פורים 2006!

yardenbm

New member
תחפושת שאני חייבת לחלוק איתכם

מכירים את זה שמורים תמיד יחפשו את התחפושת החינוכית אז הינה אחת ממש חינוכית היועצת שלנו התחפשה לתירוצים כל הפתקים עליה זה תרוצים בתמונה הזאת היא רוקדת עם ידיד שלי לשירי פורים תודו שזה מצחיק

yardenbm

New member
אם אומרים לו את זה

הוא חושף את ישבנו לגמרי אז כדאי לוותר XD

חברה שלי סיפרה שלפני כמה שנים

(שנתיים ככה) מורה אחד שהוא ממש ממש שמן,בא עם חבר שלו (שגם שמן שמן) והם שמו שלט "ניצחתי תאנורקסיה!"

בנווות אני צריכה עזרה עם התחפושת

וואי כבר מלא זמן לא נכנסתי לפה.. פשוט יש לי מלא מבחנים ובחנים וכאלה וכבר אין לי זמן לנשום.. יש לי חצאית ורודה מה זה יפה שסבתא שלי תפרה לי בורוד בייבי. מתחת שמתי חצאית טול 2 שכבות ורוד- סגול כזה לא ברור דקה שטיפונת מנפחת את החצאית הורודה ורואים פס מהטול מתחת לחצאית וזה מהמם. עכשיו אני לא יודעת למה אני יכולה להתחפש עם זה, אתן יכולות לעזור לי בבקשה?? חשבתי על נסיכה ועל בובה, איך אפשר להתחפש להם? חוץ מזה, יש לכן עוד רעיונות לתחפושת עם החצאית הזאת?

../images/Emo220.gif../images/Emo210.gif אממ..

אני התחפשתי עם חצאית טיפה אחרת לנסיכת פופ!. בובה: איפור ורוד מוגזם. 2 גולגולים בשיער בצד. חצאית ורודה. גופיה ורודה. גרביונים בצבע ורוד. נעלי בובה
. ועוד אביזרים, שרשראות, צמידים וכו'.

ברוש36

New member
בובה:

החצאית הורודה שיש לך
, חולצה לבנה עם ורוד או להפך, או שהכל ורוד
, נעליים ורודות, ריסים מלאכותיים אם את רוצה, איפור ורוד, סרט ורוד לשיער אולי
.

../images/Emo204.gif לא נראה לי שחצאית טול מתאימה

לתחפושת של נסיכה, אבל בובה- בהחלט! :) שנה שעברה התחפשתי לבובה! גרביונים ורודים, נעלי בובה בצבע לבן&ורוד, חולצה לבנה ומעליה שרוולון מפרווה בצבע ורוד, איפור ורוד ושתי קוקיות:) יצא ממש ממש נחמד!

תודה לכולן.. וזה ממש לא חצאית טול

מתחת שמתי טול ורואים פס כזה של הטול וזה נראה כמו פס רשת יפה כזה.. מיוחד..

פורים../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

סורי שפתחתי הודעה חדשה פשוט לא מצאתי ת'שירשור של פורים... אמ רציתי לשאול אותכם איפה אפשר להשיג אוברול (או איך שלא כותבים את זה..) שלא יהיה יקר כי זה רק לתחפושת..... ושיהיה .. פשוט כזה.. וזרוק (לא כמו זה שתמונה!!!!!!!!
) ושיהיה מג'ינס חח (ברור
) טנקס
יום טוב=]

עדידי15

New member
לא מצאת?../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

אם היית מגלגלת עוד טיפה למטה אני בטוחה שיכולת למצוא.

אוי אני מפגרת../images/Emo122.gif../images/Emo28.gif

השרשור פה למטה ואפילו לא שמתי לב אליו
דונט קיל מי
שרשרו אותי

בסוף אני לא צריכה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

בסוף אני מתחפשת לחתולה (מגפיים שחורות, גופיה שחורה (עם פסים לבנים בצדדים
) וחצאית שחורה... והאביזרים של החתולה מין הסתם
) אבל תודה בכל מקרה... (ולמה לא שרשרו אותי?
)

למעלה