גיבושון

אני.. ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

יש שיר שאתם מחוברים אליו מאוד ושלא נמאס לכם ממנו??!!: דה וויס ויטאין! תשמעו הוא ממולץ! לפעמיים הוא אפילו גורם לי לבכות!חחח איזה שיר אתם הכי אוהבים??: אני מואד אוהבת שירים שקטים כמו הנ"ל אבל זה תלוי במצברוח שלי.. נושא:בצפר שאלה:יש איזה מורה שאתם ממש אוהבים או מקצוע?

eveligne406

New member
נועםםם../images/Emo24.gif

את יכולה לתת את השם של דה וויס ויטאין באנגלית?

ג ב ש ו ש

New member
אממממ...../images/Emo88.gif

חחחח אני יספר לכם משהו על חיי האהבה שלי
אני דלוק על מישהי חדשה מהשכבה שהגיעה רק השנה[עכשיו חזרתי מסיבוב איתה
] ואולי בע"ה יהיה משהו
עוד עובדה עליי,אממ אני מאוהב קשות בנינט כאילו אין זו אהבה אמיתיתתתתתת....

eveligne406

New member
אע?

חח נינט יכולה להיות אאאאאאאאאמא שך...!!!!!! חח סתם, מה יש להתאהב בה?! מהה?! תסביר לי מה כל כך מיוחד בה שאין ב... באנהי?! מהה? ובקשר לילדה הזאת אז שיהיה לך מוי מוי בהצלחההה חח ואם יקרה משהו אל תהיה אגואיסט תשתף את כולנווו

ג ב ש ו ש

New member
אני מבקש עד נינה../images/Emo46.gif../images/Emo88.gif

אם דיברת עלייה לא יפה זה כאילו שדיברת עליי.. לא אמרתי שאנהי לא יפה היא מדהימה אבל נינה זה משו אחר והיא זה משו אחר...

eveligne406

New member
אני אמרתי משהו רע על נינה?

חחחחחח לאא היא סופר חמודה באמת, אבל אני לא יודעת אף פעם לא ראיתי בה משהו מיוחד... אבל בסדר...זכותך

eveligne406

New member
../images/Emo5.gifגיבושון../images/Emo5.gif

לא יכולת למצוא מילה אחרת? חחחח דיי איזה מילה מעצבנתתת גיבושוווווןןןןןן אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע חחח סתם טוב. עובדה עליי: אממ.. אנהי היא הבן אדם שהכי הערצתי בכל החיים כבר מלא זמן ויש אנשים שחושבים שאני פסיכופטית אבל לא מזיז לי.. שאלה - מה הפחד הכי גדול שלכם? תמונה שנוראאאא התחברתי אלייה...כל פעם שאני עצובה או מדוכאת אני שמה אותה בתמונת תצוגה במסנג'ר כדי שיבינו שאני עצובהה חח.. דרך אגב זו תמונה ממש מש נדירהה...!!! אז תעריכוו!

הכי הכי גדול?

שיקרה משהו רע לאנשים שאני אוהבת! כולם בטח יכתבו מהמוות
אבל אותי זה לא מפחיד! כאילו אם אלוהים רוצה שאני ימות אז מי אני כדי להתנגד לרצונו
שאלה
המוות מפחיד אותכם
? למה?

TuTyBoP15

New member
עונה../images/Emo26.gif

ברור שהמוות מפחיד אותי אבל אין מה לעשות נגד זה..זה החלטה משמיים ולנו אין דעה בזה בכלל.. אין בנאדם שלא פוחד למות..אני פוחדת מהמוות ברגע שזה מדובר באנשים הקרובים אליי.. אני יותר פוחדת שיעשו לי משהו ואני אחייה אחרי זה ואני אסבול ממה שקרה.. הבנתם
לא משנה.. שאלה
האם קרה לכם פעם משהו מהסרטים/מהסיפורים
יענטו דברים שקוראים בסרטים..כאלה שרואים בטלוויזיה..כמו שזוג מתאהב אחרי שהוא מכיר שהם נתקעים אחד בשני והספרים נופלים הם מרימים אותם ואז מסתכלים אחד על השני וכאילו חוטפים ת'שוק של החיים חחחחח

אמממממממממממ

לא יודעת
עם הספרים לא קרה לי... אבל קרה לי דברים אחרים אני חושבת.. אני יזכר אני יגיד!

אני הבנתי אותך...

ואני אישית יותר מפחד ממה שעלול לקרות לי בחיים מאשר המוות! כי אתה מת אZ אתה עולה לשמיים או יורד לגהנום! תלוי איזה בנאדם היית! והכל תלוי באלוקים! השם החליט אין מה לעשות! אני יותר מפחד להיות עיוורת חס וחלילה או דברים כאלה מאשר למות! כי ממוות לא סובלים!

למעלה