lonely TearDrop

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo26.gif../images/Emo129.gif

בהמשך לשרשור 5 האמנים שאתם הכי אוהבים- מיהם 5 להקות/ זמרות/ זמרים הישראליים שהכי מעצבנים אתכם? (ע"מ "את לא כמו כולם"- משינה)

lonely TearDrop

New member
אני אתחיל

1. צבלימינל כמובן (למרות שאני לא מחשיבה אותו כאמן) 2. שלמה ארצי 3. ריטה 4. אריאל זילבר (שמעצבן אותי אכן בגלל דעותיו) 5. הבליינים ועכשיו.. תורכם

chenzi files

New member
אפשר להצטרף לרשימה כי יש לי הרבה

היי דבר ראשון קרואים לי חן ואני מאוד אוהבת מוזיקה ישראלית ואני שמחה שיש לזה פורם
כי שמדובר במוזיקה אני הכי ישראלית
. (מזרחית לא נחשב) אז ניגש לטופ ליסט : 1. כול אומן מזרחי אשר קיים בכול בסטה בתחנה מרכזית שאפילו אמא שלו לא יודעת שהוא זמר. 2. סבלימנאל והצל והשוקו קרלו האומן אורח. 3. טיפקס כי מישהו צריך למחוק אותם יחד איתו. 4. שלמה ארצי כי הוא כבר נהיה מסחרי יחד עם ריטה ורמי. 5. הדג נחש שבעיניי אין להם ולמוזיקה שום קשר 6. הבילויים והבליינים שנשמעים גרוע ושיבוא האוטו זבל ויקח אותו איתם. וזו הרשימה שלי מקווה שאתם מסכימים איתה ותעדכנו אותי בדעותיכם

brz

New member
איך אפשר להגיד שהדג נחש לא מוזיקה

לדעתי שאנן סטריט פשוט גאון מוזיקה . הוא מצליח לשלב במוזיקה שלו גם כיף ומוזיקה שסתם כיף לשמוע (לזוז) ובד בבד בלי(או עם) לשים לב גם מסר חזק חריף ונכון (בניגוד "למסרים" הדבילים של סאכלומינל). כאשר הדוגמא הכי טובה הוא השיר אין לי אף אחד שלמראית עין הוא סתם שיר מצחיק אבל מאחוריו עומדת אמירה חברתית חזקה מאד. כדאי לכם להקשיב למילים של השרים שלו ותגיבו...

chenzi files

New member
דבר ראשון מי אוהב את סבלימנל

ושיר שזמר אומר "כי אני לא מהחנונים" ממש לLIRICS יש הרבה משמעות

Cאמת לא טרחת להקשיב יותר מדי

לליריקס של הדג נחש הא? תקשיבי לכל הליריקס ולא רק למשפט אחד שנשמע לך דבילי. אני באמת ממליץ לך להקשיב לשלום סלאם פיס, או אף אחד וכו' וכו' ותראי כמה שהדג נחש טובים. לגבי שאר הרשימה שלך: אני מסכים איתך לגבי סאבלימינל שבדיסק הראשון שלו היה כל כך הרבה פוטנציאל אבל הוא לא יכול לקרוא לעצמו אומן, פשוט בנאדם אדיוט שאני לא יגיד את דעתי על מי שמעריץ אותו, מגעיל אותי שהוא הפך את המגן דוד למן אופנה חולפת... הכוונה שלו הייתה טובה, התוצאה פחות. יום אחד אני רואה את אחות של חבר טוב שלי עם מגן דוד בגודל של אמא שלה על הצוואר שלה, אנחנו שואלים אותה למה המגן דוד והיא עונה לנו "עם מגן דוד עד יומי האחרון" עוד שנה היא תשכח שזה בכלל היה לה על הצוואר. לגבי טיפקס אני ממש לא מסכים איתך, קובי אוז גאון. להקה מצוינת לדעתי גם אם זה לא הכי הטעם שלי. הכי אני לא מסכים איתך לגבי הבילויים, הבילויים פשוט ענקים, כנראה שבאמת לא הקשבת למילים או שלא הבנת את המסר, בכל מקרה לדעתי הם גדולים אבל כל אחד עם הדעה שלו. אני ממליץ לך להקשיב לנפלא פה, שאול מופז, כשנפוליאון יכבוש את עכו וכמובן אוטו זבל אוטו זבל בוא וקח אותי איתך
הבליינים הם בסדר, מאור כהן איש טוב.

אני גם מכיר אותו עוד מהתקופה ההיא

של לפני הדיסק הראשון. אהבתי אותו כמו ראפר, אבל סורי הוא התמסחר, והתוצאה היא הדיסק השני וממש לא מוצלח יחסית לראשון... הוא התקלקל בתוך כל ההייפ סביבו. הוא היה נחמד בהתחלה, משו חדש, מרענן, היפ הופ אמיתי, שבנוי על לופים ודברים טובים, אבל יצא ממנו אדיוט. הוא הוציא מעצמו תדמית שאני לא מבין איך אנשים קונים אותה ויצא סגנון חדש של פוזה... בנקודה הזו בערך הבנתי שהוא לא אומן...

../images/Emo88.gif ממממ....

אני לא מגנה עליו או מצהו.. כי זכותך לחשוב מה שאתה רוצה... אבל אני לא חושבת שהוא מתמסחר.. ( אז הוא עשה פרסומת לשוקו SO WHAT?) ואני גם לא חושבת שהוא הוציא מעצמו תדמית... פשוט אנשים התחיל לאהוב אותו, הם גילו אותו רק עכשיו. מהדיסק הראשון היה מפורסם רק סינגל אחד.. אבל מהדיסק האחרון... המון שירים היתפרסמו לרדיו.. וזה גרם לו לחשיפה.. זה משהו מטורף.. אפילו ילדים קטנים אוהבים אותו. וזה מה שעשה לו תדמית! אבל מה שאני לא מבינה... איך אתה יכול להגיד/ לקבוע שהוא לא אומן?? עפ"י מה??? בגלל שאתה לא אוהב אותו הוא לא אומן או בגלל שנעשתה לו חשיפה כ"כ גדולה ושאנשים התחילו לאהוב אותו כ"כ וזה נהיה המוני..? גם אני מעדיפה את סאבלימינל הישן.. לפני שהתופעה נעשתה המונית.. אבל העובד הזאת רק מוכיחה עד כמה הוא כן אומן.. ואומן מצליח! סורי.. אבל זה ממש דבילי לחשוב ככה..!!

אני לא מחשיב אותו אומן, לא בגלל

שאני לא אוהב אותו, גם את קורין אלאל אני לא הכי אוהב, אבל היא חתיכת אומנית שאני מעריך... גם את שריד חדד אני לא אוהב (בלשון המעטה) אבל היא אומנית... הוא לא אומן כי הוא לא עושה משו שאף אחד אחר לא יכול לעשות... והפרסומת לשוקו זה הדבר הכי דפוק שהוא יכול היה לעשות, אומן שמשחק אותה אמיתי וזה, שר "אני אמיתי ולכן העם איתי, גיים רקורגנייז גיים" בפרסומת לפאקינג שוקו! זה אמיתי? זה הכי מזויף שאפשר להיות! (ואני היחיד ששם לב שבפרסומת הזאת משולב משפט לא קשור שהוא בכלל משיר אחר סתם כי לא היה לו חרוז או משו?) עוד משו שהרגיז אותי בו זה הקליפ שלו לחי מיום ליום. יופי של שיר, אבל מה הפואנטה של הקליפ? אני סאבלימינל, אני קול, בגלל זה אני עומד במזדרון ודוחף את צוות ההפקה והתפאורה של המופע שלי. הוא פשוט עלוב.

עלוב לדעתך, אבל עדיין אומן

בטח שהוא עושה משהו שלא כל אחד יכול לעשות! לא כל איחד יכול להמציא חרוזים במיומנות כזו גדולה! אין לי כוח להיתיווכח על זה!... ובקשר לפרסומת לשוקו, קהל היעד של הפרסומת הזו הוא בעיקר ולרוב לילדים! וכן אתה יודע טוב מאוד כמה הילדים הקטנים מטורפים עליו.. נכון שלפרסומת אין מסר מסויים ולא ממש כוונה מאחורי המילים..ונכון שהוא הכניס חרוזים מוכרים.. אבל כל זה כדי להשיג את המטרה.. והיא הושגה.. יש לך מושג כמה אחוזי צפיה היו לפרסומת?? כמה זמן לקח לפרסומת להיתקצר, וכמה זמן לקח עד שהפרסומת ירדה בכלל מהמסך.. המון המון זמן!! זכותו להשתתף בפרסומת.. כדי להרוויח, לא מבינה מה הבעיה! בקיצור.. עלוב זה עלוב לדעתך וזכותך..ישהרבה שירים בלי משמעות.. ולפי דעתי לשיר הזה יש הרבה משמעות! אתה סתם מוצא סיבות מטופשות לנסות להוכיח את מה שאתה אומר..

חרוזים? תעשי לי טובה

תשבי בבצפר שלך תבקשי מ20 תלמידים שיתנו לך איזה חמש שורות ככה ראפ קצר... תראי שמתוך 20, 15 פחות או יותר יצליחו בקלות...(לא נראה לי שהחבר'ה בבצפר שלי שונים בהרבה משלך) במיוחד שאת לא יודעת כמה זמן לוקח לו לכתוב את השירים ואת לא יודעת שחלק מהשירים שלו כותב בכלל שי 360 (זה שנראה כמו מובטל היי טק), אם את מדברת על פריסטייל, יכול להיות שסאבלימינל לא רע, אז מה? גם עדי מהשכונה הישנה שלי לא רע, וגם חצי מהחברים שלי לא רעים בפריסטייל... סו וואט? לא יצאתי נגד זה שהוא עשה פרסומת, זכותו המלאה ואף יותר מזה לעשות פרסומות... אבל הפרסומת הזאת מוציאה אותו כל כך מזויף שזה עצוב... "אני אמיתי ולכן העם איתי" וזה מה שהוא שר בפרסומת לשוקו? תעשי לי טובה, באותו מידה יכולת בסוף הפרסומת לשים שקופית של נייק ולא היית יודעת על מה היא... אבל עזבי הטענה הזאת שלי היא כבר לגבי הקופירייטרים. הטענה שלי לסאבלימינל בפרסומת היא עצם זה שהוא הסכים להשתתף בה... לא יכל לצאת יותר מטומטם.

אתה נכנס לקטנות...

ושובב אתה לא יודע על מה אתה מדבר... קובי כותב את השירים לבד.. שי כותב לעצמו שירים..! איך הגעת לזה בכלל??? ואם החברים שלך טובים אז סבבה להם.. שיהיה בהצלחה.. עזוב אותך... זו דעתי מול דעתך... אני לא אשנה ואתה לא... חבל להיתווכח.!

שי כותב גם לסאבלימינל שירים

עניין די ידוע... לא תמיד זה רשום על שמו... זה לא עניין של חברים שלי טובים, זה עניין של, כל מי שאני מכיר מסוגל לעשות את זה.

brz

New member
המטרה הושגה??? הצחקת אותי

רק לפני שבועיים פורסמה כתבה בוואלה שמאז הפרסומת עם סאב לא רק שכמות המכירות של שוקו קרלו לא עלתה ביחס ליטבטה אלה שדווקא שוקו יוטבטה הגדיל את מכירותיו..... אז לא רק שהשיר ופרסומת דפוקה ,היא גם לא מוכרת...

למעלה