ברנשבועי

barboshkiss

New member
אחרי זה עוד 9 שאלות...

1. מזה נרקיסיסט? 2. משעמם לך? 3. אתה אוהב טופו? 4. מה אתה חושב על אנשים שצבע ששערם כחול? (רמז לי יהיה שיער כחול ב-20
) 5. אתה מנגן על כלי כלשהו? 6. איך היה לך היום כיף? 7. אתה אוהב חסה? 8. נכון ש"אוי" זה מילה מושלמת? 9. נכון שפורום מש"ה היה צריך לזכות? 10. נכון שפז הוא ערס בחיים האמיתיים (חחחח)? 11. נכון שהשאלות האלו צריכות צינזורה? אוי השעמום גורם לי לחשוב דברים מפגרים כ"כ

AmitSolomon

New member
יאללה....עונה

1. מזה נרקיסיסט? מרוכז בעצמו, מאוהב בעצמו.. לאדע 2. משעמם לך? כרגע כן 3. אתה אוהב טופו? לא 4. מה אתה חושב על אנשים שצבע ששערם כחול? (רמז לי יהיה שיער כחול ב-20 ) שזה גועל נפש... סתםםםםםםםם
... זה נחמד.. אבל מה רע בטבעי? הכי יפה 5. אתה מנגן על כלי כלשהו? לא 6. איך היה לך היום כיף? לא 7. אתה אוהב חסה? כן קצת 8. נכון ש"אוי" זה מילה מושלמת? נכון.. במיוחד במבטא בריטי-ערסי... 9. נכון שפורום מש"ה היה צריך לזכות? לגמרי.. אנחנו שולטים 10. נכון שפז הוא ערס בחיים האמיתיים (חחחח)? חחח לא יודע... אבל נראה לפי איך שהוא מתלבש 11. נכון שהשאלות האלו צריכות צינזורה? למה? טםטםטם

Nimst

New member
אני בעד שתמציא תשובות ל14 שנשארו

ואנחנו נמציא שאלות בהתאם.

AmitSolomon

New member
../images/Emo41.gifדווקא נראה לי, אני אשאל אתכם../images/Emo41.gif

1.קראתם את התשובות? 2. בחרו את המתאים לכם: א. אני אלמוני וקראתי עד 10 תשובות ב. אני פלוני וקראתי בין 10 ל50 תשובות ג. אני אלמוני בן אלמוני וקראתי בין 50 ל150 תשובות ד. אני פלוני בן פלוני וקראתי בין 150 ל300 תשובות ה. אני אלמוני בן פלוני וקראתי 300 תשובות ומעלה ו. אני פלוני בן אלף פלונים וקראתי את כל התשובות 3. עניין אתכם לשאול שאלות? 4. עניין אתכם לקרוא תשובות? וכמה נושאים שאתם הזכרתם... 5. אנרגיה: סוללות או אוכל?
6. עמית סולומון: מוזר או לא מוזר? 7. האלכימאי ספר יפה או לא יפה? 8. רד הוט שולטים? 9. עוגות גבינה אוהבים? 10. וטוסטים גם?? 11. השאלון היה מצחיק? 12. אתם יודעים מה נרקיסיסט? 13. משעמם לכם? 14. זאת השאלה ה500? כןןןןןןןןן..ווייי הגענו ל500

Nimst

New member
עונה

1.קראתם את התשובות? חלקן, עדיין לא הגעתי להכל. 2. בחרו את המתאים לכם: א. אני אלמוני וקראתי עד 10 תשובות ב. אני פלוני וקראתי בין 10 ל50 תשובות ג. אני אלמוני בן אלמוני וקראתי בין 50 ל150 תשובות ד. אני פלוני בן פלוני וקראתי בין 150 ל300 תשובות ה. אני אלמוני בן פלוני וקראתי 300 תשובות ומעלה ו. אני פלוני בן אלף פלונים וקראתי את כל התשובות ז. אני המנהלת. 3. עניין אתכם לשאול שאלות? כמובן. 4. עניין אתכם לקרוא תשובות? עוד יותר. וכמה נושאים שאתם הזכרתם... 5. אנרגיה: סוללות או אוכל? שוקולד. 6. עמית סולומון: מוזר או לא מוזר? מוזר
7. האלכימאי ספר יפה או לא יפה? לא משהו בכלל. 8. רד הוט שולטים? לא במיוחד. 9. עוגות גבינה אוהבים? כמובן. 10. וטוסטים גם?? טוסטים גם. 11. השאלון היה מצחיק? מצב כפית? 12. אתם יודעים מה נרקיסיסט? בטח יודעים. 13. משעמם לכם? באופן כללי, או ברגע זה? 14. זאת השאלה ה500? אם עמית חישב נכון. כמה יש לך במתמטיקה?

I lOvE cAkE

New member
../images/Emo57.gifבשעה טובה../images/Emo47.gifאני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טובבבבבבב! עשינו את זה... טוב נענה... 1.קראתם את התשובות? - מודה שאת הכל!!! מההתחלה ועד הסוף.. היה נחמד 2. בחרו את המתאים לכם: א. אני אלמוני וקראתי עד 10 תשובות ב. אני פלוני וקראתי בין 10 ל50 תשובות ג. אני אלמוני בן אלמוני וקראתי בין 50 ל150 תשובות ד. אני פלוני בן פלוני וקראתי בין 150 ל300 תשובות ה. אני אלמוני בן פלוני וקראתי 300 תשובות ומעלה ו. אני פלוני בן אלף פלונים וקראתי את כל התשובות - זאת אני!!! 3. עניין אתכם לשאול שאלות? - כן... זאת הייתה חוויה מצחיקה, מן משחק אסוציאציות שכזה עם עצמי.... גיליתי שכימעט בכל שאלון שאלתי משהו מיני... מה זה אומר... (טם טם טם טם!!!) 4. עניין אתכם לקרוא תשובות? - כן... לא יודעת למה... היה נחמד ביותר וכמה נושאים שאתם הזכרתם... 5. אנרגיה: סוללות או אוכל? - אוכל 6. עמית סולומון: מוזר או לא מוזר? - לא מוזר בכלל! שנון.. 7. האלכימאי ספר יפה או לא יפה? - אחד הטובים בהחלט! 8. רד הוט שולטים? - תלוי מתי, רוב הפעמים טובים. 9. עוגות גבינה אוהבים? - כל כך ... עם פירורים! =) 10. וטוסטים גם?? - מאוד 11. השאלון היה מצחיק? - כן אבל אני לא נחשבת, הגעתי למסקנה שיש לי חוש הומור גרוע, אני צוחקת כימעט מהכל. 12. אתם יודעים מה זה נרקיסיסט? - בדרך כלל 13. משעמם לכם? - כן, חברה שלי אצלי והיא נרדמה 14. זאת השאלה ה500? - ללא ספק! מזל טוב עמית... הגשמנו לך את החלום שלך, שלאט לאט אפך להיות גם שלנו. אז עד לברנשבוע הבא.. להת!

../images/Emo178.gif 500 שאלות!

1.קראתם את התשובות? מספיק כדי להבין שאתה מוזר. 2. בחרו את המתאים לכם: א. אני אלמוני וקראתי עד 10 תשובות ב. אני פלוני וקראתי בין 10 ל50 תשובות ג. אני אלמוני בן אלמוני וקראתי בין 50 ל150 תשובות ד. אני פלוני בן פלוני וקראתי בין 150 ל300 תשובות ה. אני אלמוני בן פלוני וקראתי 300 תשובות ומעלה ו. אני פלוני בן אלף פלונים וקראתי את כל התשובות אבל אני לא פולנייה ולא אלמונית! 3. עניין אתכם לשאול שאלות? אה בערך... 4. עניין אתכם לקרוא תשובות? חח כן כי גיליתי שאתה מוזר! וכמה נושאים שאתם הזכרתם... 5. אנרגיה: סוללות או אוכל? לא איכפת לי סוללות, העיקר לא לוותר על האוכל! 6. עמית סולומון: מוזר או לא מוזר? מוזר לחלוטין! 7. האלכימאי ספר יפה או לא יפה? נה 8. רד הוט שולטים? לא,לד זפלין שולטים! 9. עוגות גבינה אוהבים? בהחלט! 10. וטוסטים גם?? כנ"ל. 11. השאלון היה מצחיק? פחחח 12. אתם יודעים מה נרקיסיסט? כן זאת אני. 13. משעמם לכם? יאפ. 14. זאת השאלה ה500? וואלה? עשינו את זה!!! חברים אני חושבת שמגיע לנו על זה ח"ח...!

barboshkiss

New member
נענה גם :)

1.קראתם את התשובות? כן כוווווווולם
2. בחרו את המתאים לכם: א. אני אלמוני וקראתי עד 10 תשובות ב. אני פלוני וקראתי בין 10 ל50 תשובות ג. אני אלמוני בן אלמוני וקראתי בין 50 ל150 תשובות ד. אני פלוני בן פלוני וקראתי בין 150 ל300 תשובות ה. אני אלמוני בן פלוני וקראתי 300 תשובות ומעלה ו. אני פלוני בן אלף פלונים וקראתי את כל התשובות- זאת התשובה אבל אני יעשה אותה יותר מתאימה: " אני מרוקאית בן אלף מרוקאית וקראתי את כל התשובות" 3. עניין אתכם לשאול שאלות? כן :) 4. עניין אתכם לקרוא תשובות? מאוד וכמה נושאים שאתם הזכרתם... 5. אנרגיה: סוללות או אוכל? גם וגם 6. עמית סולומון: מוזר או לא מוזר? לא מוזר 7. האלכימאי ספר יפה או לא יפה? לא קראתי :/ 8. רד הוט שולטים? לא! 9. עוגות גבינה אוהבים? כן 10. וטוסטים גם?? לא בכלל לא בעעע 11. השאלון היה מצחיק? כה חחח 12. אתם יודעים מה נרקיסיסט? כן, למדתי מהר... 13. משעמם לכם? לא 14. זאת השאלה ה500? כן!!!!! יאאאי

L i l A L o

New member
ואוו זה היה ארוך

1.קראתם את התשובות?בהחלט. 2. בחרו את המתאים לכם: א. אני אלמוני וקראתי עד 10 תשובות ב. אני פלוני וקראתי בין 10 ל50 תשובות ג. אני אלמוני בן אלמוני וקראתי בין 50 ל150 תשובות ד. אני פלוני בן פלוני וקראתי בין 150 ל300 תשובות ה. אני אלמוני בן פלוני וקראתי 300 תשובות ומעלה ו. אני פלוני בן אלף פלונים וקראתי את כל התשובות- that's me 3. עניין אתכם לשאול שאלות?היה נחמד 4. עניין אתכם לקרוא תשובות?חח כן. וכמה נושאים שאתם הזכרתם... 5. אנרגיה: סוללות או אוכל? ברור שאוכל. אתה מוזר. 6. עמית סולומון: מוזר או לא מוזר?אהמ. 7. האלכימאי ספר יפה או לא יפה?לא יצא לי לקרוא. 8. רד הוט שולטים?חביבים + 9. עוגות גבינה אוהבים?האאאאאאא
10. וטוסטים גם??אכן. 11. השאלון היה מצחיק?כן. אתה מוזר
12. אתם יודעים מה נרקיסיסט?אכן כן. 13. משעמם לכם?עכשיו לא, בד"כ כן. 14. זאת השאלה ה500?מסתבר.

למעלה