שאלה מעניינת

../images/Emo150.gifשאלה מעניינת

מה דעתכם על סקס בתוך המשפחה ועל סיפורים בנושא ? האם התופעה גדולה משנראה או שזה סטיה חריגה ?

אסור בהחלט

יש סדרה במוצאי שבת בערוץ 2 והגבור שם שכב עם האחות של אשתו. אותי זה באמת הרגיז כי בעיניי לכל דבר יש גבול. סקס בתוך המשפחה אינו יכול שלא להגרר למערכת יחסים ואז בסוף עלולים לצאת קרחים מכל הכיוונים גם משפחתית וגם בין החברים. אני לא מכיר אף אחד שעשה זאת אבל אני אישית הפסקתי לצאת פעם עם בחורה יפה רק בגלל שהייתה חלק משלישיה ושתי אחיותיה היו גם כן מדהימות אז העדפתי שלא להכנס לצרות.

עם סיפורים לא הולכים למכולת

כל עוד זה סיפור פיקציה אז אין לי בעייה. אין לי בעייה עם זה שאנשים מפנטזים על דברים לא חוקיים/לא מוסריים כל עוד זה נשאר בגבולות הפנטזיה. היה פה דיון מעניין על השאלה מה מעמדם של יחסים בין הורה לצאצא בוגר. סוכם שזה כשר אבל מסריח. לגבי היקף התופעה - בפולקלור האמריקאי יש הרבה בדיחות וסיפורים על איזורים כפריים נידחים בארה"ב שבהם אחים ואחיות מוצאים פורקן איש בזרועות אחותו. (דנטל, לא לצעוק. אני יודע שהאקדמיה ואבן-שושן פסקו שצריך להגיד "איש בזרועות אחיו" גם כשמדובר על אח ואחות. לא מקובל עלי)

night mistress

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo5.gif (צרפו אייקון של הקאה..)

כמו הסרטים הכחולים של שתי תאומות לסביות.. פשוט דוחה (נתקלתי בזה בטעות..באמת!!!)

זה חריג, זה לא חוקי ולא מוסרי

והכוונה בין אחים. בין הורים וילדיהם. בין סבים לנכדיהם. בני דודים זה כבר משהו אחר ולא אסור חוקית.

T r i l i a n

New member
לא חוקי ? איזה הגזמה...

טוב, גם מין אוראלי היה לא חוקי עד לפני 15 שנה למי אכפת מה אנשים עושים במיטה שלהם? איזה חברה חטטנית אנחנו. איכס.

אני חולקת עליך תחשבי על

אבא ששוכב עם הבת שלו או סבא שעושה כן,או אמא ש"ישנה" עם הבן שלה עד גיל 13. אנחנו חברה שנכנסת לתחתונים של אנשים ולא סתם מסתבר. בואו נפתח עיתונים, בואו נסיר בזהירות את המסכה מכל בית ספר מצוי ונמצא שם את הג´ורה של החיים.בהקשר זה התכוונתי לא חוקי.

יחסים בין אחים, הורים וילדים בודאי

אסורים בעיני אבל בין גיסות וגיסים איני רואה בעיה. כשאשר אין קשר דם הרי כולם חפשיים. ולפי ההלכה אם גבר נפתר ולא העמיד צאצאים היה מקובל שאחיו ייקח את אשתו ויעברה אותה למן המשך הששושלת. היום מי שלא רוצה בכך פונה ליליצה (מעשה מביש לעיני הרבנים בבית המשפט הדתי). אבל אין שום פסול בגבר המבלה עם אשתו ועם אחותה.

Bon Bon

New member
חשוב לזכור ש....

לא הייתי שוכב אם אחותי בת ה-12 כי היה בת 12 וזה דוחה לי ת´שועלים זה פידבק על מה שכתבת אבא ובת או אמא אם בנה בן ה-13 הסיבה במכרים האילה היא לא הקירבה המשפחתית

לא הבנתי. אתה מתכוון שאלה

"חולים" ואם אתה בן 20 ושוכב עם אחותך בת ה-18 זה בסדר? שאלתי לא בציניות.

Bon Bon

New member
" הכניסני תחת כנפך והיי לי אם ואחות

אני חוזר, לא הייתי במצב הזה כי אני בן יחיד אבל את מכירה את זה שלפעמים משהו שממבט ראשון לא מושך אותך ואז כמה שאת מכירה אותו יותר ורואה אותו ביותר מצבים את מתחילה להמשך ? אז תכחי את זה ותכפילי ב 1000 ,אם היתה לי אחות סקסית ,בערך בת גילי ,הייתי רואה את זה אפילו טיבעי לירצות אותה

לפנטז דבר אחד לממש דבר שני

וכמו כן מה שטיבעי ומה שאנושי לא בהכרח ניתן לשים תחת הקטגוריה של מוסרי.

Bon Bon

New member
זה לא מוסרי להימנע ממשהו טבעי

אם הייתי מפנטז אל אחותי והיא עלי אז שמר מוסר ילך להזדין (וגם אנחנו) מה גם שמהפחד היחיד (זה במקרה שדברים לא עובדים וצריך לגמור את הקשר) אני לא מפחד, אני ידיד של כל הXסיות שלי ,הזמן עושה את שלו. אני יחזור בערב אני חייב ללמוד

T r i l i a n

New member
את מדברת על יחסי מין עם קטינים

יש לזה חוק נפרד אבל אם אח ואחות בני 40 החליטו לקיים יחסי מין זה אולי מגעיל אותי, אבל זה לא עניין של אף אחד

למעלה