ל
ס סיון עם ו אחת New member 8/1/04 #19 אני רואה שאני ותום משחקים לבד?.... ב ש מ ל _ א _ _ מ _ _ ש _ _ _ מ _ _
T thebaby New member 8/1/04 #20 השמלה אדומה ושתי צמות../images/Emo101.gif מופע הארנבות של ד"ר קספר...
ס סיון עם ו אחת New member 8/1/04 #23 כל הכבוד!!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ידעתי שעכשיו מישהו יעלה על זה!!!!! מלך!!! יאללה מישהו אחר רוצה?
כל הכבוד!!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ידעתי שעכשיו מישהו יעלה על זה!!!!! מלך!!! יאללה מישהו אחר רוצה?
T thebaby New member 9/1/04 #39 אין.../images/Emo101.gif ואני נכנס כמה פעמי ביום... אתמול הייתי בערב ועכשיו חזרתי מבית ספר יש לי עוד חיים. ואין י.... _ _ _ _ _
אין.../images/Emo101.gif ואני נכנס כמה פעמי ביום... אתמול הייתי בערב ועכשיו חזרתי מבית ספר יש לי עוד חיים. ואין י.... _ _ _ _ _
ס סיון עם ו אחת New member 8/1/04 #25 |כל הכבוד!!!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ידעתי שעכשיו מישהו יעלה על זה!!!!! מלך!!! יאללה מישהו אחר רוצה?
|כל הכבוד!!!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ידעתי שעכשיו מישהו יעלה על זה!!!!! מלך!!! יאללה מישהו אחר רוצה?
ס סיון עם ו אחת New member 9/1/04 #33 מתחילים מהתחלה... למישהו אחר יש שיר? בעצם אתם יכולים לתת הגדרה משלכם..... תתחילו!!!!!!!
י ילדה מעולם אחר New member 9/1/04 #34 ../images/Emo41.gifאני...../images/Emo41.gif אממ אוקיי : _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _