נחשו מה???

בֶל

New member
חחח מתלהבת...

גמני.... היה הרבה פחות טוב ממה שציפיתי

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif חחח עם היית

עושה איתנו היה מה זה מגניבבב

בֶל

New member
עשיתי בהרכב דומה...

היה נחמד אבל לא משהו... לא רוצה לדבר אם האנשים האלה... בטח שלא לעשות איתם סיאנסים.

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif ...

בעע את הבנים שמה אני לא ממש אהבתי...אבל סופי ואירית(טוב..
) אבל סופי וניקי....

בֶל

New member
בעעעעעע כמה זמן לא ראיתי אותההההההה

את סופי... בעצם גם את ניקי לא רואים יותר מידי

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif באמת שנייםםםם

ואת ניקי דווקא אני רואה דיי הרבה....חח בעיקר בערב...

את לא צריכה להיות לפני המוות..

כדי לעשות סיאנס..... את רוצה נארגן איזה יום אחד ונעשה כולנו סינאס (כאילו מי שרוצה לבוא...)

tamar brandy

New member
רואים שאתם ממש לא מכירים אותי....

אני-רוחות רוחות-אני אמממ... לא מסתדר!!!! (טראומות...)

faith2

New member
שמעון. ממש לא ממליצה לך

בתור אחת שבאה מעולם המיסטיקה אני יודעת שאחד החוקים הכי ברורים הוא- לא לנסות סיאנס. זה קיים- תאמין לי!....לא פעם ולא פעמיים ולא....אנשים באו ושאלו לתופעות מוזרות שקוראות להם...וזה ממקור ראשון. היו עוד מליין סיפורים על אנשים שכבר לא יכלו לשאול על אותם תופעות. אם יש דבר שאין להתעסק בו במיסטיקה זה הדבר.

MS6

New member
וודו זה בכלל משהו אחר...

וודו זה לא להוציא ידיים ורגליים לבובות מעץ. וודו זה דת של צאצאים של עבדים מאפריקה, זה הרבה יותר מלקלל אנשים אחרים...

faith2

New member
מאגיה שחורה ולבנה באותו משפט?

שמעון לך תלמד על הנושא יותר....לא נכנסים ל"עולם" הזה מתוך ריגוש. צריך ללמוד וללמוד הרבה. יש המון סכנות שלפעמים בחוץ הן לא נראות לעין....

עוד פעם משעמם לי

שם-אילן כמה אחים-אחות אח וכלב(אין לי מושג איך זה קשור) איזה פרי היית רוצה להיות-פסיפלורה מתי בכית בפעם האחרונה-לפני שבועיים בפולין הסרט האחרון שראיתי-אבודים בטוקיו(בטיסה חזרה מפולין) עם מי היית רוצה לארוחת ערב-לובסטר או סטייק פילה(מידיום-רר) כישרון שהיית רוצה שיהיה לך-ציור ולחבר מוזיקה 4 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות- לטייל בעולם, לשנות משהו בעולם, לאכול איזה סעודה אחרונה טובה והכי חשוב זה להשאיר שלוש שורות בהיסטוריה. אייקון אהוב-
האייקון שאף פעם לא יצא לי להשתמש-

כולם רוצים.....

לשנות את העולם ולהשאיר סימן שהם היו כאן... אנשים, אתם יכולים לעשות את זה... השמיים הם לא הגבול!!! עובדה אדם הגיע לחלל..... אני בטוח שלפני שהוא הגיע אף אחד לא האמין שיהיה אפשר להגיע לחלל.....אבל עובדה!! תעשו דברים קטנים, אל תצפו למשהו גדול ומסעיר.. ותאמינו לי שהדברים הקטנים האלה... זה מה שישאיר את השורות בהסטוריה (אולי הפרטית) של האנשים...

למעלה