סקר!!!!

Kryptonite

New member
בלעכס.../images/Emo168.gif

שם: משולם. סתם לא, צחי.
עיר מגורים: ראשל"צ חברת פלאפון: אורנג' תוכנית אהובה: סמולוויל, באפי, מופ"ש מקום בילוי מעודף: חברים, מוזיקה, מפגש פורםו ה"פ
מאכל מעודף: ספגטי, KFC
זמר אהוב: אין ספציפי. זמרת אהובה: כנ"ל. שיר אהוב: יותר מידי. סוג מוסיקה שאני שומע\ת: הכל, כל עוד זה נישמע טוב. שחקן אהוב: אהה... אין מישהו שאני ממש אוהב לראות כל סרט שהוא עושה או משהו, סבבה בתוכניות שאני רואה. שחקנית אהובה: הולי מארי קומבס
החלום: אישי, וארוך מידי. הרגע הכי חשוב בחיים שלי: כנ"ל. אי סי קיו\מסנג'ר: יש אותו למי שצריך.
דונה/ג'קי: גרררר, דונה. אבל אני אוהב גם את ג'קי
אריק/הייד/קלסו: אריק נראה אחלה חבר, הייד מצחיק וקלסו סתם אידיוט. אני אלך על אריק. החבר\ה הכי טוב\ה: שלי?
מפורסמים שפגשתי: יותר מידי. הדבר הכי משוגע שעשיתי: יותר מידי. גיל: 14 תאריך לידה: 23.2.89 כמה פעמים שברו לי את הלב: יותר מידי כבר אמרתי...?
כמה פעמים שברתי למישהו ת'לב: לא יותר מידי, אני מקווה.

orginal jess

New member
חזררתתתתתתיייייייי!!!!!!! ותשובות!!

שם: ג'ס (רגיל:נס) אחים: 4, איתי: שני-בכורה, כרגע בשירות במילווקי (וויסקונסין!!!) נעמה- האמצעית, אח"כ אני, ואז אחי הקטן: אחיעד- הקטן והמפונק. עיר" נתיבות, ליד ב"ש חברת פלא': אורנג' תוכנית: חברים ושנות ה70, כאילו דה? מקום: אין מועדף, אוהבת הכל. מאכל: כל אוכל, סתם, נראה לי בורגראנץ'. זמר: וואלה, לא יודעת, כולם... זמרת: קיילי מינוג, פינק, ומדונה, ואל תשאלו מה הקשר.... שיר: נו מה אמס של ג'ניפר לופז. סוג: הכל. שחקן: ג'וני דפ, אשטון קוצ'ר ועוד... שחקנית: אנג'לינה ג'ולי, סנדרה בולוק ועוד.... חלום: חרא, מאיפה אני יודעת? הרגע החשוב בחיים: עדיין לא הגיע... איציק...: 269240761 [email protected] דונה/ג'קי: דה... ג'קי!!!!!! א/ה/ק: דדדייילללממממהההה,לא אריק, זה בטוח!!!! חבר/ה טוב/ה: כככוווולללםםם, אבל במיוחד עתיה, ורעות. מפורסמים: המון, לא זוכרת. דבר משוגע: גם המון... גיל: עוד 4 חודשים, בת 16 תאריך לידה: 22.2.1988 כמה שברו: נוור, ז"א אף- פעם. כמה אני שברתי: אני חושבת שגם אף פעם, הכל, תמיד, נגמר בטוב... תמונה: אין.....

orginal jess

New member
כולם אורנג' חוץ מסייבר ולא משוררת ו

תכניסו אותי לאיציק שלכם, מובן? לא לשכוח...

תשובות עליי....אגב, אני חדשה :)

שם: יעל...עזבו אתכם משם משפחה...כדי שלא יהיה סיוטים בלילה :)
שני אחים ואחות...דנה רני וישי!
עיר מגורים: כפר ורבורג...קרוב נורא לאשקלון :)
תוכנית אהובה: שנות ה70...איך לא?!?
מקום בילוי מועדף: אצל חברים...כמה שיותר רחוק מהבית!
מאכל מועדף: פרוגי....רק פולנים יכולים להבין אותי!
זמר אהוב: אביב גפן...דיי :)
זמרת אהובה: לאדעת...לא החלטית מדי :\
שיר אהוב: no doubt- dont speak
סוג מוזיקה שאני שומעת: רוק בעיקר...מכל הסוגים...ולפעמים דברים שמחים :) אם אתם מבינים אותי...
שחקן אהוב: בראד פיט...ולא רק בגלל שהוא שווה!
שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס!
החלום: לחיות עד גיל 40...
הרגע הכי חשוב בחיים שלי: נשיקה ראשונה :)
אייסיקיו: 163198380
דונה\ג'קי: ברור שג'קי!!
אריק\הייד\קלסו: קלסו הכי שווה...אבל הייד הוא מציאותי כזה :)
החברה הכי טובה: אור שני ושי!
מפורסמים שפגשתי: את אורית מהיהודים בערך...ואני חושבת שזהו! וואי איך ביאסתם אותי :(
הדבר הכי משוגע שעשיתי: נתתי למוטי לשבת עליי...מי שלא מכיר לא יודע!
תאריך לידה: 20.6.89...כן כן ביום שמסיימים ללמוד!!
כמה פעמים שברו לי את הלב: אני שברתי אותו לעצמי כשנפרדתי מחבר שלי...חחחחחחחחח.....
כמה פעמים שברתי למישהו תלב: אני נוטה להשאיר דברים שלמים...! אוהבת את כולכם :)! יעל

והנה אנוכי../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif

שם: טלי כמה אחים\אחיות במשפחה+שמות: 2 אחיות, מיכל וקרין עיר מגורים: רעננה חברת פלאפון: סלקום (לצערי) תוכנית אהובה: מש"ה כמובן!!!!!!!!! מקום בילוי מעודף: באבל דרינקס
מאכל מעודף:באבל דרינקס^_^, מקדונלדס, ופיצה זמר אהוב: טום ומארק מבלינק182 זמרת אהובה:אין שיר אהוב:יש יותר מידי סוג מוסיקה שאני שומע\ת:רוק שחקן אהוב:פז
(או ווילמר, איך שבא לכם) שחקנית אהובה:אין החלום:להפגש עם כוכבי מש"ה? הרגע הכי חשוב בחיים שלי:חסוי
אי סי קיו\מסנג'ר:81092671 דונה/ג'קי:ג'קי- יותר מצחיקה אריק/הייד/קלסו:הייד- מגניב ביותר! החבר\ה הכי טוב\ה: מה זה יעזור לכם
? מפורסמים שפגשתי:המורדים? אה וששי משמש! הדבר הכי משוגע שעשיתי:יותר מידי גיל:15 וחצי תאריך לידה:24.4.88 כמה פעמים שברו לי את הלב:יותר מידי!!!!!!!!!! כמה פעמים שברתי למישהו ת'לב:פעם 1 אולי... תמונה אם יש:נחסוך ממכם
במקום זה נשים תמונה של ווילמר!

BiRd Of PrEy

New member
וואי איך אני חולה על זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם:האחת והיחידה(
), מריה
כמה אחים\אחיות במשפחה+שמות:אח אחד.. ערס מפגר שקוראים לו דניס(כן כמו הדג הזה) עיר מגורים:נתניה חברת פלאפון:אורנג'
(לשלטון
) תוכנית אהובה:מש"ה, חברים ועוד מוזריות(סתם נו לא יודעת
) מקום בילוי מעודף:הגג שלי והגן שעשועים שליד הבית שלי(טיפשה
אני יודעת) מאכל מעודף:פיצה
זמר אהוב:ג'ימי הנדריקס וג'אף באקלי.. ולמרות שליין סטיילי הוא לא זמר אלא סולן בכל מקרה.. הוא שולט!!
זמרת אהובה:זמרת
לא אוהבת קול של אישה.. אבל אם כבר אז ג'ניס ג'ופלין.. ושוב למרות שאורית שחף היא סולנית יש לה קול מהמם! שיר אהוב:אחד
רק אחד
שכחו מזה
סוג מוסיקה שאני שומע\ת:האבי מאטל,גראנג', רוק אלטרנטיבי,רוק קלאסי,הרד רוק, בלוז רוק,פסיכודלי, פרוג רוק,סקא-Pאנק,Pאנק ועוד הרבה... שחקן אהוב:יש מה זה הרבה.. אבל כל הזמן בורח לי השם שלהם.. אבל זכור לי כרגע אורלנדו בלום, קולין פארל וג'וני דפ. שחקנית אהובה:גם כן.. תמיד שוכחת את השם.. אבל אני זוכרת נטלי פורטמן(נראה לי) החלום:לפגוש חייזרים! הרגע הכי חשוב בחיים שלי:הרגע בו אני וחבר שלי נהינו חברים אי סי קיו\מסנג'ר:אי סי קיו.. אה ומספר? אמ.. לא דונה/ג'קי:דונה
ג'קי פרחה אריק/הייד/קלסו:הייד
הייד שולט
החבר\ה הכי טוב\ה:חבר שלי.. בנאדם מדהים מפורסמים שפגשתי: אמ.. כל להקת היהודים.. יעל בר זוהר וזהו נראה לי.. לא יודעת לא זוכרת.. אה.. וחברה שלי דוגמנית.. נחשב? הדבר הכי משוגע שעשיתי:עישנתי נרגילה מהאף(טוב זה לא הכי משוגע אבל זה מה שאני זוכרת כרגע
) גיל:עוד קצת פחות מחודש וחצי 14
תאריך לידה:4.12.89(מזל קשת שולט
) כמה פעמים שברו לי את הלב: 3 כמה פעמים שברתי למישהו ת'לב: 2

Elf1

New member
../images/Emo20.gifחזרתי ממצדה../images/Emo41.gifעונה../images/Emo24.gif

שם: רוני אחים/אחיות: אחות-רעות, אח-עמית. עיר מגורים: רמת גן. פלאפון: אין לי
תוכנית אהובה: שנות השבעים, סמולוויל, מכושפות וסאות'פארק. מקום בלוי: לא משהו ספציפי אבל אם כבר נפגשים כמה חברים, עדיף לקולנוע. מאכל: פסטה, שוקולד, עוף וסלט. זמר: שינדו שואיצ'י
(אלו מכם שרואים גראביטיישן יבינו). סתם, ת'אמת אלכס בנד או הסולן של ניקלבק צ'אד משהו.. לא זוכרת
זמרת: לא יודעת
אולי מישל בראנץ'. שיר: big yellow taxi מהסרט "שבועיים מראש" ו"earth angel" מהסרט "בחזרה לעתיד"- סרט ענק
מוזיקה שאני שומעת: אין קטגוריה מסוימת, תכלס הכל. שחקן אהוב: מייקל ג'יי פוקס וג'וני דפ. שחקנית אהובה: הלן האנט. חלום: לכתוב ספר פרוזה מצליח, להיות שחקנית או יוצרת סרטים, להקים להקה מצליחה. (אחד מבין השלושה
). רגע חשוב בחיים: כל הרגעים המאושרים עם החברים והמשפחה. איי סי קיו/ מסנג'ר: מסנג'ר. דונה/ג'קי: ג'קי. אריק/קלסו/הייד: מה זה אין פז
*נעלבת* טוב, אם מבין ה3 אז הייד. החברה הכי טובה: ת'אמת זה לא יגיד לכם יותר מדי אבל מיקה. מפורסמים שפגשתי: הלך לידי קובי פרץ ושאלתי פעם את השחקן שמשחק את גידי מ"טירונות" אם הוא משחק בטירונות והוא סתם ענה לי בהתנשאות: "כן". הדבר הכי משוגע שעשיתי בחיים: לא זוכרת, אני בן אדם שפוי... כן, בטח. גיל: 13. תאריך לידה: 8.2.90- יום אחרי אשטון קוצ'ר! כמה פעמים שברו לי את הלב: רגע, אנשים אמיתיים??
אם כן, אחד אולי... זה לא ממש שבר לי ת'לב ת'אמת. כמה פעמים שברתי למישהו ת'לב: אממ.. לא יודעת, לא בדקתי את זה. תמונה: חחח... אין יור דרימס.

edenamos

New member
o.k

שם: עדן אחים ואחיות: 4- קאתרין, עינבל, אסף יוני ואני..... עיר מגורים: אי שם בצפון חברת פלאפון: פלאפון תוכנית אהובה: שנות ה-70 מקום בילוי מועדף: בחדר האינטימי שלי.... סתם אין לי מושג..... מאכל מועדף:עוד הפעם.... אין לי מושג... בורגר ראנץ' (או איך שכותבים את זה...)? זמר אהוב:ג'סטין טימברלייק זמרת אהובה:נינט (אויש... כמה צפוי...) ואבריל לוין שיר אהוב: מקיץ אל חלום וbring me to life סוג מוסיקה שאני שומע\ת:הכול חוץ ממזרחי שחקן אהוב:דני מאסטרסון (הייד) שחקנית אהובה:גניפר אניסטון החלום:לשיר בדואט עם נינט.....חחחח...... יש הרבה... הרגע הכי חשוב בחיים שלי:הרגע שהכרתי את הפרה המשוגעת ... (דנה, כפרה עליה) אי סי קיו\מסנג'ר:[email protected] שמתם לב שיש בדוא"ל שלי את הייד..... דונה/ג'קי:דונה אריק/הייד/קלסו:הייד החבר\ה הכי טוב\ה:דנה (הפרה המשוגעת)..... מפורסמים שפגשתי:חרא.... אף אחד.... הדבר הכי משוגע שעשיתי: לא יודעת... עשיתי הרבה.... גיל: 11 וחצי אני יודעת, אני הכי קטנה פה... לא אכפת! תאריך לידה: 10.6.92 כמה פעמים שברו לי את הלב: אף פעם... כמה פעמים שברתי למישהו ת'לב:אף פעם.... (מה?! החבר שלי עכשיו הוא הראשון....) תמונה אם יש: אין...

למעלה