שאלה מעניינת

לא בדיוק פייה

גילוי עריות עדיין אין חוק שבגינו הוא לא חוקי אלא עם יש קטינים או קטינות מעורבים או אונס,

לא מדוייק פייה

גילוי עריות , עדיין אין חוק שאומר שזה לא חוקי אלא אם יש קטינים או קטינות מעורבים או אונס,

Bon Bon

New member
אני בעד

לאט לאט אני מגלה שהבעיה היא אצלי ואני רציתי להגיע לכאן כדי לגלות שאני נורמלי (מסתבר שלא) אין לי אחות או אח כך שקשה לי לדמין את זה אבל יש לי בת דודה שאני רק מחכה שתסים צבא ותהייה אישה ואני יודע שגם היא רוצה, פעם הינו שניה מנשיקה ואני עד היום מצתער שלא רציתי, אבל אין לאן למהר. יש לי יזיזה שההורים שלה הם בני דודים ואין לה קרניים וכאלה ואני חושב שאם בגיל 15 (שבו התחלתי לאונן) היתה לי אחות בת 17-21 שהייתי רואה את התחתונים שלה בכביסה ואת הזיות שלה על המיטה..... ואולי שומע אותה מזדינת או כאילה ברור שהייתי מפנטז לזין אותה הרבה אונסים מכירים את הקורבן הראשון שלהם,אתה בהתחלה חשק במה שאתה מכיר וכרוב עליך עד כדי כך שהגבול בין הפנטזיות שלך והמציאות מיטשטשים. מקוה שלא הפחדתי אותכם

ישנם עמים וגם אצל עדות מבני

ישראל המתחתנים בתוך המשפחה: בני דודים - וככה שומרים על הקשר והרכוש. אולי זוהי הסיבה אבל הסכנה להתפרצות מחלות תורשתיות גבוה יותר ושכיח. למשל בני דודנו הערבים מתחתנים דורות ביניהם ויש הרבה מחלות תורשתיות, כנ"ל גם אצל אחינו החרדים, יהודים בקהילות קטנות ברחבי העולם, הדרוזים ועוד הרבה דוגמאות. אין פסול בבני הדוד אבל אולי כדאי רק למען הגיוון לחפש מישהי ממשפחה אחרת? ככה נכיר מנהגים, סיפורים חדשים, וגם נמנע ממחלות תורשתיות.

SigurRos

New member
תגובה../images/Emo41.gif

דעתנו "משוחדת" בגבולות הקוגניציה של מסגרת החיברות בה אנו חיים,ולמעשה אין דעתנו יכולה להחשב כדעה אובייקטיבית, ובכל זאת- עוד משחר ההיסטוריה תופעת גילוי העריות נחזתה להיות תופעה חריגה וטמאה מזוויעה ומעוררת סלידה בקרב הבריות ובמיוחד ככל שהדבר נוגע לחברות המערביות שתהוונה ברבות העתים את בסיס נביטתה של הציוויליזציה המודרנית כפי שמוכרת כיום. נכון להיום,לא יהיה מוגזם לומר כי קיים טאבו כמעט קונצנזוסאלי וחוצה גבולות בין בתרבויות מתקדמות ובין בפרימיטיביות באשר לחומרת המעשה{בדומה לקניבליזם}וטומאתו,על השלכותיו הטראגיות והנגזרות הגנטיות המחרידות שכרוכות בו.

Bon Bon

New member
אז אני סוטה אז מה ?

אף אחד עדין לא דיבר על להביא ילדים השאלה אם זה הגיוני שתהיה משיכה או לא ? ואני חשבתי ש-א.ב.ג.ד.ה.ו יוהושוע מת והינה הוא ובן יהודה כותבים לנו בפורום

אוי לא!!! מה אתה עושה פה???../images/Emo5.gif

מנסה להוריד לכולנו את החשק עם הפלצנות שלך הלקוחה היישר מספרי המשפטים שאתה משנן???? וחשבתי שכבר נפטרתי מהמשפטים הארוכים לעייפה שלך....

Bon Bon

New member
מי פה לא שיחק רופא וחולה

אם בת דודתו ? אצבעות והכול ! (אגב לא אם הבת דודה שאני אוהב , זה היה אם שתי אחיותיה). אז כשאנחנו ילדים זה טיבעי וכשאנחנו גדולים אנחנו צריכים להשתלט על היצרים שלנו ? חבל לא ?

lizard

New member
אני שיחקתי רופה וחולה עם

הרופא, אבל באמת הייתי חולה
גם עכשיו אני חולה, אניצריך מישהי שתבוא ותטפל בי

הבנתי שעברת לצפון הרחוק...

אז מצטערת חומד- לא יכולה לבוא ולתת לך
חום ואהבה... אבל שולחת המון מכאן!

lizard

New member
אני חוזר ביום חמישי ../images/Emo6.gif

אפשר לתת לי חום ואהבה אז