סכמ"ש!

A Broken Myth

New member
המ.

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Better Than Me - Hinder - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I think you can do much better than me. After all the lies that i've made you believe - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): התחלתי ללכת. - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שאמרו לי שאני יכולה ללכת. - משהו שהרס את השבוע: סתם, שבוע מעפן. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לין :] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ללכת בלי קביים. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לין :] -תוכניות לשבוע: (חם מהתנור ) פיזיותרפיה, שיעור פרטי, מועד ב', אולי סופסוף שיעור נהיגה ושימ"צ לין באה. סתם: - תמונה מגניבה:

Broken sound

New member
סופ"ששששש

השבוע שעבר: - שיר השבוע:pod- goodbye for now - אלבום השבוע:ממ לאדעת - האדם שעשה לכם את השבוע:מעייןשירשחרתורן ומלא אנשים מהקייטנה האמת.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):I'm not the type to say I told you so - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):ממ...השגתי והפסדתי הכל. - מאכל השבוע:שוקו ולחמניה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:סתם מסיבות גיוס וזה. - משהו שהרס את השבוע:אתמול.דאמ. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מממ....... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את היפות שליייי -תוכניות לשבוע: (חם מהתנור )עבודה בעיקרררר. סתם: - תמונה מגניבה:

Snow fairy

New member
להלהלהניצןהומולהלהלה

השבוע שעבר: - שיר השבוע: death of a dream- epica - אלבום השבוע: אין! - האדם שעשה לכם את השבוע: ניצן רב-הון
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני אעמיד לך אותו עם ג'ל" [נאמר על השיער של ניצו!] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שום דבר שזכור לי... - מאכל השבוע: קרמבו תוצרת בית
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הבת מצווה של ליאור, נמל עם אחותי, מסיבת גיוס לטייסים ו.. נראה לי שזהו
- משהו שהרס את השבוע: דיכאון קל
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת גיוס, ת"א עם האחיות... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודעת:X - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין
-תוכניות לשבוע: (חם מהתנור ) צו ראשון
ועוד כל מיני שטויות סתם: - תמונה מגניבה: תמונה מכוערת, אבל השיער שלי אדום!

Torn Up Letters

New member
נא להכניס כותרת להודעה. ../images/Emo103.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: זה לא אני / ניצן קייקוב [כוכב נולד 3]
- אלבום השבוע: מרסדס בנד.
- האדם שעשה לכם את השבוע: עילי, נעה, נטע.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "We could be fine, fine, fine"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "הראש שלי עובד שעות נוספות, אני תמיד חושבת על משהו." - "את לא תמיד חושבת על משהו, את תמיד סובלת ממשהו. את אף פעם לא שמחה." - "אני אוהב אותך." [וזה, אחרי הכל, מה שבאמת חשוב.]
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ראיתי וול-E, בילינו יחד הרבה, אזרתי אומץ ובאתי לארוחה משפחתית.
- מאכל השבוע: ארוחת ילדים במקדונלדס. :]
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: צימר.
- משהו שהרס את השבוע: כל המשברים הקטנים האלה שכבר שנינו לא מסוגלים להתמודד איתם, כל המחשבות על הגיוס.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: באמת ששום דבר.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיכריזו שמבטלים את צה"ל כי השגנו שלום עולמי ולא צריך לגייס אף אחד. יוהו. :)
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עילי.
-תוכניות לשבוע: (חם מהתנור ) בגרות במתמטיקה, עילי מתגייס, להבין מה לעזאזל אני אמורה לעשות בלעדיו.
סתם:
- תמונה מגניבה: כי חייבים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Anni Lupu

New member
היה שבוע די טוב:)

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Jordin Sparks & Chris Brown - No air - אלבום השבוע:"meet miley cyrus", כןכן, שמעתי יותר מדי מיילי סיריוס לאחרונה - האדם שעשה לכם את השבוע: בת דודה שלי נעמי וידיד שלה נייט שהיו אצלי כמה ימים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ידיד שלי אמר לי שאני יפה:) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): המון בגדים! הייתי באאוט-לט בהרצליה. שווה ללכת לשם. - מאכל השבוע: נקניקיות שאמא עשתה בתנור - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסיבת יומולדת לרן, השהייה של בת דודה שלי וידיד שלה בבית שלי, טיול מהביה"ס ליום אחד לצפון - משהו שהרס את השבוע: ללמוד לתמטיקה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחנה קיץ 2008!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח במועד ב' במת', - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרשגדית שלי שנמצאת בחו"ל עד המחנה -תוכניות לשבוע: (חם מהתנור ) מחר- מועד ב', ומיום שלישי מחנ"ק 8 ימים סתם: - תמונה מגניבה: עם נעמי ונייט בשדה התעופה (אני האמצעית)

אלוהים איזה מוזר הבת שלידך מזכירה לי בול

ילדה שהיתה איתי ביסודי רק שקראו לה נועה |:

Anni Lupu

New member
חחח

אולי היא דומה למישהי בשם נועה, אבל קוראים לה נעמי:)

L i O r K u S h

New member
באיחור אבל מילא...../images/Emo189.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: cassie - is it you pain ft. teddy verseti - church Daughtry - Crashed - אלבום השבוע:לא... - האדם שעשה לכם את השבוע: יוסי :] והחברים...בעיקר ביום שישי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא יודעת נו - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "צ'ההה...(מעיפה את השיער) ועכשיו שמפו חדש נגד קשקשים, וכפי שאתם רואים הוא לא עובד בכלל..." שבת+ גינה+ערב+שיעמום מוחלט = סרטון מפגר. אה והצעה חדשה שבאה מבנאדם חכם לגמרי- לשים במקום המס' במד המהירות את התמרורים עם המס' שאומרים עד כמה מותר לנסוע. גאונות
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לשתות שוב וזה לא נגמר ברע הפעם
- מאכל השבוע: מגנוםםםםם!! ופיצה טעימה! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היה נחמד בסטנד אפ בגינת הניצחון. וגם יום שישי היה כיף( בסופו של דבר, ההתחלה הייתה חרא) - משהו שהרס את השבוע: ההתחלה החרא ביום שישי. שונאת שאי אפשר להסתדר עם בן כשהוא עם כולם... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם הבגרות!!! ואז על האש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יהיה מה לעשות - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את אנה לא ראיתי כל הסופ"ש
דורה אנחנו חייבות להיפגש מחוץ לביצפר נו... את יוסי גם לא ראיתי מיום שישי בערב
-תוכניות לשבוע: (חם מהתנור ) סתם: - תמונה מגניבה: מחר אני אעלה... אמאלה כמעט מחקתי הכל. לילה טוב מחר בגרות

למעלה