הצעת עבודה.

../images/Emo150.gifהצעת עבודה.

מחפש תוכניתן ג'אווה בעל 215 שנות נסיון. כמו כן, בוגריי מדעי המחשב בהצטיינות מוזמנים לנסות, אך לא אצלי. קצת על החברה. זאת חברת סטארט-אפ מתפתחת. מפתחים פה מוצר ייחודי. לא אוכל להרחיב. שכר התחלתי למתקבלים 30 K יאללא , למה אתם מחכים...

הצעת עבודה

מחפש תוכניתן ג'אווה ו Dot NET בעל 256 שנות נסיון, רצוי בעל תואר מתקדם אך מועמדתם של בוגרי מדעי המחשב בהצטיינות יתירה תשקל. דרושה שליטה ב embedded וזמן אמת. נסיון בכל תחומי הרשתות וה web יתרון עצום. תהליך הסינון כולל יום מבחנים בפילת, ראיון עם נציגת כח אדם, שלושה ראיונות מקצועיים, וראיון עם סמנכ"לי כח אדם ופיתוח. קצת על החברה. זאת חברת סטארט אפ מתפתחת עם מוצר בתחום התרסיסים נגד יתושים, ולכן מועמדים שאינם עמידים ל K300 לא יזכו לקבל משכורת. המועמד שיקבל הצעת עבודה יוכל לקבל איזה משכורת שיבקש, כל עוד היא שכר מינימום גלובלי ללא הוצאות נסיעה ותנאים נלווים. קו"ח יש לשלוח ל [email protected]

dc24

New member
החתימה שלך כ"כ נכונה

לקרוא את ההודעה שלך ולהבין שבאמת אין גבול לטמטום..... וגם לשיעמום.

yagelMan

New member
אני מחכה שיהיו לי 215 שנות ניסיון

מה לעשות (אם משעמם) עדיין אין לי את הניסיון הדרוש...

thankful

New member
וסביר ביותר להניח שלאף יצור אנוש

לא יהיה נסיון כזה , פרט אולי למתושלח (שחי 969 שנה.)

yagelMan

New member
היום אי אפשר לדעת

אולי בעתיד הקרוב בזכות ההנדסה הגנתית, מתושלח יחשב כאחד שמת צעיר

ilan1998

New member
שאלה

למה אנחנו צריכים לעבוד? יש מלא פירמדיות שעובדות ומקבלים מלא כסף בלי לעשות כלום אני כבר שלושה חודשים שולח מלא כסף במעטפות לכל מיני מישה ומישות למיניהן. רק אני לא הבנתי מתי אני רואה מזה כסף?

אולי...

אם לא היית **** את אחותו - הוא היה שולח לך צ'ק.
חה חה פירמידות=עבדים=מישות=פראיירים -עיצה- אל תשקול אפילו בצחוק את השטויות האלה. פשוט עבודה בעיניים.

../images/Emo150.gif הבהרה../images/Emo70.gif

כל ההודעה באה במטרה להקצין ןלהראות את מה שאני ושכמותי חווים יום-יום. תנאים בלתי מתקבלים על הדעת ודרישות של קווין מיטניק. איך יהיה לנו נסיון אם אף אחד לא מנסה אותנו??? בדיחה - פשוט בדיחה כל ההייטק הסנובים האלה. היכונו לפיצוץ הבועה 2! נ.ב. ביבי, אל תשכח מה פרויד אמר על מי שמעשן סיגר... יאללא תתפטר, תן לנו לחיות בשקט.

kookamanga

New member
אני מבין אותך

אני חיפשתי עבודה המון זמן , אל תתיאש . תחזור על החומר תשלח קו"ח , תיצור קשרים - אולי תעשה קורס מקצועי . כמה שזה אולי ניראה נורא אבל אף אחד לא הבטיח לך עבודה בסיום הלימודים . לפעמים בעבודה אני שומע כול מיני סיפורים מהמבוגרים שכשהם סיימו את הלימודים וחיפשו עבודה גם היה קשה למצוא , אפילו למהנדסים . בסוף הרבה אנשים השלימו עם זה שהם לא מואים עבודה והלכו לעבוד בדברים אחרים (זנחו את התחום). נכון , זה עצוב אבל נכון . יש הרבה אנשים בשוק העבודה שעובדים לא במה שהם למדו , הרבה פעמים אני חושב על הרמאות ואחיזת העיניים הגדולה . הרי מאז שהיו ילדים קטנים אמרו לנו ללכת ללמוד ולהשקיע בשביל להתקבל ללימודים גבוהים ולקבל תואר ולחיות בעבודה טובה . מסתבר שזה הכול היה שקר - למדו וקיבלנו *** .

למדתי הנדסת-תוכנה

השקעתי את התחת שלי בלימודים. גם כמה שנים טובות, גם עשרות אלפי שקלים. גם עזבתי עבודה כדי ללמוד. גם וגם וגם... והיום? יורקים לנו בפרצוף. פשוטו כמשמעותו. מה החבר'ה שם רוצים לעז**ל? איזה אטומים הם. כמה רוע עוד אפשר לבלוע? מה אין לנו רגש? לא טורחים אפילו ליידע אם התקבלת, לא התקבלת. לא מעומדים בזמנים. ממש זועזעתי מהמצב המחפיר שנאלצים לסבול מחפשי העבודה. תכל'ס הם מפסידים, כי אנחנו המתחילים נועיל להם יותר. גם במחיר שנדרוש, גם במוטיבציה שאין לוותיקים שכבר רדומים ועןד הרבה דברים.

אבי 8

New member
תחום המחשבים

בתחום המחשבים המצב די שונה בגלל הצבא. מקצועות המחשב בצבא הן בין במקצועות הבודדים שנדרשים גם באזרחות. הצבא משחרר מידי שנה אלפי בוגרי מחשבים עם 3 שנות נסיון, אז למה שחברות יקלטו מועמדים חסרי נסיון אם יש להם אלפים עם 3 שנות נסיון? זה לא עניין של לשקר ואחיזת עיניים. זו המציאות!! יש באמת דרישה לאנשי מיחשוב אבל בוגרי ממר"מ בעדיפות ראשונה על כל משרה ( ולוחמים כרגיל אוכלים אותה ). בתחום התיכנות, עוד איפשהו יש סיכוי לקבל מועמדים חסרי נסיון בגלל הביקוש הגדול, אבל בתחומים אחרים כמו סיסטם, שאין כל כך ביקוש, כמעט בלתי אפשרי למצוא עבודה ללא נסיון. לכן, רבים עוזבים,בצער, את התחום ומנסים תחומים חדשים.

dz108

New member
תיקון קל...

אני לא סותר את המסקנות שלך - רק את הנתונים. הצבא פולט בשנה כמאה מתכנתים בוגרי ממר"מ, שחלקם לא ממשיכים במקצוע (עם שש שנות ניסיון בממוצע), כמה עשרות מתכנתים שהוכשרו בקורסים אחרים (שלוש שנות ניסיון), ועוד כמאה-מאתיים עתודאים (פה אני לא ממש בטוח במספר, אבל אני חושב שאני באיזור. לעתודאים יש בממוצע שש שנות ניסיון). "אלפי" האנשים שהתעסקו במחשבים בצבא (מפעילי מחשב למינהם, וטכנאי ציוד כאלה ואחרים) - אינם נחשבים שכמתכנתים באזרחות.

mutsi

New member
מה ממוצע הציונים הנדרש?

יש לי 100 באוקיאנוגרפיה

למעלה