פסח בפתח

יוצאים למדבר ביום שישי הקרוב

לשלושה ימים, לפני בוא כל בני ישראל בחוה"מ... חוזרים לערב חג. ישנים במאהל באזור מצפה רמון. חוץ מזה- סרט אחד הבנים כבר ראו, אולי נראה עוד אחד (מתה לראות את "אליס בארץ הפלאות". מישהי ראתה?), שאר הזמן בעיקר בילוי עם חברים וסטלבט בבית.

דובית26

New member
כלום!!

הכי בקטנה... ההוצאות רק של בגדים עלו לי 800 ש"ח וזה רק לילדים עליי ויתרתי לצערי, וחוץ מזה מדובר על פינת אוכל חדשה אחרי שהראשונה כבר הייתה במצב פקקט.. ואז או אז גיליתי את המצבע החדש של תמי 4 בפייסבוק פרימו באיזה 700 ש"ח הנחה... אז גם הוא נקנה אחר כבוד בתשלומים. בקיצור- הוצאות זה לא הכיוון. מצד שני אשמח לקבל הצעות לפעילויות עם ילדים בני 5,6,7 חינם!!!! אבל באמת חינם.

יעל י

New member
פעילות חינם...

הקניונים מלאים בהצגות וסדנאות. אולי נלך לראות את בוב ספוג בקניון.לא מתלהבת מהרעיון אבל בטוח הילד יהנה.

מיימיי3

New member
אני בארה"ב. אוי ואבוי לי.

שבוע שעבר בשבוע ראשון בשומרי משקל ירדתי 3 קילו והשבוע עוד 1 קילו ומקווה מאוד שלא ייהרס לי. האמת שלא קשה לי כל כך בפסח ואני בדרך כלל לא משמינה בחג הזה (או מקסימום איזה חצי קילו), כי אוכלת די רגיל ולא מתה על מצות למזלי (טוב, נו, כשהן מטוגנות וממולאות אז כן, אבל לא עושה את זה ומצה ברייט נכנסת אלי לפה פעם אחת בלבד ובסוף החג). הקטע הוא שאני טסה לניו יורק מחר בבוקר וזו כבר אופרה אחרת. אמנם לא אוכל לחם, אבל אני לא צריכה לספר לכן איזה דברים יהיו שם חוץ מלחם. אלוהים ישמור, המעדנים שם. מאוד מקווה שלא להעלות את ה- 4 קילו החביבים שהורדתי. האמת שבניו יורק אני צועדת המון ולרוב לא עולה במשקל, אבל עכשיו מזג האוויר קצת קריר יותר. לא יודעת כמה אצעד ונקווה לטוב. שיהיה חג שמח לכולם!!!!

כל הכבוד לך!

כברת דרך רצינית עשית. יישר כוח להמשך הירידה (אם יש עדיין צורך) ובעיקר- לשמירה על הקיים.

למעלה