גיבושון

../images/Emo151.gifגיבושון../images/Emo151.gif

זאת פעילות גיבוש קטנה שמדי פעם אני יפתח אותה.. זאת לא פינה שלי... כל מי שרוצה יכול לפתוח
טוב אז כאן אתם מספרים על עצמך משהו שלא ידענו ושואלים שאלה בסוף שקשורה לנושא עליו סיפרתם לדוגמא: העובדה-הנשיקה הראשונה שלי היית בגיל _ _ הנושא-אהבה השאלה-באיזה גיל היה החבר/ה הראשונ/ה שלכם? ואז כל מי שרוצה עונה... חובה גם לצרף תמונה שאתם מתחברים אליה... מנהלים מקווה שלא תכעסו ולא תשרשרו

שיה לפני שאני הולכת לישון...

עובדה עליי
אני מאוהבת שמישהו כבר שנתיים והוא כנראה לא שם עליי(לא ברור)...חחח.. עזבו מסובך
הנושא
אהבה השאלה שלי אליעם
היית לכם אהבה נכזבת

TuTyBoP15

New member
כן כן...

לי הייתה...פעמיים..חחחחח אבל לא ממש סבלתי מזה..זתומרת הייתי דלוקה על 2 שלא הסתכלו עליי..תפוסים.. אבל לא בכיתי או כאב לי או משהו כזה..אף פעם לא התאהבתי.. ומצטערת סוניה אין לי תמונה.. הנושא: אהבה שאלה: האם התאהבתם ברצינות
הכוונה ממש התאהבתם..לא סתם נדלקתם על מישהו או מישהי..

שיחה בין שתינו אה?

כן..הנשתיים האלו
בכיתי הרבה
ופאק לא רוצה לאהוב אבל לא שולטת בזה
לא משנה.. עזבו.. יאללה שמישהו יקח בכיוון חדש

netaleone

New member
../images/Emo70.gifעונה...!!!../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

עובדה עליי:היה לי חבר 4 וחצי שנים ונפרדנו בערך לפני חודש וחזרנו
הנושא:אהבה
השאלה שלי אליכם:האים אתם מאוהבים במישהו שלא אוהב אותכם

יעני אתן חושבות...

מה לשאול את סוניה
חח סתם
כן כרגע מישהו שאני אוהבת ולא ממש בטוחה מה הקטע שלו

netaleone

New member
לכולם!

אתם לא יודעים איזה כיף איתכם בפורום לעומת הילדים שבפורום של שירי מימון זוועה רק אומרים משו ואי ואי..חבל על הזמן מוות!!מה קרה עוד שנייה אכלו אותי אבל לא מנשה הכי חשוב שאתם לא כאלה את נ-ש-מ-ו-ת!! אל תחשבו שרבתי בכוונה פשוט התעצבנתי עליהם!!(תותי שלי את כבר יודעת איך אני חחחחחחח) סוניושית שלי מתההההה עליךךךךךךךךךךך!!!!

אחותייי בתאומה והקטנה ממני בשנה!

חח סתם לא! בחודש וחצי ככה לא
חחחחחח.... מתה על כולכם! אתם הכי מושלמים שיש! אבל יאללה להמשיך במשחק חחחחחח

TuTyBoP15

New member
4 וחצי../images/Emo35.gif לא 3../images/Emo35.gif

נפרדתם לפני חודש וחזרתם
הכל בלאגןןןן...כל מה שסיפרת לי במסן מזה שונה ממה שכתבת פה...את בטוחה

כיוון חדש../images/Emo27.gifמוזיקה../images/Emo70.gif

טוב אז אני מעריכה מאוד את המוזיקה
ואוהבת את כל הסודים.. גם מה שנשמע לי פחות טוב... והדבר שהכי מעודד אותי בעולם זה מוזיקה או שקטה שקטה שמדבר על אהבה לא נכזבת חחח או מוזיקה כזאת שדופקת בראש! חח נורא מרגיעה אותי.. במיוחד כשאני עצבנית
והמוזיקה שהכי יצא לי להתחבר אליה זה פאנק(סוג של רוק למי שלא יודע)... שאלה
האם פעם הערצתם מישהו ממש ממש יותר משלוש שנים

netaleone

New member
עונהה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והמוזיקה שהכי יצא לי להתחבר אליה:זה שירי היפ-הופ ושירים של ריקודי בטן כי אני רקדנית כבר 4 שנים וכיף לי!! שאלה:האם פעם הערצתם מישהו ממש ממש יותר משלוש שנים:עונה: כן מאז שראיתי את שירי מימון לראשונה התאהבתי בההה היא מלאך והיא זכתה היום בטקס אנשי השנה כפרה עלייה!!!שירושש נשיקותת!! אני אוהבת סוגי שירים:אני מחוברת מאוד לשיר של "הטיטאניק.."מאוד אבל.. תמיד שאני וחבר שלי רבים אני ישר שומעת אותו ועובר לי הכל אני מוצאים את כל הכעס אבל מצב שני אני אוהבת שיקים פרועעייםםם!!אז יש לי הרבה סוגי שירים....חחח

netaleone

New member
שאלה...!!!

יש שיר שאתם מחוברים אליו מאוד ושלא נמאס לכם ממנו??!!: איזה שיר אתם הכי אוהבים??:

TuTyBoP15

New member
בזמן האחרון...

אני נורא מחוברת לשיר just friends של גאבין דאגרו..אין לי מושג למה אולי כי מהרגע הראשון שראיתי ת'זמר הזה התאהבתי בו ובקול המדהים שלו.. והוא לא הכי חתיך חחחחח אני גם מחוברת לשיר numb של לינקין פארק אבל לא בגלל השיר עצמו אלא בגלל הקליפ...על בחורה בודדה באוניברסיטה או מכללה...שמתייחסים אליה מגעיל וכזה וזה נורא עשה לי כואב על הלב ונורא התחברתי ככה לשיר..הרגשתי כאב עליה ולא רציתי שזה יקרה לי..חחחחחח איזה שיר אני הכי אוהבת
לא יודעת..כל פעם זה משהו אחר..אבל שיר שאני תמיד אוהב זאוהבת זה של דארן הייס "אינסטנשבל" או איך שלא קוראים לשיר שיר פשוט מדהים ומקסים..אחד הטובים ששמעתי
שאלה::::: אפשר להחליף נושא
אם כן אז השאלה היא: יש שחקן שאתם נורא מעריצים והוא לא מרבלדה או מטלנובלות
אני מתכוונת מהוליווד קנדה או אפילו הודו..רק לא ארגנטינה ספרד קולומביה ונצואלה מקסיקו וכו'

למעלה