ראש בראש

MYHOT3

New member
שלי :

1-רן דנקר או מייקל לואיס - רן דנקר 2- נינט טייב או מיה דגן - נינט 3- האלופה או השיר שלנו - השיר שלנו 4- הגיים בויז או בלאק אייד פיז - בלאק אייד פייז 5- בית הבובות או היהודים - היהודים 6- שירי מימון או מירי מסיקה - מירי מסיקה 7- הראל מויאל או הראל סקעת - הראל מויאל

think shon

New member
עונה..

1-מייקל,אם כבר. 2-ממ בחירה קשה...מיה. 3-השיר שלנו,יש על זה וויכוח בכלל? 4-שניהם לא משו,נלך על הגיימבויז. 5-היהודים 6-מירי 7-מויאל.

HEN01

New member
אני

1-רן דנקר או מייקל לואיס-רן דנקר!!!!!!! 2- נינט טייב או מיה דגן -מיה דגןן!! 3- האלופה או השיר שלנו= השיר שלנווו 4- הגיים בויז או בלאק אייד פיז-בלאק אייד פיז 5- בית הבובות או היהודים -בית הבובות 6- שירי מימון או מירי מסיקה -שירי מימון 7- הראל מויאל או הראל סקעת-סקעת

עונה../images/Emo13.gif

1- רן דנקר
2- מיה דגן 3- השיר שלנו !! 4- הגיים בויז 5- היהודים (?) 6- שירי מימון 7- הראל מויאל

הבחירות שלי

1. מיקל לואיס 2.מיה דגן 3.האלופה 4.גיים בויז 5.שום דבר 6.מירי מסיקה 7.הראל מויאל

גם אני ../images/Emo9.gif

1-רן דנקר 2- אף אחת, אבל בלית ברירה... נינט טייב 3- האלופה 4- פחחח, זאת בכלל שאלה?
בלאק אייד פיז 5- בית הבובות. היהודים =
6- שירי מימון. מירי מסיקה =
7- הראל סקעת

Tinkit16

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo65.gifשלי :)

מייקל לואיס מיה דגן האלופה בלאק אייד פיז בית הבובות שירי מימון הראל סקעת

MoWz

New member
גמני

1 רן 2 מיה 3 אלופה 4.בלאק אייז 5 יהודים 6 שתיהם:( 7 שתיהם:(

tuma

New member
עונה

1- מייקל לואיס 2- מיה דגן 3- האלופה 4- בלאק אייד פיז 5- בית הבובות 6- מירי מסיקה 7- הראל סקעת

מיקוש6

New member
תשובההה

1.רן דנקר 2.מיה דגן 3.השער שלנו 4.הבלאק אייד פיז 5.בית הבובות (כאילו דהההה) 6.שירי מימון 7.סקעתתתתתת

Dorushh 3

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo216.gif

1-רן דנקר או מייקל לואיס? רן 2- נינט טייב או מיה דגן? מיה
3- האלופה או השיר שלנו? הש"ש 4- הגיים בויז או בלאק אייד פיז? בלק אייד
5- בית הבובות או היהודים? בית הבובות 6- שירי מימון או מירי מסיקה? שירי
7- הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת

הכפפה

New member
כנסו, תשובות מדהימות

1- דובי גל 2- איתן טייב 3- "חוצה ישראל" עם דב אלבוים 4- הגבעתרון 5- השלושרים 6- שירי מיימון 7- הראל לוי

Yowiee717

New member
עונה!

1-רן דנקר 2- מיה דגן 3- האלופה 4- בלאק אייד פיז 5- בית הבובות או היהודים 6- שירי מימון 7- הראל מויאל תוכל לשלוח לי את התוצאות לפרטי? תודה!

karyn

New member
תשובותבות../images/Emo204.gif

1-
מייקל לואיס 2-
מיה דגן 3-
האלופה 4-
בלאק אייד פיז 5- אף אחד 6-
שירי מימון 7- אף אחד

מצביעה!

1-רן דנקר או מייקל לואיס? רן דנקר 2- נינט טייב או מיה דגן? נינט טייב 3- האלופה או השיר שלנו? האלופה 4- הגיים בויז או בלאק אייד פיז? גיים בויז 5- בית הבובות או היהודים? בית הבובות 6- שירי מימון או מירי מסיקה? שירי מיימון 7- הראל מויאל או הראל סקעת? הראל מויאל! ברור...

תשובותתת=]=]=]

1. מייקל לואיס 2. נינה 3. ה=א=ל=ו=פ=ה 4. בלק אייד פיזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז 5. בית הבובות 6. שירי מימון 7. הראל מויאל

Friends Freak

New member
שלי:

מייקל לואיס מיה דגן האלופה בלאק אייד פיז היהודים שירי מימון תלוי מאיזו בחינה- סקעת מבחינת כישרון שיר, ומויאל - כי הוא יאמממייי

עונה=]

1-מייקל לואיס 2- נינטושש 3- האלופה 4- הגיים בויז המושלמים כאילוווו===>ביח חיימושלמים שלי אוהבת המוןן 5- בית הבובות למרות שאני לא סובלת אותם :-\ 6- שירי מימון 7- סקעעעתתת

The Damned

New member
טופ10 אבל יש רק 7?../images/Emo12.gif

1- רן דנקר
2- מיה דגן
3- השיר שלנו
4- בלאק אייד פיז
5- היהודים
6- שירי מימון! 7- הראל סקעת

למעלה