בול שיט!!!!

אני קראתי מאמר על פרסומות.. אין לי מושג מאיזה עיתון.. המורה שלי לתקשורת נתנה לנו.. שאמר שם שהמכירות של השוקו בעקבות הפרסומת כן גדלו..! במיוחד אחרי המבצע לאסוף עטיפות ולקבל כרטיס להופעה

brz

New member
אני לא אשנא רק ירצה להשמיד...

סתם זכותך לשמוע אותו רק שזה מפליא אותי איך אנשים מצליחים להתחבר למסרים שלו

brz

New member
חבל שאתה לוקח משפט אחד

וכמו שאמרתי מה שעושה את הדג נחש להקה גדולה זאת העובדה שהם פנים לכמה קהלים יחד גם שיר שסתם כיף לשמוע "אני לא מהחנונים" וגם מסרים כמו "אין לי אף אחד". קח לדוגמא את השיר גבי ודבי מצד אחד אפשר לאהוב סתם את המשפט הסתמי "הדג נחש עושים היפ הופ ציוני" אבל אם תשים לב לשאר הבתים יש שם מסר עמוק וחריף מאד על פולחן האישיות של כל "גדולי האומה"...

Superchen

New member
וואו יש הרבה

סאבלימינאל
, מושיק עפיה, קובי פרץ, הדג נחש, אייל גולן וגם נינט, אם זה נחשב...

ys100

New member
אני גם רוצה...- הנה שלי:

1. סאבלימינל! (כן כן אני מקורי..) 2. ליאור נרקיס 3. מושיק עפייה 4. בן ארצי 5. אביב גפן

../images/Emo46.gif

סאבלימינל (איפה השוקו?), ריטה, חמסה, רון שובל וחבריו , גלי עטרי, פוליקר , אייל גולן.. בטח יש עוד אבל כבר רשמתי 6 וזה יותר מדי.... ע"מ היהודים- מחפש תשובה

ענת1986

New member
מוזיקה מזרחית... ../images/Emo5.gif

לא אוהבת את המוזיקה ובטח ובטח שלא את הזמרים. בנוסף למזרחי, אביב גפן מאוד מעצבן אותי בשנים האחרונות, וכמובן סבאלימינל עם כל המסרים השובניסטיים בשירים שלו.

hagaious

New member
אאהה...

-הבילויים -רמי קליינשטיין החזרזיר -אישתו ריטה -זהבה בן כן אלו שלי....

Vdrums

New member
הרשימה מכובדת מדי מכדי לצמצם אותה

ל-5. אז הרשימה שלי זה כל מה שכתבו לפני ואיך שכחתם את המעצבנת התורנית הלא היא ניינט טייב
פיחססססססססססססססססססססססססס

בלאט הינה הרשימה שלי!../images/Emo55.gif

הכי מעצבן אותי זה הפרצוף שמסתכל עלי כל פעם שאני שמה ערוץ 24! לא אחר מאשר מושיק עפייה.....או כמו שאני קוראת לו מושי כף יד! יאאאאאק..... ועכשיו נעבור לשאר:
ריטה
סאבלימינל אנד דה שאדוו
שרית חדד או בשמה המקורי שרה חודדוב
שלמה חרצית

goldyboy

New member
אוקיי הנה שלי

רמיריטה
נינט
צביקה פיק
אייל גולן
מושיק עפיה
וכל הדכאוניים שאחותי שומעת (אבי ביטר וחבר מרעיו)
והכי הכי - כל אלה שמנסים לעשות גרסאות כיסוי ל"כשאת עצובה". תשאירו את השירים של עמיר בניון ואל תגעו בהם!

א ב ד ו ן

New member
שלי?

1) סאבלימינאל 2) הדג נחש 3) מושיק עפיה - כל המזרחים למיניהם... 4) אייל גולן - מתקשר למספר 4. 5) קובי פרץ - בה!

brz

New member
קבלו את שלי

1) בראש ובראשונה סאבלימינאל האומלל הממוסחר והגזען בעעעעעעעעעעע ( מי אמר הדג נחש???? להקה ענקית מעריץ שלהם אחלה שירים!!! כל שונאיהם הכנסו למקלטים לירן מגיע......) 2)ריטה 3)שרית חדד 4)ריטה (דווקא רמי פסדר) 5)מושיק עפיה ... חג שמח לכולם...וקדימה כולם... "הדג נחש עושים היפ הופ ציוני,הדג נחש עושים היפ הופ ציוני....."

בנה

New member
עכשיו שלי!

כל המזרחית (אין לי מושג את השמות שלהם...)
סבלימנעל המנייאק השוביניסט והמתלהב!
הבליינים- סתם כי אני לא אוהבת את המוזיקה שהם עושים
מוניקה-סקס... לא יודעת פשוט לא אוהבת!
ונוס..

brz

New member
איך אפשר לא לאהוב את נוניקה?..

להקה מצויינת.... אבל....הפסד שלך חחח

למעלה