התפקדות

silverhawk

New member
../images/Emo150.gif התפקדות../images/Emo70.gif

לאור החדשים שהגיעו לפורום (והוותיקים שחזרו אליו), נראה לי שהגיע הזמן להתפקדות קצרה.
שם:
מספר חלומות צלולים:
בדיקת מציאות מועדפת:
שיטה מתקדמת מועדפת:
הדבר שהכי הייתם רוצים לעשות בחצלול:

silverhawk

New member
../images/Emo79.gif כי שירי הוא בת קול ברוח...

שם: דודי
זמן התעסקות בנושא: כמה שנים
מספר חלומות צלולים: אני כבר לא סופר
בדיקת מציאות מועדפת: מבחן השעון, הקריאה וההיגיון
שיטה מתקדמת מועדפת: MILD
הדבר שהכי הייתם רוצים לעשות בחצלול: להצמיח כנפיים. משום מה עוד לא הצלחתי בזה.

Psychopath1

New member
>>

שם: יוסי גיל: 15 זמן התעסקות בנושא: שבועיים . מס' חצלולים :4. בדיקת מציאות מועדפת: הכי קל זה השעון אבל אני מאמין שהכי אפקטיבית היא ההגיון או השילוב של שתי הבדיקות. שיטה מתקדמת מועדפת :WILD - ניסיתי פעם אחת והתמכרתי כי פשוט זאת הדרך הבטוחה ואתה מתחיל את הצלילות מתחילת החלום. דבר שהכי הייתם רוצים לעשות בחצלול :לבדוק אם כמה דברים מרגישים בחלום כמו במציאות :):):)

s a g s a g

New member
../images/Emo13.gif

שם: שגיא גיל: 15 זמן התעסקות בנושא: וואללה לא יודע, הייתי, חזרתי, פרשתי ושוב חזרתי.. מספר חלומות צלולים: הרבההההההההה בדיקת מציאות מועדפת: לא עושה את זה שיטה מתקדמת מועדפת: ווילד הדבר שהכי הייתם רוצים לעשות בחצלול: סתם דברים משעממים

Silly LoveSong

New member
הנני ../images/Emo3.gif

שם:
אלינה.
זמן התעסקות בנושא:
התעסקתי מס' חודשים בעבר.
מספר חלומות צלולים:
לא ספרתי, אבל היו בערך 10.
בדיקת מציאות מועדפת:
שעון דיגיטלי שולט!
שיטה מתקדמת מועדפת:
WILD.
הדבר שהכי הייתם רוצים לעשות בחצלול:
לעוף, לבקר במקומות אקזוטיים כמו שתמיד דמיינתי, לפגוש אנשים שאין סיכוי שאפגוש (למשל כאלה שנפטרו).

hugothehand

New member
שוקה

שם: שוקה גיל: 26 משך ההתעסקות: כ-20 שנים באופן לא מודע, שנתיים באופן מודע. מספר חצלולים: אלפים: כמעט בכל לילה. בד"מצ מועדף: קפיצה מהגג. טרם הצלחתי לפגוש את אורי גלר בחלום צלול. אני מנסה כבר זמן רב ואני לא מצליח להגיע אליו, כאילו הוא בכלל לא קיים. מוזר. לעומת זאת הדבר שאני הכי אוהב לעשות הוא לרכב על גב דרקון מעל ניו-זילנד, בחברת להק דרקונים, כשקשה להלחיט ממה להתלהב יותר: הרוח בפנים, המהום משק הכנפיים או הצלילות בתוך העמקים שמורידות לי את הלב לתחתונים.

silverhawk

New member
הניק שלך תפס אותי ../images/Emo13.gif

מחזור שער המוות, נכון? ו-וואו, לרכוב על דרקון זה משהו שלא ניסיתי! נראה לי שבקרוב יגיע הזמן לשירשור רעיונות לחצלולים חדש.

hugothehand

New member
הניק שלך מהסדרה המצוירת לא. . .

סוף-סוף אני פוגש אדם בקיא בספרות זולה. speeking of which, היה לי בעבר חלום (אמנם לא צלול, אני מתוודה) שבו הייתי הוגו ורכבתי עם האפלו על גבי הספינה מבעד לשער המוות. הבטן שלי התהפכה כל-כך הרבה פעמים, עוצמת החוויה היתה פשוט אדירה. זה הגיע לרזולוציות מטורפות - אני זוכר את הריח של מי המלח שאיתם שטפו את הסיפון. קטע מטורף. אז כמו שאומרים partly metal, partly rael, SILVERHAWK....

silverhawk

New member
למען האמת לא

הניק הזה איתי כבר למעלה מעשר שנים, לפני שבכלל ידעתי על קיומה של סדרה כזו. בפעמים הראשונות ששאלו אותי על זה, לא הבנתי בכלל על מה מדברים... וואו, נשמע מדהים. אני רק מקווה שלא הגעת לעולם האבן, מאז ומתמיד זה היה העולם הפחות חביב עלי.

sh00sha

New member
=O תמות! >.<

סתאאאם *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* *פרגון* D=

Miss Naama

New member
3>

שם:
נעמה גיל:
14 בקרוב זמן התעסקות בנושא:
כמעט שנתיים וחצי. מספר חלומות צלולים:
לא סופרת.. בדיקת מציאות מועדפת:
אין ממש. שיטה מתקדמת מועדפת:
כנ"ל הדבר שהכי הייתם רוצים לעשות בחצלול:
כל מיני
ואת רובם ככולם כבר הספקתי לעשות.

nadavss

New member
גם אני

שם: נדב. גיל: 16 וחצי. זמן ההתעסקות בנושא: שנים רבות (עם הפסקות רבות). אני חושב ששלוש מאז שהתחלתי (כולל ההפסקות). מספר חצלולים: שלושה (אבוי). בדיקת מציאות מועדפת: הכנסת ידיים בקירות ושולחנות. שיטה מתקדמת מועדפת: עדיין לא הצלחתי עם אף אחת (אני כבר ארביץ לעצמי, תירגעו). הדבר שהכי הייתי רוצה לעשות: אממ... להגשים שיר ראש השנה מבית הספר היסודי: "בשנה הבאה נשרוף את בית הספר". סתם, סתם. האמת, אין לי מושג. אני עובד על זה. nadavs

MetalSinagouge

New member
Behold.

שם: סתם רוסי. גיל: 17. זמן התעסקות בנושא: זה קצת מסובך. מבחינה תאורטית אני מתעניין בערך שנה, מבחינה פראקטית הרבה פחות. מספר חלומות צלולים: 4(?) אם להחשיב כאלה שבהם אני חולם על זה שאני חולם צלול. בדיקת מציאות מועדפת: שעון דיגיטלי. שיטה מתקדמת מועדפת: ווילד אני מניח. הדבר שהכי הייתם רוצים לעשות בחצלול: הייתי רוצה לבקר באגדות עממיות שונות\קומיקס\ספר\סרט, והייתי רוצה ליצור חיים חלופיים לגמרי, כאלה שכל לילה יראו כאילו הם נמשכים יום-יומיים וממשיכים מאותה נקודה כל לילה.

hugothehand

New member
חיים חלופיים

אני הייתי ממליץ לך לא לנסות את התהליך הזה. אתה עלול למצוא את עצמך במקומות אליהם איש לא היה רוצה להגיע. חיים חלופיים זה עסק לא פשוט שמסבך לך את החיים בופן כל כך מורכב שאתה עלול להפסיק להבדיל מהי המציאות ומהי ההזיה.

EndOfAllHopes

New member
אולי

לדעתי קשה מאוד להגיע למצב שאתה באמת לא מבדיל בין המציאות לדמיון, אבל זה תלוי בהרבה דברים... אתה מדבר מניסיון?
אבל אני גם לא מבין ממש מה הטעם בזה בכלל...

MetalSinagouge

New member
זאת הכוונה :)

אני שמעתי על כמה חברות בעולם הישן שאצלן החלום צלול היה חלק מהחיים, אצל כולם לא רק השאמאנים. אני חושב שאם הגבול הזה בין מציאות לדמיון יטשטש, אני אוכל לקחת דברים ביתר קלות כי אני לא באמת אדע מה זה מציאות ומה זה דמיון. חוץ מזה העולם הזה די משעמם
כמובן שלכל המטרה הגרנדיוזית הזו, אני צריך לחצלל שזה החלק הקשה של התוכנית.

סאאאם

New member
לגבי בדיקת המציאות החביבה עליך...

רציתי לשאול: לפי איך שאני רואה את זה, בדיקה יכולה לתת שתי תוצאות: 1 - מצאת עדות לכך שזה חלום, או 2 - לא מצאת עדות לכך (ואז יכול להיות שזה מציאות, או שבכל זאת זה חלום, ורק שהבדיקה לא הביאה לעדות לכך.) אז בהסתכלות פעמיים על שעון, כתב, וכו', או נסיון להעביר יד בקיר, או בנסיון לעוף וכו' - אם ההתרחשויות לא יהיו אופייניות לחלום - לא מצאנו עדות לחלום, ונוכל להחליט אם להשתכנע שזו מציאות או לנסות בדיקות נוספות. מה שבטוח - זה שאם זו מציאות ולא חלום - לא נמצא עדות לחלום, אך נשרוד. בבדיקה שלך - במקרה שאתה בודק את זה במציאות - יש בעיה... לא תשרוד כדי להמשיך באורח חיים זה... אני עושה דברים כאלה רק אחרי שהשתכנעתי שזה חלום - בבדיקות לא מסוכנות. או שבכלל צחקת, והתגליתי פה למבוכתי כחסר חוש הומר...

סאאאם

New member
סליחה - שרשרתי למקום הלא נכון

התכוונתי להגיב ל"התפקדות" שלך - עם תאור בדיקת המציאות המועדפת שלך - קפיצה מהגג.

hugothehand

New member
הצגת נקודה מעניינת

ראשית כל לא ניסית להצחיק, ואכן אתה מעלה שאלה ששווה לדון בה. לכאורה, בדיקה אשר מדד ההפרכה שלה עלול להיות בעל תוצאות קטסטרופיות לא תהיה יעילה ואף הרת-אסון בעיני רבים. לכן נשאלת השאלה: "מדוע לפעול באופן כזה ולא להעדיף בדיקה (קצת) שונה?" העניין שלמרבה הצער הגעתי למצב שבו אף בדיקה מהמצוינות לעיל אינה יעילה. על-כן אני משתמש ב"בדיקת אשלייה", כפי שציין מטאל לפני מספר ימים, משמע אני יוצא מתוך הנחה שאני תמיד נמצא במצב של שינה ולא ההיפך עם הזמן גיליתי שגם אם אני מסומם או שתוי ישנו מדד אחד שהשפיות, או הפיכחות, תמיד תגבר עליו, לא משנה מה. אותו מדד הוא הריחוף או התעופה. במציאות, סליחה התכוונתי לומר: "במצב של עירות", הרציונל לא ייתן לאדם לעשות מעשה שכזה, וזהו מבחינתי ההוכחה הניצחת שעוד ניתרה בי מתי מעט מן השפיות. במידה ומתעורר בי ולו צל של ספק לגבי אי-היכולת שלי לעוף, זה מספיק בשבילי לומר בוודאות שהנני חולם. כמובן שלו יכולתי להשתמש באמצעי אחר, האמן לי שכך הייתי עושה.

silverhawk

New member
מבחן ההיגיון לא עובד עבורך?

עוד לא יצא לי לשמוע על אדם שהבדיקה הזו נכשלה עבורו, במידה והוא עשה אותה כפי שצריך.

למעלה