פסח בפתח

איך הולכים לשרוד את פסח

אמש בקבוצה קבלנו דף לשרוד את הפסח עם ארוחות מובנות וכתובות ובנוסף טיפים חשובים. אני הולכת אישית לפתוח כל ארוחה אצל אמא עם 2 כוסות מים (טיפ ידוע של הרופאה שלי ושל שומרי משקל מזה שנים) תאחלו לי בהצלחה. אני לא יודעת אם אתם קוראות לי את הבלוג אבל חגגתי חג עגול של 10 ק"ג פחות מאז שהתחלתי מחדש השנה. וסך הכל ירידה קרובה יותר מתמיד ל-20 הראשונים שצריכים היו לרדת ממני.

יעל י

New member
כל הכבוד...תעדכני את החתימה....

איזה עוד טיפים יש ברשימה?

אין יותר טיפים.

בגדול היא אמרה לדבוק בסלטים שאין בהם שמן ואת יודעת בוודאות שמי שהכין אותם לא שם קילו שמן . לאכול מצות קלות במקום הרגילות לא לגעת בעוגיות פסח במקום יש פתי בר מיוחד כשר לחג באשר לקיינדלך היא מבקשת שנאכל רק שניים קטנים במרק ולא יותר. להשתדל ללכת 45 דקות בימי החג התעמלות.

riki122

New member
אוףף עם התפוז הזה../images/Emo46.gif

כתבתי כמה דברים והכל נמחק!! בקיצור,אני חוששת הכי הרבה מחג הפסח,משום מה תמיד יוצאת ממנו יותר מאשר נכנסתי. הפעם אני מתכוונת להצמד לתוכנית שלי, כמו שהמדריכה שלי אומרת "תנסו,מקסימום תצליחו.." מצרפת לכם כתבה שאהבתי בנושא מהעיתון האלקטרוני שאני מנויה עליו. בהצלחה ותעדכנו

or2704

New member
הייתי מחליפה את המילה לנסות במילה קצת יותר

מחייבת כי לנסות זה אומר המון מאמצים עם סיכוי הצלחה שהם בסימן שאלה.

יעל י

New member
../images/Emo162.gifליל הסדר../images/Emo162.gif

מארחות או מתארחות? כמה אנשים מסובים לשולחן? מבשלות לבד או נעזרות?

prilee28

New member
התשובות שלי ../images/Emo62.gif

מתארחת אצל סבי וסבתי. כמה אנשים? כ-14 (אם אחי ואשתו יצטרפו בסוף) אמא שלי וסבתי יבשלו את הרוב, אני אכין מה שיבקשו ("מה שיהיה חסר")
חג שמח לכולנו...
ובהזדמנות זו אזכיר את הבדיחה הידועה, שהיא אמנם עתיקה אבל תמיד מעלה חיוך
אפשר לסכם את כל חגי ישראל במשפט אחד: ניסו להרוג אותנו - לא הליחו - יאללה, בואו נאכל!

IAM20072007

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אנחנו מתארחים בערב החג נהייה הרבה , נחגוג אצל משפחתו של בעלי למחרת אנחנו אצל אחותי בקיבוץ , עושים על האש אני לא ממש צריכה לבשל מה שאני כן מכינה כל שנה זה מרק עם קנידלעך , לחמניות כשרות ועוגה כשרה (מתכונים של ניקי)

יעל י

New member
אחותה לא גרה בקיבוץ!!!

ואני לא זכיתי לביקור ממנה וזהרמז קטן קטן קטן

IAM20072007

New member
אחותי כן גרה בקיבוץ ../images/Emo3.gif

האחות שאת לא מכירה , אחותי הבכורה גרה בקיבוץ סער , אחותי השניה גרה במושב שלך

יעל י

New member
אני בשוק אני בהלם אני ההההמומה

איזו פדיחות איתך...מעולם לא הזכרת אותה.הייתי בטוחה שאתן רק שתיכן. בכל אופן אם אתם פה אין מצב שאנחנו לא.

מתארחת

נהיה כ-7 איש או עם בן דוד שלי מגיע אז 8. ולמחרת שוב עם דודים שלי מגיעים נעלה ל-11. לא מכינה כלום. אמא שלי מכינה הכל רק שזה נורא שמן האוכל שלה ואני מקווה לשרוד את היומיים האלה.

מתארחים אצל החמות

לאחר ששנה שעברה עשינו את ליל הסדר בשטח במדבר, השנה חייבים לכבד אותה ולבוא. אני מכינה הרבה דברים. מתארחת, אך גם מכינה. החמות ביקשה עוד ועוד... לפחות אני בטוחה שיהיה טעים.
. כשאני מארחת (לרוב בראש השנה), אני מכינה את הרוב, ממי שמציע להכין, אני מבקשת דבר אחד לרוב, מקסימום שניים.

יעל י

New member
../images/Emo162.gifאוכל קדימה אוכל../images/Emo162.gif

מתכונים לפסח...שתפו,קבלו והתייעצו עינייני תפריט-פה המקום.

יעל י

New member
חילקנו את הבישולים-רעיונות לקינוחים?

חשבתי על טרייפל ועל מקפא שוקולד. צריכה קינוח אחד פרווה והשני יכול להיות חלבי. לא בא לי על עוגה הפעם.

למעלה