meytalmnm

New member
אולי אתם תוכלו לעזור לי

שיר שהתנגן היום בסביבות 19:45 של זמרת, שיר שקט, די עצוב והמילים הם משהו כמו me away (לא הצלחתי להבין את המילה) משהו what all said/s, could you תודה וחג שמח

DJ BARRY MALIK

New member
שאלה

שלום רב יש סינגל חדש שאני מפיק אותו ורציתי לברר לאן ניתן לשלוח לכם את הסינגל אם יש איזשהיא כתובת מייל של השדרני או העורכים המשך יום טוב וחג שמח ברי

ninik

New member
היי לכולם צריכה עזרה

אני מחפשת שיר שהיה אתמול(18/10) בין 3-5 בבוקר משהו אלקטריק גירל איך אני יכולה להוציא את רשימת השירים?

oferusa

New member
בקשה | זיהוי של שיר

שלום לכולם ושבת שלום , ביום חמישי בשעה18:50 הושמע שיר בגלגלצ , שיר שאני מחפש המון זמן , רציתי לשאול איך אני יכול ליצור קשר איתם , ולבקש את שם השם השיר. תודה רבה לעוזרים :)

shiryus

New member
יש סיכוי שהשם משפחה שלך זה סחרוף?

אם כן..אני יכולה להיפגש איתך על סינגל..או על כוס קפה..

BurningUp10

New member
יש למישהו את הלייב של דנה ברגר וירמי קפלן?

אהלן האם יש למישהו את הספיישל לייב ששידרו את ההופעה לפני כמה חודשים של דנה ברגר וירמי קפלן? האם מישהו הקליט?

SolDier2

New member
מחפש שיר שמושמע בגלגל"צ

בסגנון שמזכיר קצת את black eyed peas, אני זוכר רק משפט אחד מהשיר "easy come and easy go...." מישהו מכיר?

dayana3

New member
צריכה עזרה ../images/Emo9.gif

היה היום בשעה 17:35 את השיר של גלוריה גאנור- I Will Survive אבל זה היה בגרסה שונה, קאבר של זמר כלשהו.. (?) אני זוכרת מה השירים שהיו לפני ואחרי.. לפניו היה את "היום" של מאיר בנאי ואחריו היה את "Chasing Pavements" של אדל.. מישהו יודע איך קוראים לזמר ששר את הקאבר הזה?

תעזרו לי?

למצוא איך קוראים לשיר הזה שיש ברקע של גלגלצ כשהם מספרים איזה הופעות יש היום? זה משהו כזה עם תופים...

שרית271

New member
זיהוי שיר אירי - דחוף - בבקשה

חג שמח לכולם אני צריכה עזרה דחופה בזיהוי שיר שאני מנסה להשיג כבר הרבה זמן אתמול בדיוק לקראת השעה 19:00 הוא הושמע (לפני החדשות). זה שיר אירי שנדמה לי שפעם שמעתי שהוא של ENYA ניסיתי למצוא ולא הצלחתי. מי שיודע שיעזור לי בבקשה תודה

oferusa

New member
מצטער

מצטער אבל אין באפשרותי שום אפשרות זיהוי של השיר . הוא שיר ישן יחסית רגוע ושקט עם קטע מאוד נחמד של גיטרה . קיימת אפשרות ליצור קשר עם גלגלצ?

למעלה