סכמ"ש!

...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Anathema - Far Away (הגרסא הכוסית), Guster - Rubi Falls - אלבום השבוע: Guster - Ganging Up On The Sun - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Far Away... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא עולה לי לראש כרגע. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שומדבר מיוחד. אני צריך ללכת כבר לאסוף את האייפוד. - מאכל השבוע: לא אכלתי כמעט השבוע. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אההה, כלום. היה שבוע די מסריח. - משהו שהרס את השבוע: יותר מדי שינה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות במת', הפועל חוזרת סוף כל סוף...... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח בה, לנצח, גינס. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טופוזאקוב
, חברים מעפנים שלי, אורי
- תוכניות לשבוע: (חם מהתנור ) אומייגאד?#%^@?%&*%^&@%&@ כלום.

R a n d a l l

New member
ביבידיבאבידיבו

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: Les Limites - Julien Dore
- אלבום השבוע: Les Fabuleux Destin d'Amelie Poulain - Yann Tiersen
- האדם שעשה לכם את השבוע: ...
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ...
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני לא מרגישה טוב" "רוצה לבוא אלי? אני אכין לך תה מרווה" "איך אפשר להכין תה משיער ערווה?"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עבודה?
- מאכל השבוע: נודלס יאמי טעימ מומלצ
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום שני
- משהו שהרס את השבוע: יום שני
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל לעבוד
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שפתאום אני אהיה יפה
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כולם וכמה שיותר
-תוכניות לשבוע: (חם מהתנור ): אני לא בקטע של תוכניות. אני חושבת שאראה סרט.
סתם: - תמונה מגניבה:

פוף! נעלמה../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: עונות- אביב גפן
(התאהבתי בשיר...חחח) - האדם שעשה לכם את השבוע: ממ... אף אחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והזמן שלך, אם רק תתני לו - הוא יברח...והזמן שלך, אם רק תגעי - ישאר איתך..." (הזמן שלך- היהודים. כל כך.) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מלי למה את עם קבקבים? אסור לבוא עם קבקבים לביתספר" (דמיינו את זה במבטא ארגנטינאי. נאמר על ידי למזכירה של המחנכת כשהיא הייתה עצבנית עליה בטירוף). - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שומדבר חוץ מעייפות, ואכזבה. - מאכל השבוע: יש מצב שהאוטו גלידה שעבר פה הרגע הוא רמז לזה שאני אמורה לכתוב פה גלידה? חחחחח
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יש מצב שהמועד ב' באנגלית, כי הלך מעולה - משהו שהרס את השבוע: כל מיני, בעיקר זה שיצאתי ממש מטומטמת ואין לי ממש דרך חזרה מזה. אה כן, דוחים לנו את פולין למרץ כי לא היו מספיק נרשמים... כאילו שבשנה הבאה ירשמו יותר!!! ><" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שההורים יחזרו סופסוף כי נמאס לי לבשל ולנקות את המטבח ולרדוף אחרי אחותי. וגם שתעבור הבגרות במתמטיקה טוב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח להוציא ציון טוב במתמטיקה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ההורים -תוכניות לשבוע: ללמוד מתמטיקה עד יום שני, לעשות את הבגרות. ביום שלישי אבחון וכנראה באולינג, ואח"כ לנוח לנוח לנוח. אה כן, ולשמור על אחי (זאת הסיבה שלא חיפשתי אפילו עבודה). סתם: - תמונה מגניבה: מיום שבת בשש וחצי בבוקר.

mikmikonet

New member
there's no stopping us ../images/Emo192.gif

אני מנסה לשלוח את זה כבר 5 פעמים ותפוז דביל
הכי מצחיק אם בסוף אני אראה 75894289 הודעות שלי
השבוע שעבר: - שיר השבוע: Please don't tel her + Love for a child - Jason Mraz - אלבום השבוע: כל הדיסקים היפים האקוסטיים של ג'ייסון, מהופעות
- האדם שעשה לכם את השבוע: חברה שלי, שהלכנו יחד לראיון בחמ"ן
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): because once we hit the top there's no stopping us!
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שטויות שחברה שלי ואני עשינו בחמ"ן
כמו ששרנו את I'm Yours בקולי קולות (טוב, בעיקר אני) כדי לראות אם מישהו יסתובב ויזהה... אבל כולם היו סנובים
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עבדתי, בערך בפעם הראשונה בחיים
ושופינג
- מאכל השבוע:
הממ... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חמ"ן והעבודה, שתי חוויות! וגם יומולדת לסבא שהייתה הרגע - משהו שהרס את השבוע: אין
לא עולה לי... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המשך החופש
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: למצוא אולי עוד דיסק...
אני כזאת תאוותנית - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברות - תוכניות לשבוע: לכתוב ולנגן! סתם: - תמונה מגניבה: צולמה היום בדשא, ואהבתי אותה

שרון710

New member
"עד החתונה זה יעבור" (עוד חודש ו3 ימים../images/Emo9.gif)

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - jason mraz- the Beauty in ugly - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: לא יודעת. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא יודעת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "היו שם שלשוליפ פראיים!"- יעלולי. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אולסטראר סקסי מאד'ר פאקר, בושם. - מאכל השבוע: פתיתים!!1 - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: תעודה מעולה
- משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעור נהיגה ראשוןןןןןןן, נסיעה לת"א, לסיים את הבגרויות סופית. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח בבגרות במת', שילך לי טוב בנהיגה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: -תוכניות לשבוע: (חם מהתנור ) תסתכלו ב"משהו שאתם מחכים לו השבוע" סתם: - תמונה מגניבה:

זונע

New member
בא לי סן מרינו

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Avenged Sevenfold-Afterlife - אלבום השבוע: Down-NOLA - האדם שעשה לכם את השבוע: לא יודע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): גם איני יודע - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אם אתה צריך ללכת אז נגניב אותך בסתר...."(המורה ההזויה שלי) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נפטרתי מאנגלית!!!+רווח נקי מפוקר של 700 שקל - מאכל השבוע: פיצה עד כדי קיא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: פוקר!!! - משהו שהרס את השבוע: שהפסדתי את כל הכסף בפוקרסטארז...
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ראיון אישי במודיעין, טסט, בגרות במת', הפועל ת"א, ברני
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב בכל אחד מהדברים הנ"ל...וכמובן זה כולל את ברני
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ברני הכוסון -תוכניות לשבוע: (חם מהתנור ): כל מה שלמעלה וזה

gurke

New member
נראה לך שאני מפספס את זה ?../images/Emo2.gif

רק שלא יעשו לנו ללא קהל..

Aline In Chains

New member
כוס אמק.

השבוע שעבר:
-
שיר השבוע: Sia - Breath Me -
אלבום השבוע: אין. -
האדם שעשה לכם את השבוע: רותם
:) -
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משהו של ג'ף -
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אנערף,מרוב עצבים אני לא זוכרת כלום כרגע
. -
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): בגדים,לונה פארק =] -
מאכל השבוע: פיצה!!:) -
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ת"א עם רותם. -
משהו שהרס את השבוע: עצבים .
השבוע שבפתח:
-
משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל לעבוד=] -
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי כיף בעבודה? -
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף. -
תוכניות לשבוע: לעבוד 3 שבועות>מטריסייד>אנת'ם>אילת+ים המלח>שיפוצים בחדר>טורקיה עם רותם
=]. סתם: - תמונה מגניבה: >

gurke

New member
אלין את חייבת ללמד אותי

איך לעבוד 3 שבועת בשבוע אחד. זה ממש חסכוני

למעלה