יש שיר שאתם מחוברים אליו מאוד ושלא נמאס לכם ממנו??!!: דה וויס ויטאין! תשמעו הוא ממולץ! לפעמיים הוא אפילו גורם לי לבכות!חחח איזה שיר אתם הכי אוהבים??: אני מואד אוהבת שירים שקטים כמו הנ"ל אבל זה תלוי במצברוח שלי.. נושא:בצפר שאלה:יש איזה מורה שאתם ממש אוהבים או מקצוע?
חח נינט יכולה להיות אאאאאאאאאמא שך...!!!!!! חח סתם, מה יש להתאהב בה?! מהה?! תסביר לי מה כל כך מיוחד בה שאין ב... באנהי?! מהה? ובקשר לילדה הזאת אז שיהיה לך מוי מוי בהצלחההה חח ואם יקרה משהו אל תהיה אגואיסט תשתף את כולנווו
לא יכולת למצוא מילה אחרת? חחחח דיי איזה מילה מעצבנתתת גיבושוווווןןןןןן אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע חחח סתם טוב. עובדה עליי: אממ.. אנהי היא הבן אדם שהכי הערצתי בכל החיים כבר מלא זמן ויש אנשים שחושבים שאני פסיכופטית אבל לא מזיז לי.. שאלה - מה הפחד הכי גדול שלכם? תמונה שנוראאאא התחברתי אלייה...כל פעם שאני עצובה או מדוכאת אני שמה אותה בתמונת תצוגה במסנג'ר כדי שיבינו שאני עצובהה חח.. דרך אגב זו תמונה ממש מש נדירהה...!!! אז תעריכוו!
ברור שהמוות מפחיד אותי אבל אין מה לעשות נגד זה..זה החלטה משמיים ולנו אין דעה בזה בכלל.. אין בנאדם שלא פוחד למות..אני פוחדת מהמוות ברגע שזה מדובר באנשים הקרובים אליי.. אני יותר פוחדת שיעשו לי משהו ואני אחייה אחרי זה ואני אסבול ממה שקרה.. הבנתם
לא משנה.. שאלה
האם קרה לכם פעם משהו מהסרטים/מהסיפורים
יענטו דברים שקוראים בסרטים..כאלה שרואים בטלוויזיה..כמו שזוג מתאהב אחרי שהוא מכיר שהם נתקעים אחד בשני והספרים נופלים הם מרימים אותם ואז מסתכלים אחד על השני וכאילו חוטפים ת'שוק של החיים חחחחח
ואני אישית יותר מפחד ממה שעלול לקרות לי בחיים מאשר המוות! כי אתה מת אZ אתה עולה לשמיים או יורד לגהנום! תלוי איזה בנאדם היית! והכל תלוי באלוקים! השם החליט אין מה לעשות! אני יותר מפחד להיות עיוורת חס וחלילה או דברים כאלה מאשר למות! כי ממוות לא סובלים!