נחשו מה???

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif נחשו מה???

סקר!!!!
שם?
כמה אחים?
איזה פרי היית רוצה להיות?
מתי בכית בפעם האחרונה?
הסרט האחרון שראיתי:
עם מי היית רוצה לארוחת ערב?:
כישרון שהיית רוצה שיהיה לך:
4 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות:
אייקון אהוב\\מאומץ:
האייקון שאף פעם לא יצא לי להשתמש:

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif ../images/Emo9.gif

שם?שירן כמה אחים?1 ויותר מידי איזה פרי היית רוצה להיות?
מתי בכית בפעם האחרונה?אממ לא מזמן... הסרט האחרון שראיתי:אמממממממממממ יאא לא זוכרת....איזה שהוא סרט בשיעור הסטוריה..חח עם מי היית רוצה לארוחת ערב?אממממממ
קורט קוביין
כישרון שהיית רוצה שיהיה לך:אמממ ציור..חחח 4 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות:יאא אממ.....לסיים בית ספר..ולא יודעת... אייקון אהוב\\מאומץ:מאומץ-
אהוב-

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif בקטע של הארוחת ערב...

אז הכוונה למישהו מפורסם..ולאו דווקא חיי...

אַמִיר

New member
../images/Emo187.gif לנצח תשאר

שם? א-מ-י-ר כמה אחים? 2 אחיות איזה פרי היית רוצה להיות? פפאיה מתי בכית בפעם האחרונה? יום שלישי הסרט האחרון שראיתי: טיפשים בהפסה שניה עם מי היית רוצה לארוחת ערב?: ישראל אהרוני כישרון שהיית רוצה שיהיה 1לך: כאילו שחסר לי משהו... 4 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: להגיע לירח, לבלות לילה עם אנג'לינה ג'ולי, למכור קרח באנטרטיקה, לשכנע קניבל להיות צמחוני אייקון אהוב\\מאומץ:
סופ"ש מוצלח לכולם

וואלה מאיפה את מביאה את הסקרים שלך?

שם? שמעל'ה... כמה אחים? 2 אחיות ואח אחד... תאמינו לי זה גן חיות כאן!! איזה פרי היית רוצה להיות? מלפפון (ותנחשו למה...) מתי בכית בפעם האחרונה? היום אחר הצהריים... הסרט האחרון שראיתי: וואלה, לא זוכר... עם מי היית רוצה לארוחת ערב? השף ההוא מ"שום פלפל ושמן זית" (תכנית בערוץ 11) כישרון שהיית רוצה שיהיה לך: שירה ונגינה 4 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: להוציא ספר לאור, לבקש סליחה מכל אחד אישית, לכתוב שיר לזמר מפורסם ו.......להתאבד!!
אייקון אהוב\\מאומץ:
ו
(יש עוד הרבה...) מת עליכם!!!!!!

MS6

New member
יאללה...פעם אחרונה!

שם? משה אחים? שלוש כולל אני פרי? לימון מתי בכיתי פעם אחרונה? ממש מזמן! היה איזה סרט לפני איזה חצי שנה שממש ריגש אותי.. משהו על יהודים אנוסים במקסיקו שבכו מהתרגשות מול מצלמות טלוויזיה ישראליות כששמעו שהצלמים הללו ישראלים, אחים שלהם, יהודים גאים... סרט אחרון שראיתי? וואלה לא זוכר ארוחת ערב? עם לוריין היל... גאון מס' אחת במוסיקה, יש לי הרבה דברים לשאול אותה... כישרון שרציתי שיהיה לי? ראש מכני.. לדעת איך לפרק ולתקן דברים... אייקון אהוב? ההוא המאוהב אייקון שלא יצא לי להשתמש? חמסה.

shabluELLA

New member
אני עכשיו!

שם- אלה!! אחים- 3 קופים, אחות אחת וכלב:) פרי- תות...יאממי...:) בכיתי בפעם האחרונה- אתמול לבינתיים... הסרט האחרון הוא שיקאגו- סרט מדהים! לארוחת ערב הייתי רוצה לצאת עם השף ההוא מאודטה...גם ניראה טוב וגם יודע לבשל- מה עוד צריך מגבר...? כישרון שהייתי רומה- בטח לצייר כי אין לי בזה כלום! 4 דברים שהייתי רוצה לעשות הם- להגשים את עצמי מבחינה מקצועית ובכך להטביע את חותמי בעוולם, להבין סוף סוף מה אני רוצה ומה הייעוד שלי למצוא אהבת אמת ולהינות כל עוד אני יכולה! אייקון אהוב-
אייקון שאף פעם לא השתמשתי בו-

yossi018

New member
אם כבר אז כבר...

שם? יוסף כמה אחים: אחות אחת, וכלבה חמודה!!! פרי: מנגו (למה? ככה!!!) מתי בכיתי פעם אחרונה: כשנפרדתי מחברה שלי... סרט: בלתי שביר ארוחת ערב: עם כל הכיתה, התגעגעתי !!! כישרון: לספר בדיחות, זה הדבר ביחידי שחסר לי!!! 4 דברים לפני המוות: לטייל בכל פסיק בארץ, לראות איך הגבולות של הארץ מתרחבות לארץ ישראל השלמה, לראות חייזר, ולהקים פורום בתפוז משלי !!!

רוצה גם :)

-שם- קארין. -אחים- שלושה אחים. -פרי- תות!! -מתי בכיתי לאחרונה- היום, ראיתי "קשרי משפחה"
(אני תמיד בוכה בסרטים וכאלה). -הסרט האחרון- שיקאגו (רק חבל שנרדמתי כמעט כל הסרט..) -ארוחת ערב- הפרטים שמורים במערכת. -כישרון- לשיר! -אייקון אהוב-
-אייקון שלא יצא לי להשתמש-

g a n d i

New member
תורי!!

שם-גנית. כמה אחים- אחות אחת, אדר'וש היפה(:) איזה פרי היית רוצה להיות-אגס. מתי בכית בפעם האחרונה-יום ראשון. עבר לי מאז... הסרט האחרון שראיתי- שיקאגו. הסרט הכי טוב שראיתי עד היום. הכי התחברתי אליו בעולם... ארוחת ערב- לא משנה(:) כישרון-כישרון לחנות(:) 4 דברים-להתאהב להתחתן ולהביא ילדים (1), למצוא את המקום שלי בעולם הזה בתקווה שזה יהיה קשור למוזיקה(2), לצנוח (3), לצאת למסע קסום בעולם (4). אייקון אהוב-
האייקון שלא יצא-

faith2

New member
אני אני../images/Emo9.gif

שם? רווותם כמה אחים?2....אחות גדולה וכלבה מדהימה
איזה פרי היית רוצה להיות?דובדבן מתי בכית בפעם האחרונה?היום הסרט האחרון שראיתי:אמממ,במלואו? "הניסוי" עם מי היית רוצה לארוחת ערב?: אמממממ...יש המון
כישרון שהיית רוצה שיהיה לך:היית רוצה להיות גולשת מקצועית
...דבר שאני מקווה יתאפשר בעתיד. 4 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות:תאמת אני לא רוצה למות.....רוצה להישאר צעירה לנצח
....אבל אם כבר אז כבר
....לוודא שהיה שלום, לדאוג שישראל תהיה כמו בריטניה, להצליח בחיים, להרשות לעצמי מבחינה כלכלית ונפשית לגדל כלבים וחתולים בחוווה ענקייייית
אייקון אהוב\\מאומץ:

ברשוש

New member
טוב נו...

-ע י נ ת -שניים ,אח ואחות. -גוייבה. -לפני חודש בערך.. -גוטיקה/רבודים בטוקיו. -אוקיזה ברור-אשטון קוצ'ר או ישראלי-יונתן כהן כמובן.. -לדעת לשיר..חח בלי לזייף -להרביץ למורה שלי לערבית אבל מה מכות!!!! ולדאוג לכולם שיהיו מסודרים אחרי שאני ימות..ואז אני ימות בשקט..:) -
-ברובם..

faith2

New member
בבריטניה

לא היו חושבים פעמייים אם להציל כלב\חתול בסכנה. בבריטניה אשר שמתעלל בכלב\חתול שלו ישר לכלא! אצלנו במקרה הטוב- 100 שעות שירות.

tamar brandy

New member
יאללה מגניב...

שם: תמר
אחים: שניים, אח ואחות...
פרי שהייתי רוצה להיות: פרי טרופי.. לא משנה איזה:)
בכיתי בפעם האחרונה: היום, שקר לי והרוח נושבת לי לפנים אני בוכה
הסרט האחרון שראיתי: מוצאים את נמו
עם מי הייתי רוצה להיות בארוחת ערב: עם טבעוני כוסון-זה מה שחשוב
כישרון שהייתי רוצה: לעוף
4 דברים לפני המוות: להפוך את כל העולם לטבעוני, להציל את כל החיות המשוטטות (<--כן אני חולת בע"ח!) להקים משפחה ענקית!, לעשות סיאנס (
)
אייקון אהוב\מאומץ:
האייקון שאפעם לא השתמשתי בו:
לילה טוף לכולם

MS6

New member
תאמיני לי לא כדאי לך לעשות סיאנס

אני מכיר כמה אנשים שכבר עשו את זה והם ממש מצטערים על זה.. זה מכניס לטראומות רציניות ויש כאלה שלא יוצאים מזה אף פעם.. ואני לא מנסה להפחיד אותך זה באמת מה ששמעתי...

למעלה