התפקדות

EndOfAllHopes

New member
../images/Emo29.gif

שם: מיכאל גיל: 19.5 זמן התעסקות בנושא: 1.5 שנים מספר חלומות צלולים: 50-100 באיכות נמוכה VHS בדיקת מציאות מועדפת: ריחוף שיטה מתקדמת מועדפת: אמונה, עם זה נחשב - אני אומר לעצמי שאני אחצלל ובאמת באמת מאמין, אז 90% אני אחצלל. הדבר שהכי הייתם רוצים לעשות בחצלול: אהה יש כל כל הרבה... לרכב על דרקון זה משהו שאני הרבה זמן רוצה לעשות :)

sh00sha

New member
כן המפקד!

שירן
16
משהו כמו... שנה?
39! מוות ביסורים לכל המקנאים
הממ... פשוט לשאול את עצמי האם זהו חלום.
שום שיטה, מספיק יומן חלומות, התענינות עמוקה בנושא ורצון לחצלל.
להזמין שוב את %$#@ =]

בננה141

New member
חלח

שם:עדי גיל:14 זמן התעסקות בנושא: פחות משבוע מספר חלומות צלולים:0 בדיקת מציאות מועדפת: לא ניסיתי אבל השעון שיטה מתקדמת מועדפת:??הא?? הדבר שהכי הייתם רוצים לעשות בחצלול:לעוף

עכשיו הגעתי!

שם: נועה גיל: 21 מעבר לכך, חלומות צלולים זה דבר שבא לי בטבעיות. לא עושה בדיקות מציאות ובטח שלא יכולה לספור כמה היו לי עד כה. מה שכן, השליטה שלי בחלום לא משהו

c12chen12

New member
../images/Emo215.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo215.gif

שם: חן גיל: 17 זמן התעסקות בנושא: בעבר תקופה של כחצי שנה ולאחרונה חזרתי מספר חלומות צלולים: אין לי מושג, אני מאמין בסביבות ה-30 בדיקת מציאות מועדפת: בדיקות השעון ובדיקת ההגיון שיטה מתקדמת מועדפת: מילד אבל הצלחתי לחצלל בעזרתה רק פעמיים הדבר שהכי הייתם רוצים לעשות בחצלול: יש הרבה מאוד

amit469

New member
אממ

שם:עמית גיל:14 זמן התעסקות בנושא:3 ימים :p או 4 מספר חלומות צלולים: 0 אני משתדל מאוד בדיקת מציאות מועדפת: שעונים ושלטים שיטה מתקדמת מועדפת:כרגע אני מנסה את העניין עם המים .. עשיתי רק את הראשונה ולא עבד :p הדבר שהכי הייתם רוצים לעשות בחצלול : אממ ? טוב העניין הראשי הוא :p : פנטזיות כן לאכפת לי הגיל אני מת לנסות נראה איך זה :D:D הממ לעוף .. להיות בחלל , להכנס בתוך איזה מראה :p , לפגוש דמויות מהספרים שאני אוהב לקרוא :D

למעלה