אמממ....

ככה: דנה ברגר, אביב גפן, אהוד בנאי, חיים צינוביץ וכל המושיק עפיה והחברים שלו למיניהם!!

meindelbium

New member
יש איזה תוצאות?סיכום?

מה שאני ראיתי סאבי המאגניב והצל, עאפייה ופרץ הכי שנואים אבל שמעו זאת לא חוכמה זה פורום רוק ישראלי טבעי שאנשים כאן ישנאו אותו אני בעד ללכת לפורום סאב ולהודיע להם אם יש כזה דבר

אתה יכול ללכת להגיד להם...

אם אתה באמת כל כך רוצה חוצמזה לא קשור שזה פורום רוק ישראלי אנשים פה אוהבים עוד סוגי מוזיקה חוץ מרוק ישראלי. פשוט לדעת כולנו סאבלימינל גרוע וממוסחר... זהו בקשר לסיכום.. לוידעת השירשור עדיין פתוח! בינתיים ניראה לי שהוא מצומצם מדי בשביל לסכם אותו...

THE G1

New member
הנה החמש שלי

1.רמי וריטה{גם ביחד וגם לחוד} 2.דץ ודצה{כנ"ל} 3.אריאל זילבר 4.בועז שרעבי 5.כל מי שיצא מכוכב נולד 6.{תוספת}סבלימינל והצל

oNaRa

New member
../images/Emo55.gifטוב....ושלי....

1.סאבלימינל 2.כל אלה ששרים מזרחית 3.ריטה 4.טיפקס 5.קורין אלאל (סורי אבל אני פשוט לא יכולה לסבול איך שהיא שרה)

מישהי007

New member
אההמ... אחלה פורום ../images/Emo45.gif

5 אמנים מעצבנים? אז קודם כל - ערן צור
, אייל גולן (למה להרוס 2 שירים כ"כ חביבים?) ואממ.. כמובן שכל שאר המזרחנים כוכב נולד, כוכב נולד וכוכב נולד.. ושלום חנוך (אחרי "אהבת נעוריי" במעצבן)

החמישיה הסוגרת שלי

לא בטוח שיש לי חמישה אפילו אבל נראה... *הבכיינים (שר-אל, התאומים המלאכים, ניבין וכו' וכו') *שי עמר *שרית חדד *דנה ברגר (דווקא יש לה כמה שירים חמודים, אבל מרגיזה אותי *סאבלימינל (אני אמיתי ולכן אני עושה פרסומת לשוקו) דווקא אומן שאני חושב שיש לו המון פוטנציאל, אבל שהוא יותר ממוסחר מבריטני ספירס וג'סטיון טימברלייק.

מותר להוסיף?

אם כן אז.. שכחתי באמת את טיפקס.. הם מעצבניםםםםםםם שרית חדד בעעעעעעעע לא צריך להוסיף שומדבר פשוט השם שרית חדד אומר הכל שי עמר- קרציהההההההההההההההההההה ו... זהו בעצם יום טוב!

כשקראתי את השאלה

יש ר חשבתי על ערן צור... אז: 1.ערן צור 2.שלומי סרנגה עושה לי ממש בחילה, גם מושיק עפיה, קובי פרץ, אבי ביטר וכל החבר'ה. 3.סאבלימניל שפעם אהבתי (אל תשאלו..) הייתי בטוחה שייצא לי הרבה יותר מ-5...ואם לא הייתי שמה את כל תואמי מושיק ושלומי בסעיף אחד, היה יוצא לי הרבה הרבה יותר..

דווקא אני את סרנגה מאוד מעריך...

יש לו קול מדהים... אני פשוט חולה יוונית, לא יודע איך זה משתלב עם שאר הטעם שלי אבל אני מת על זה.

אני לא באמת מתמצאת בשירים שלו...

אבל רק מלסתכל עליו נהיה לי רע....ז'תומרת, יש לו הבעה יותר מדי מטומטמת על הפנים....זה מעצבן אותי.

באיחור... (אופנתי?!)

ככה: 1) סאבלימינל (טקטם טקטם!) 2)שרית חדד 3)דנה ברגר 4)אביב גפן (רק את הפוזה שלו ואת הקול שלו....המילים דווקא יפות...:)) 5)המקום החמישי במחלוקת, אבל אני אלך על אחת שראיתי ב24 ואני אפילו לא זוכרת את השם שלה....פשוט בא לי להרוג אותה כל פעם שאני רואה אותה על המסך...יש לה שיר שהולך משהו כמו "כל הבחורים הכי...." לא זוכרת ת'המשך. פ-ו-ס-ט-מ-ה. *חשוב לציין: היה קשה לצמצם רק לחמישה...(לצערי)* ערב טוב
ע"מ- שלומי שבן- שרמוטה פוריטנית

boolbool boy

New member
אווווו יש מאלאן....

סבלימינל והצל, מושיק אפיה, ארכדי דוכין, אייל גולן, שרית חדד

למעלה