויות, והתחרות אינה הסרטן בעיני אלא הגרורה. אני חושבת שתעשיית היופי, למרות זכותה להתקיים, גורמת עוול רב למיליוני נשים - אלה המוציאות את משכורתן הזעומה על מוצרי הטיפוח, אלה הבוחרות בדיאטות הרסניות לגוף ולנפש, אלה העוברות ניתוחים מסוכנים, אלה המפנימות שהחיצוניות היא המדד העיקרי, אם לא יחיד, לערכן, וכדומה. אני לא שואפת לגרום לתעשיית היופי לחדול מלהתקיים, אבל בהחלט הייתי רוצה לראות את העניין נכנס לפרופורציות. הזכרת את החוכמה ואת הכוח. אני רוצה שיום אחד הנשים תוכלנה להימדד על פי חוכמתן ועל פי אישיותן באותה מידה לפחות בה הן נמדדות היום לפי המראה החיצוני שלהן; 4. ההשבה לנימוק של חופש הבחירה הפכה לעניין קצת לעוס, אבל בכל זאת: אין בעולמנו חופש בחירה, הכל נעשה תחת אילוצים אלה או אחרים. השאלה היא, אילו אילוצים אנו מוכנים לשאת ואילו נראים לנו בלתי נסבלים. כאשר אני בוחנת מקרה של אדם העושה את בחירתו תחת אילוץ בלתי נסבל, אני מבקשת לא לאסור על זכותו לבחור, אלא לתקן את המצב בו האילוץ נכפה עליו; 5. צר לי להיכנס לעניין האישי, אבל הערכתך את רמת האינטלוגנציה של אורי לא מוסיפה בעיניי להודעתך. אני חוששת שחברי יהיה נבוך לראות את זה נכתב, אבל אומר בכל זאת שאורי הוא בעל אינטליגנציה יוצאת דופן בכל קנה מידה בו נהוג לעשות שימוש (באקדמיה, למשל). אני מסכימה שאין מדובר בכלים מושלמים ו/או אובייקטיביים, ואילו קביעתך אובייקטיבית או רלוונטית עוד פחות מזה; 6. הוא מעל 1.75, אם זאת הייתה דרכך להתעניין.