Base

ווינגז

New member
../images/Emo150.gif Base ../images/Emo32.gif../images/Emo42.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי על החלטה חשובה/משמעותית שקיבלתם לאחרונה בוקר טוב!

Guid

New member
החלטה חשובה?

הממממ.. להתחיל לראות "אבודים", ללא ספק...
ולעשות שיעורים. אבל זה סתם משעמם לומר את זה~

Guid

New member
התחלתי~

אני בעונה ראשונה, פרק 16, באמצע הפרק. הייתי חייב לרוץ לאוטובוס כדי לא לאחר לעבודה... /tapuzforum/images/Emo3.gif

גלעדR

New member
אני בעונה הרביעית

וזו סדרה חביבה בהחלט (למרות שיש המון פרקים חסרי פואנטה) כל עניין הפלאשבקים ממש טוב... העונה הראשונה והשניה ממש מעולות האחרות פחות...

sapir aloud555

New member
מייפל 2!

הוי. אחי מצא משחק שכרגע בשלבי בטא לפי מה שהבנתי, שממש נראה כמו מייפל - Wonderking. הכל נראה כמעט אותו דבר. רק במקום עבודת קשת יש איזה ערבוב עם עבודת פיראט. לכל Class יש סוג פנים (עיניים) ושיער משלה, אין לי מושג למה, אבל זה חביב. והעיצוב שלהם נראה קצת פחות חמוד ממייפל, במיוחד במפלצות. בכללי? דיי מועתק, אפילו הפתיח של המשחק = דמות יושבת על פטריות. אבל זה סתם עוד משחק להעביר את הזמן (ודי נדיר למצוא משחקי רשת טובים שהם לא 3D כרגע). דעתכם?

Don Nirtin

New member
אני משחק בזה../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

וזה באמת סבבה של משחק. כשהייתי במשבר של ה-אומפד הגעתי לרמה 120 במייפל ואז ירדו לי כל המפרשים הגעתי לפה. החיסרון? האקרים. וזה שהמשחק נפתח יותר מדי מוקדם כי הם פתחו את האייטם מייל מוקדם מדי.

SimsY

New member
זהו שלאחרונה עם מתקפת ההאקרים

בסטורי זה כבר בערך נהיה אותו הדבר

למעלה