סקר!!!!

shasha14

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo20.gif סקר!!!!../images/Emo20.gif../images/Emo151.gif

שם: כמה אחים\אחיות במשפחה+שמות: עיר מגורים: חברת פלאפון: תוכנית אהובה: מקום בילוי מעודף: מאכל מעודף: זמר אהוב: זמרת אהובה: שיר אהוב: סוג מוסיקה שאני שומע\ת: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: החלום: הרגע הכי חשוב בחיים שלי: אי סי קיו\מסנג'ר: דונה/ג'קי: אריק/הייד/קלסו: החבר\ה הכי טוב\ה: מפורסמים שפגשתי: הדבר הכי משוגע שעשיתי: גיל: תאריך לידה: כמה פעמים שברו לי את הלב: כמה פעמים שברתי למישהו ת'לב: תמונה אם יש:

shasha14

New member
תשובות שלי../images/Emo26.gif

שם:שרון כמה אחים\אחיות במשפחה+שמות:2 אחיות-לירון ומישל עיר מגורים:ת"א חברת פלאפון:אורנג' תוכנית אהובה:המורדים ,חברים,מש"ה,באפי,מכושפות,רוזוול ועוד....... מקום בילוי מעודף:סינימה סיטי מאכל מעודף:המבורגר זמר אהוב: sean paul זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה שיר אהוב: breath של sean paul סוג מוסיקה שאני שומע\ת: רוק,פופ, היפ הופ שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר!!!!
שחקנית אהובה: קמילה בורדונבה החלום:לפגוש את קמי ואשטון הרגע הכי חשוב בחיים שלי: אמממ אין........ אי סי קיו\מסנג'ר: 238541483 [email protected] דונה/ג'קי: ג'קי אריק/הייד/קלסו:קלסוווווווווווו
החבר\ה הכי טוב\ה: יש כמה....... מפורסמים שפגשתי:יעל בר זוהר(גם דיברנו איתה), רודריגו(מנחה אחד בערוץ הילדים) דנה מרמור, המורדים בהופעה.... ואני הולכת לפגוש את אמיר פיי גוטמן הוא בא לבצפר שלי..... הדבר הכי משוגע שעשיתי: אממ אין לי........ גיל:14 תאריך לידה:14/4/89 כמה פעמים שברו לי את הלב:כמה פעמים.......... כמה פעמים שברתי למישהו ת'לב:פעם אחת תמונה אם יש: שלי אין אבל של אשטוןקוצרררררררררר

שלי../images/Emo140.gif

שם: מלודי כמה אחים\אחיות במשפחה+שמות: שני אחים קטנים עיר מגורים:חחחח זה לא עיר... לומשנה זה בצפון חברת פלאפון: פלאפון תוכנית אהובה: חברים ומש"ה מקום בילוי מעודף: הופעות ופסטיבלים מאכל מעודף: פיצה עם טונה יאמי! זמר אהוב: ירמי קפלן זמרת אהובה: אין ושכחתם להוסיף להקות אז אני אכתוב שהיהודים ומוניקה שיר אהוב: וואו יש כל כך הרבה..... סוג מוסיקה שאני שומע\ת: רוק ישראלי שחקן אהוב: אין מישו ספציפי שחקנית אהובה: אין ספציפית החלום: לשרוד את השנה הזאת בתור מע"רית, מדריכת ז', תיכוניסטית ובכלל בת אדם... הרגע הכי חשוב בחיים שלי: שהכרתי אנשים שבאמת חשובים לי אי סי קיו\מסנג'ר: מושבת דונה/ג'קי: דונה אריק/הייד/קלסו: אריק החבר\ה הכי טוב\ה: ג'יז יש הרבה... אני לא רוצה להעליב אפחד! מפורסמים שפגשתי: ירמי קפלן.. חחחח הוא נחמד הדבר הכי משוגע שעשיתי:משוגע? כמעט קפצתי לבמה בהופעה של מוניקה סקס בצמח... גיל: 15 תאריך לידה: 19.10.88 כמה פעמים שברו לי את הלב: היו כמה פעמים.. לא זוכרת כמה כמה פעמים שברתי למישהו ת'לב: אוף יותר מדי פעמים... מקווה שמישהו יקרא את זה...

Magical me

New member
אני ^___^../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

שם:יעל. אחים/אחיות במשפחה+שמות:אח אחד, רועי. עיר מגורים:ר"ג. חברת פלאפון:אורנג'. תוכנית אהובה:באפי ואנג'ל. מקום בילוי מועדף:אה.. לא יודעת.
מאכל מועדף:סופלה שוקולד
זמר/ת אהוב/ה:אין. שיר אהוב:אין. סוג מוזיקה שאני שומעת:שום דבר מסוים. שחקן אהוב:ג'וני דפ
שחקנית אהובה:שרה מישל גלר. החלום:לכתוב סידרה, וביום מן הימים לשחק בה. הרגע הכי חשוב בחיים שלי:החיים שלי קצרים מידי מכדי לקבוע כזאת קביעה. אי סי קיו/מסנג'ר:אס"ק. איכסה מסנג'ר. דונה/ג'קי:ג'קי. אריק/הייד/קלסו:הייד
החבר/ה החבר/ה הכי טוב/ה:אתם לא מכירים, ככה שהשם לא יעשה הבדל גדול, אבל-מור. מפורסמים שפגשתי:מפורסמים? הלוואי. הדבר הכי משוגע שעשיתי:אני עושה המון, קשה לעקוב. אבל אני חושבת שלרקוד ולשיר בקולי קולות על ספה בבית של מישהו, ולהיעזר בפנס ממש יקר, ואח"כ להעיף אותו בסקסיות ולשבור אותו בטעות, מתחיל לתאר את חומרת המצב
גיל:13.5 תאריך לידה:13.6.1990 כמה פעמים שברו לי את הלב:0. כמה פעמים שברתי למישהו את הלב:אני די בטוחה ש0. תמונה אם יש:חה. נוותר על האימה.

popit

New member
OK!

שם:שרון כמה אחים\אחיות במשפחה+שמות:שני אחים גדולים, שי+אביב. עיר מגורים:מודיעין חברת פלאפון:סלקום תוכנית אהובה:מופע שנות ה70 רולזזזז!!! מקום בילוי מעודף:אין ממש מקום מסויים... מאכל מעודף:תילאנדי (מהמרכז) ופנקייק! זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אבריל לאבין שיר אהוב:נראה לי דון קישוט, או שמיים כחולים... סוג מוסיקה שאני שומע\ת:אין ספציפי...מה שיפה.... שחקן אהוב:אשטון שלי! שחקנית אהובה:מילה קוניס וג'ניפר אניסטון החלום:שחקנית...ואני אהיה!תזכרו לבקר עוד 5 שנים באתר הרשמי שלי בכל העולם...www.sharonbenshabat.comחחחחח.... הרגע הכי חשוב בחיים שלי:לא יודעת... אי סי קיו\מסנג'ר:איסקיו-335201938, מסנג'ר אין לי כוח לכתוב... דונה/ג'קי:ג'קי שולטת! אריק/הייד/קלסו:הייד! החבר\ה הכי טוב\ה:ליהי... מפורסמים שפגשתי:רמי קליינשטין, טנצר המניאק משמש, זאתי הרזה מהחברה הטובים אביטל משהו, לימור גולדשטיין, והיה עוד מישהו חשוב שכחתי מי!!! הדבר הכי משוגע שעשיתי:אני לא מטורפת. גיל:14 תאריך לידה:4.10.89 כמה פעמים שברו לי את הלב:0 כמה פעמים שברתי למישהו ת'לב:0 תמונה אם יש:יש אבל אני לא אפרסם פה...אלא אם כן עוד אנשים יפרסמו...

SaberTooth

New member
שלי...

שם: סייבר. אחים ואחיות: אח אחד, מפגר. אני לא באמת מאמין שהוא אח שלי, אבל זה מה שההורים טוענים...
עיר מגורים: פת... אממ... מודיעין. חברת פלאפון: סלקום. תוכנית אהובה: א-נ-ד-ר-ו-מ-ד-ה-!!!!!!
מקום בילוי מועדף: בית. מאכל מועדף: אין ממש. זמר אהוב: אמממ... לא יודע. זה משתנה. זמרת אהובה: כנ"ל. סוג מוזיקה שאני שומע: כמעט הכל. מעדיף רוק, אבל גם פופ וכאלה זה בסדר. שונא מזרחית, לא מתקרב לטרנס/האוס/כל הרעש הזה. שחקן אהוב: אמממ... אדוארד נורטון
לא יודע. שחקנית אהובה: לורה ברטרם!!!!!!!
|סוגד||שלמות||אלוהות| החלום: יש כל מיני... הרגע הכי חשוב בחיים שלי: לא עולה לי אחד לראש כרגע. דונה/ג'קי: דונה
אריק/הייד/קלסו: אריק, אני מניח. החבר/ה הכי טוב/ה: ממש לא יודע. מפורסמים שפגשתי: לא פגשתי מפורסמים.. שידוע לי. הדבר הכי משוגע שעשיתי: אין לי שמץ. גיל: 15 וקצת. תאריך לידה: 4.6.1988 כמה פעמים שברו לי את הלב: אין לי שמץ... כמע פעמים שברתי למישהו את הלב: לא נראה לי שזה קרה אי פעם.

SaberTooth

New member
זה לא כאילו יש הרבה אפשרויות...

אם את מעל גיל 13, את או בעירוני א' או בעירוני ב' (אלא אם את דתיה, ואז יש לך איזה אלך תיכונים בסביבה). איזו שכבה

טויף.../images/Emo57.gif

שם:
בדרך-כלל גל.
כמה אחים\אחיות במשפחה+שמות:
שני אחים קטנים ומציקים, יעל ונדב.
עיר מגורים:
פ"ת (בלעכס
).
חברת פלאפון:
אממ... סלקום, נראה לי.
תוכנית אהובה:
מש"ה אופקורס, בנות גילמור (
), מלקולם באמצע ו-24.
מקום בילוי מועדף:
חוף הים.
מאכל מועדף:
עוגיות צימוקים של אימא.
זמר אהוב:
ברי סחרוף.
זמרת אהובה:
אניה.
שיר אהוב:
יש אלפים... כרגע- "Day in the life" של הביטלס.
סוג מוסיקה שאני שומע\ת:
בעיקר רוק, אבל לא רק.
שחקן אהוב:
קווין ספייסי.
שחקנית אהובה:
אממ... ניקול קידמן, אולי? לא 'דעת.
החלום:
לא משהו ספציפי, החלום הבנאלי של כולם- להצליח בחיים ולהיות מאושרת, הכי חשוב.
הרגע הכי חשוב בחיים שלי:
איזה שאלות כבדות... קשה לי לענות על זה.
אי סי קיו\מסנג'ר:
איציק- 337865127
דונה/ג'קי:
ג'קי, למרות שדונה מאגניבה עד מאוד.
אריק/הייד/קלסו:
הייד רולזזזז.
החבר\ה הכי טוב\ה:
נוי.
מפורסמים שפגשתי:
כשהייתי קטנה, פגשתי את מיכל ינאי וחני נחמיאס. והתלהבתי מזה כאילו ראיתי לפחות את האפיפיור.
הדבר הכי משוגע שעשיתי:
לרקוד ריקודי בטן על שולחן באמצע הקניון, זה נחשב?
תאריך לידה:
14/9/1989.
כמה פעמים שברו לי את הלב:
אני גאה לומר שאף לא פעם אחת.
כמה פעמים שברתי למישהו ת'לב:
לא משהו שאני זוכרת.

מתייצבת

שם: יערה כמה אחים\אחיות במשפחה+שמות:אין עיר מגורים: גבעתיים חברת פלאפון: אורנג' תוכנית אהובה: exit מקום בילוי מעודף: קולנע אם החבר מאכל מעודף: פיליפינוס זמר אהוב: שמעון גרשון זמרת אהובה: מלי לוי גרשון שיר אהוב: שמיים כחולים סוג מוסיקה שאני שומע\ת: רוק כד פופ הכול חוץ מבריטני שחקן אהוב: עפר שכטר שחקנית אהובה: אני החלום: להופיע באמריקה הרגע הכי חשוב בחיים שלי: שאני ו~~~ התנשקנו אי סי קיו\מסנג'ר:אין לי כח לכתוב אם אתם רוצים אז רק במסרים דונה/ג'קי: ג'קי אריק/הייד/קלסו:ליאו החבר\ה הכי טוב\ה:עפר מפורסמים שפגשתי:עפר שכטר מי לוי גרשון מיכאל הנגבי יעל גולדמן מושיק גאלמין אודטה שוורץ יובל כספין יעל בר זוהר נמרוד רשף יעל אבוקסיס וכ'ו הדבר הכי משוגע שעשיתי:התפחתי מטקס בצפר והלכתי לקניות גיל:13 תאריך לידה:26 ביוני כמה פעמים שברו לי את הלב:1 כמה פעמים שברתי למישהו ת'לב:4 תמונה אם יש:אין לי כח לשים

אה וגם

ירמי קפלן אביב גפן טיטי דביר בנדט שגב "השף היחף" ירדנה ארזי ודובי <זה נחשב? כי פשוט הופעתי איתם פשוט...> ארז בן הרוש ולא זוכרת ת'שאר....

למעלה