סכמ"ש!

RoRiL

New member
../images/Emo152.gifסכמ"ש!../images/Emo39.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: -תוכניות לשבוע: (חם מהתנור
) סתם: - תמונה מגניבה:

מישו22

New member
עונה..

השבוע שעבר: - שיר השבוע:my happy ending-mika - אלבום השבוע:אין משו מיוחד.. - האדם שעשה לכם את השבוע:ההורים שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם)עזוב אותך אחי מחלומות מטורפים כמוך יש בשקל כמה אלפים... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)תגיד אתה דפוק או שאתה משחק אותה חמור??
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):מצאתי עבודה טובה סוף סוף - מאכל השבוע:נראה לי פיצה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:שום דבר מיוחד - משהו שהרס את השבוע:שעבדתי יום אחד בחרא עבודה וחשבתי שזה הסוף שלי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לעבוד סוף סוף..והטיול לצפון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לאדע - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חברים שלא ראיתי כבר שבועיים ואת הכנרת -תוכניות לשבוע: (חם מהתנור )לעבוד,טיול לצפון עם רכב לעבור תיאוריה סוף סוף(וואו איך אני אספיק את הכל??!??!) סתם: - תמונה מגניבה:בצפון לפני איזה שבועיים,אני פשוט חולה על הצפון..

B a m b o o k

New member
אני רוצה חורף

השבוע שעבר: - שיר השבוע: הוא והיא-ערן צור ושלומי שבן - אלבום השבוע: רג'ינה ספקטור-ביגיין טו הופ - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הוא והיא מסתכלים זו על זה, כמעט שנתיים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אפשר לדעת מזה הדחף הזה לשרוף דברים על הבוקר?!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):כאב ראש אחד גדול>< - מאכל השבוע: בקושי אכלתי השבוע! זה כה כיף
לפחות משו טוב יוצא מהקייטנה הזאת (חוץ מכסף) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סמילנקי היה המקום היחיד שיצאתי אליו השבוע... - משהו שהרס את השבוע: הילדים בקייטנה... ואוף
זה עושה לי כ"כ רע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ים! ואני רוצה לראות אם מישו ימנע ממני שוב
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אראה אותו - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הוא^^ -תוכניות לשבוע: לעבור עוד שבוע בעבודה, ים (אולי אפילו פעמיים!), ליסוע לת"א לראות אותו א-מ-ן
סתם: - תמונה מגניבה:

קאפ או קופי, פאק אוף טי?

איזה סרט גאוני באמא שלי השבוע שעבר: - שיר השבוע: לואיד- גט איט שואטי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: דרוזילאית - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אה אפשר מסרט? "אתה מתחיל הכי מהר שלך, ולאט לאט אתה מגביר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לנהוג לא רק בחניה וברחוב ליד הבית
- מאכל השבוע: אין אוכל ספציפי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: העל האש הים והשיעור נהיגה. מממממ כבר שכחתי מה היה בימים לפני - משהו שהרס את השבוע: סתם התייבשות בבית השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנסוע לצור הדסה לת"א ולי-ם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף בכל הנ"ל - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
-תוכניות לשבוע: (חם מהתנור ) וואי סוף סוף קצת שינוי. אבל מה ההבדל בין זה לבין למה אתם מחכים. פעם הבאה תשנו לגמרייי תוסיפו סרט השבוע וספר השבוע ותורידו את כל השאלות המטומטמות של מקווים ומחכים וכאלה. ממממממ. סתם: - תמונה מגניבה: אה אני לא יודעת איך לקחת אותה מהפייסבוק

RakTsarot001

New member
יוהוהו

השבוע שעבר: - שיר השבוע: עלמה זוהר - אגו טריפ, אבישי כהן - שובי אליי, - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: בני, גלעד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא קוראים לי פינה ואני לא פונה, לא קוראים לי קינה ואני לא קונה, לא קוראים לי מינה ואני לא מונה, (קוראים לה זינה!) אני לא עונה, לא עונההההה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מה, כולם מזדיינים ורק אני לא?" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אמרו לי שרזיתי :] ושני בגדי ים! והצטיינות יתרה בלימודים. - מאכל השבוע: טורטייה של מקדונלדס!
, ועוגה של רוסים עם מליאן סוכר. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: התעודה, תל אביב, מודיעין (הצלחתי למצוא את בית השריון לבד!), דימה חזר משבוע שמירות, בגדי ים, עומסעומסעומס, בני, ערבים טובים, ימים טובים, ימים נהדרים. :) - משהו שהרס את השבוע: עייפות וכאבים שאתם לא מתארים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור בהצלחה יתרה את הבגרות במתמטיקה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בני! -תוכניות לשבוע: לאדעת. סתם: - תמונה מגניבה: בוקר.

שרון710

New member
אגו טריפ

זה השיר הכי מעצבן ששמעתי בחיים שליייייייי!@!#!@$ אני מכבה את הרדיו בכל פעם שאני שומעת אותו

dcohn

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo2.gifאחד הטובים בתקופה האחרונה../images/Emo99.gif

נותן רגע של כיף בין עברי לידר (רק השיר החדש מזעזע, אל דאגה) וסינרגיה

שרון710

New member
היי, היי!

השיר החדש של עברי מעווווולה!
(אבל את מדברת עם משוחדת מהמעלה הראשונה
)

dcohn

New member
../images/Emo2.gifהוא ממש גרוע../images/Emo5.gif

כל פעם שאני שומעת אותו ברדיו באלי לזרוק על הרדיו איזו נעל :S

שרון710

New member
ככה הולך להיות הדיסק החדש שלו

סגנון אלקטרוני כזה.. משו בסגנון FIGHT (אם יש לך.)

dcohn

New member
טוב, זכותי לא לאהוב...

וכנראה שאמשיך לסבול עם כל סינגל שיצא=\

שרון710

New member
חחחחחח נסחפת

לסבול, את לא תסבלי. תמיד אפשר לכבות את הרדיו ולפתוח מדיה פלייר

dcohn

New member
חחחח או להעביר לג'ייסון או לג'ון מאייר../images/Emo98.gif

למעלה