And these days i wish i was 6 again
oh make me a red cape i wanna be Superman
שלמות. השבוע שעבר: - שיר השבוע: ים- המושבה (אני חושבת) - אלבום השבוע: room for squares- john mayer
. - האדם שעשה לכם את השבוע: החברים מאתמול...אביה מיום ראשון... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): gracefully unnamed and feeling guilty for the luck and the look that you gave me
עוד אחד: "אני שוב מתאהב משחק עם הלב בלילות בלי שינה שוב לצאת לגינה אני שוב מתאהב ונשבע כבר שלא וקורא לה לבוא..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מפלווןןןןןןן" שהצחיק אותי ואת חברה שלי כל פעם מחדש מאז היום כיף בראשון:] אממ היו גם דברים אתמול בערב... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הדיסק של ג'ון מאייר בשיא הספונטניות
הוא קרא לי מהמדף!!.. משקפי שמש
- מאכל השבוע: בראוניז 3 שוקולדים שהכנתי לאתמול.. יאמ
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היום כיף ואתמול בערב... - משהו שהרס את השבוע: רגעים מסויימים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר יעלי ואורי (לא מהפורום) המדהימים שלי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אוריפקאץשלי ויעלי כמובן
-תוכניות לשבוע: (חם מהתנור ) ראשון: אני במודיעין עם אורי ויעלי
שני: שיעור נהיגה ושיחת עבודה שלישי+רביעי+חמישי- עבודה סתם: - תמונה מגניבה: תכף אעלה את העוגה המדהימה
או תמונה מהיוםכיף, מה שאחליט.