ראש בראש

כלכלונת

New member
../images/Emo26.gif מייקל לואיס 2- נינט טייב 3- השיר שלנו 4- בלאק אייד פיז 5- היהודים 6- שירי מימון 7- הראל סקעת

wondergrl

New member
../images/Emo26.gif

1-רן דנקר או מייקל לואיס?רן דנקר 2-נינט טייב או מיה דגן?נינט טייב 3-האלופה או השיר שלנו?השיר שלנו 4-הגיים בויז או בלאק אייד פיז?הדיימנדז
5-בית הבובות או היהודים?בית הבובות 6-שירי מימון או מירי מסיקה?שירי מימון 7- הראל מויאל או הראל סקעת?סקעת

Lee Roni

New member
:)

1. רן דנקר 2. מיה דגן 3. העלובה 4. בלאק אייד פיז 5. בית הבובות 6. מירי מסיקה 7. הראל סקעת צ'או. :))

הבחירות שליייי:]

1-רן דנקר או מייקל לואיס -מייקל לואיס 2- נינט טייב או מיה דגן -ניינט טייב 3- האלופה או השיר שלנו-האלופה 4- הגיים בויז או בלאק אייד פיז-גיים בויזז שליטהההה:] 5- בית הבובות או היהודים -בית הבובות:] 6- שירי מימון או מירי מסיקה -שירי מימון 7- הראל מויאל או הראל סקעת-שניהם בסדר עם העדפה להראל סקעת:]

Blabash

New member
מה?! הבאת דווקא אותם?! כולם גרועים!

טוב... בוחרת בכל זאת: 1. רן דנקר 2. נינט טייב 3. השיר שלנו 4. בלאק אייד פיז 5. היהודים 6. שירי מימון 7. ממש אי אפשר לבחור מי מביניהם... שניהם גרועים!

עדנונית

New member
אני

-רן דנקר או מייקל לואיס?רן 2- נינט טייב או מיה דגן ?מיה! 3- האלופה או השיר שלנו?השיר שלנו 4- הגיים בויז או בלאק אייד פיז?פייז 5- בית הבובות או היהודים ?הממ שניהם חביבים 6- שירי מימון או מירי מסיקה ?מירי 7- הראל מויאל או הראל סקעת?מואיל

שלי../images/Emo26.gif

1-רן דנקר או מייקל לואיס
רן דנקר
2- נינט טייב או מיה דגן
מיה דגן
3- האלופה או השיר שלנו
4- הגיים בויז או בלאק אייד פיז
איזה שאלה הלאק אייד פיז
5- בית הבובות או היהודים
בית הבובות
6- שירי מימון או מירי מסיקה
שאלה
שירי מימון
7- הראל מויאל או הראל סקעת
....

AgAm S

New member
עונה../images/Emo27.gif

1-רן דנקר או מייקל לואיס?ממ רן דנקר 2- נינט טייב או מיה דגן?נינט 3- האלופה או השיר שלנו?האלופהה 4- הגיים בויז או בלאק אייד פיז?בלאק אייד פיז.. גיים בויז? בעעעעע 5- בית הבובות או היהודים?היהודים 6- שירי מימון או מירי מסיקה?שירי 7- הראל מויאל או הראל סקעת?יש שאלה בכלל? ברור שסקעת

מ א מ י2

New member
אני../images/Emo26.gifלענות! ^^ ../images/Emo219.gif

1-רן דנקר או מייקל לואיס-מייקלואיס 2- נינט טייב או מיה דגן -מיה דגן 3- האלופה או השיר שלנו-האלופה 4- הגיים בויז או בלאק אייד פיז-בלאק אייד פיז 5- בית הבובות או היהודים -אף אחד 6- שירי מימון או מירי מסיקה -שירי מימון 7- הראל מויאל או הראל סקעת-הראל סקעת רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
!!!!!!!!!!!!!!!! (סליחה,אני ברגע התפרצות
)

עונה../images/Emo129.gif../images/Emo85.gif

1-רן דנקר או מייקל לואיס: מיקל לואיס
!! 2- נינט טייב או מיה דגן : מיה דגן 3- האלופה או השיר שלנו: האלופה
4- הגיים בויז או בלאק אייד פיז: בלאק אייד פיז 5- בית הבובות או היהודים : היהודים 6- שירי מימון או מירי מסיקה : שירי מימון 7- הראל מויאל או הראל סקעת : הראל מויאל

yyoossii111

New member
תשובות

1.רן דנקר 2.נינט טייב 3.השיר שלנו 3 ברור 4.הגיים בויז 5.בית הבובות 6.שירי מימון 7.הראל מויאל

למעלה