ברנשבועי

barboshkiss

New member
אוחס משעמם לי אז למה לא..נעזר ל-500

איך את מרגיש? כמה שאלות כבר שאלו אותך? אתה שומע מוזיקה? איזה להקה? איזה שיר? אתה אוהב את propagandhi? מה אתה מעדיף לצרוב/ לקנות? אתה צמא? אתה עייף? בא לך ללמוד עכשיו? מה אתה הכי אוהב לשתות? ולאכול? מה אתה מעדיף בריכה/ים? קיץ/חורף? נכון השהשאלות דפוקות? זהו...אין לי עוד רעיונות ואם זה חוזר על עצמו קבל את סליחתי חח

AmitSolomon

New member
גם לי משעמם.... צריך עוד 115!

איך את מרגיש? טיפש, יש לי מתכונת בחמישי בפיזיקה ואני לא מבין כלום כמה שאלות כבר שאלו אותך? זאת השאלה ה-372 אתה שומע מוזיקה? כן איזה להקה? the white stripes איזה שיר? seven nation army... הכי יפה אתה אוהב את propagandhi? לא מה אתה מעדיף לצרוב/ לקנות? מעדיף לקנות אבל אף פעם אין לי כסף לדיסקים אז אני מוריד ומוחק אתה צמא? קצת כן.. אתה עייף? לא בא לך ללמוד עכשיו? לא, אבל אני צריך מה אתה הכי אוהב לשתות? קולה ולאכול? פסטה מה אתה מעדיף בריכה/ים? לא משנה קיץ/חורף? חורף נכון השהשאלות דפוקות? נכון

hemmlin

New member
וואו!

אני חושב שזה הברנשבוע הכי פופולארי שהיה לנו עד עכשיו, סחטיין על זה איך הייתה לך סבלנות לענות על כל הדברים האלה??

AmitSolomon

New member
סתם זה כיף לדבר על עצמך../images/Emo13.gif

אתה אפילו מגלה על עצמך דברים שלא ידעת.. כמו מה היית רוצה לשנות בעצמך.. אף פעם לא חשבתי על זה... וגם, לא בא לי ללמוד במקום:/

hemmlin

New member
עליתי עלייך!

מניח שגם אני הייתי יכול לענות על שאלות מהיום עד מחר אם זה היה בתחליף ללמידה...

L i l A L o

New member
טוב, אז גם אני אשאל שאלות:פ]

מה שלומך? אתה מרגיש טוב[פיזית]? מה עשית היום? מה אתה חושב על דולפינים? ועל המילה "קקי"? צללת פעם? עם בלונים? אם כן, איך היה? אם לא,למה?
אתה מגדיר את עצמך כאדם בעל חיים? אתה חושב שאתה מכור למחשב? מה אתה חושב על אנשים שמכורים למחשב? יש אדם שאתה מכיר אותו אבל הייתר וצה להכיר אותו יותר? מי זה? נכון שמספריים זה מגניב? מה דעתך עם עוגות גבינה? ועל טוסטים? נכון שאני חמודה? :] טוב, אני צריכה להתקלח. טוב עוד שאלה: אתה אוהב להתקלח? עם מים קרים או חמים? ומה עם ג'קוזי? טוב, די. אולי אני אאמשיך מתישהו.

AmitSolomon

New member
יסס עוד שאלות לאוסף..

מה שלומך? אחלה אתה מרגיש טוב[פיזית]? בריא ושלם מה עשית היום? למדתי פיזיקה וחיכיתי שישאלו אותי שאלות:) מה אתה חושב על דולפינים? הם חכמים אבל מכוערים קצת.. ועל המילה "קקי"? מעולה... צללת פעם? לא עם בלונים? - אם כן, איך היה? - אם לא,למה?- אתה מגדיר את עצמך כאדם בעל חיים? כאדם אתה חושב שאתה מכור למחשב? לא מה אתה חושב על אנשים שמכורים למחשב? שמשעמם להם יש אדם שאתה מכיר אותו אבל הייתר וצה להכיר אותו יותר? מלא מי זה? כל אנשי הפורום למשל נכון שמספריים זה מגניב? לגמרי מה דעתך עם עוגות גבינה? מגעיל. ועל טוסטים? גם מגעיל נכון שאני חמודה? מאוד :] טוב, אני צריכה להתקלח. טוב עוד שאלה: אתה אוהב להתקלח? כן עם מים קרים או חמים? חמים בהתחלה, קרים בסוף. רק עם חמים יוצאים מזיעים ורק עם קרים יוצאים מצוננים..:) חה חרוז... כמעט ומה עם ג'קוזי? אין לי.. אבל הייתי רוצה

L i l A L o

New member
אה אממ..

כששאלתי אותך אם אתה מגדיר את עצמך כאדם בעל חיים לא התכוונתי שזה יצא ככה
כלומר התכוונתי לשאול אם אתה מגדיר את עצמך כאדם שיש לו חיים. מנ. כן. ועוגות גבינה זה טוב!
וגם טוסטים!
אתה בנאדם מוזר. מאוד מוזר!

I lOvE cAkE

New member
עוד שאלות.. לא הגענו ל500!

אתה קוסס ציפורניים?1 כמה ארוחות ביום אתה אוכל?2 את אוכל הרבה פירות וירקות?3 את שותה קפה?4 איפרו אותך פעם?5 מה התחפושת שהכי אהבת?6 איזה סדרה אתה הכי אוהב?7 אם יכולת מה היית עושה ממש עכשיו?8 כמה זמן אתה בפורום הזה?9 יש לך משקפי שמש?10 אם כן כמה הן עלו?11 אתה באמת נהנה לענות על 500 שאלות?12 כמה חברים טובים באמת יש לך?13 מה הציון הכי גרוע שלך מאז שנולדת?14 אתה זוכר רגעים מרחם של אמא שלך?15 עשו לך טיפול לישור שיניים?16 כמה פעמים ביום אתה מצחצח שיניים?17 אתה מאמין שריח של שתן דומה מאוד לריח של מרק עוף?18 עדיף להשתין בשירותיים כימיים או בטבע?18 מה הקללה האהובה עליך?20 איזה תכונה הכי בולטת שלך?21 היית רוצה לשנות את זה בך?22 האם התאהבת ממבט ראשון?23 אם כן, ראית אותה/אותו על הסוס הלבן?24 אתה אוהב בנות או בנים?25 היית רוצה שיהיו לך ציצים?26 אם כן באיזו מידה?27 עד כמה לדעתך השאלון הזה מדרדר?28 מה השעה האהובה עליך ביום?29 אתה אוהב להתקלח?30 אתה עושה אמבטיות?31 יש לך ברווז אמבטיה?32 מה אמא הייתה מביאה לך בסנדויץ לבי"ס?33 שנאת את זה?34 אם כן למה לא אמרת לה אף פעם?35 איך תרצה לקרוא לבן שלך?36 ולבת שלך?37 אתה רוצה ילדים (לא ברגע זה.. בעתיד)?38 אם כן כמה?39 אתה רוצה להיות אבא מעורב (כזה שהולך לועד כיתה וכאלה...)?40 אתה נוהג לדבר באנגלית בזמנך החופשי?41 מוסיקה ישראלית או לועזית?42 מוסיקה של פעם או של היום?43 עכבר אלחוטי או מחובר רגיל?44 חצר אחורית או קידמית?45 רכבת או מכונית??46 אושר או עושר?47 נייר טואלט או ממחטה?48 דיסק, קלטת או תקליט?49 מתנה ליומולד- משמעותית או סתם משהו שרצית?50 זהו! הנה לך עוד 50 שאלות.. אנג'וי!

AmitSolomon

New member
נגיע גם נגיע....

אתה קוסס ציפורניים? לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 2 בד"כ את אוכל הרבה פירות וירקות? בכלל לא את שותה קפה? לא איפרו אותך פעם? לא, אבל פעם אמא שלי שהיא גם מאפרת מקצועית איפרה אותי בדגל אנגליה כשהיה להם משחק כדורגל פה באשדוד (של הנבחרת הצעירה) מזמן.. מה התחפושת שהכי אהבת? צב נינג'ה איזה סדרה אתה הכי אוהב? מש"ה אם יכולת מה היית עושה ממש עכשיו? זורק ביצים על אנשים שעוברים ברחוב כמה זמן אתה בפורום הזה? בערך שנה יש לך משקפי שמש? לא, אני צריך לקנות עכשיו... אם כן כמה הן עלו?- אתה באמת נהנה לענות על 500 שאלות? בטח כמה חברים טובים באמת יש לך? יש הרבה טובים.. ממש ממש ממש טובים שאני תמיד אשאר אתם בקשר אולי 2-3.. מה הציון הכי גרוע שלך מאז שנולדת? בבית ספר... היה לי כמה פעמים אפס.. ו-5...חח.. מתוך מאה אתה זוכר רגעים מרחם של אמא שלך? נראה לך? עשו לך טיפול לישור שיניים? לא כמה פעמים ביום אתה מצחצח שיניים? 1 אתה מאמין שריח של שתן דומה מאוד לריח של מרק עוף? איכס לא עדיף להשתין בשירותיים כימיים או בטבע? טבע מה הקללה האהובה עליך? "סאמק" איזה תכונה הכי בולטת שלך? אדישות היית רוצה לשנות את זה בך? כן האם התאהבת ממבט ראשון? כן אם כן, ראית אותה/אותו על הסוס הלבן? לא אתה אוהב בנות או בנים? בנות היית רוצה שיהיו לך ציצים? חחחחחחחחחחחחחחחחחח אם כן באיזו מידה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עד כמה לדעתך השאלון הזה מדרדר? מאוד מה השעה האהובה עליך ביום? 11 בלילה אתה אוהב להתקלח? כן אתה עושה אמבטיות? כן יש לך ברווז אמבטיה? חחח לא מה אמא הייתה מביאה לך בסנדויץ לבי"ס? שוקולד שנאת את זה? כן אם כן למה לא אמרת לה אף פעם? אמרתי, לא הקשיבו לי איך תרצה לקרוא לבן שלך? לא יודע ולבת שלך? לא יודע אתה רוצה ילדים (לא ברגע זה.. בעתיד)? כן אם כן כמה? 2-3 אתה רוצה להיות אבא מעורב (כזה שהולך לועד כיתה וכאלה...)? כן אתה נוהג לדבר באנגלית בזמנך החופשי? חח כן מוסיקה ישראלית או לועזית? גם וגם מוסיקה של פעם או של היום? פעם עכבר אלחוטי או מחובר רגיל? אלחוטי חצר אחורית או קידמית? אחורית רכבת או מכונית?? מכונית אושר או עושר? אושר נייר טואלט או ממחטה? נייר טואלט דיסק, קלטת או תקליט? קלטת מתנה ליומולד- משמעותית או סתם משהו שרצית? סתם מה שרציתי

שיהיה.

ואני מקווה שלא שאלו אותם כבר... 1. אתה אוהב לחגוג ימי הולדת? 2. אם כן, איך? 3. אתה נרקיסיסט? 4. איזה ניק יותר יפה לדעתך,זה או IRISH GREMLIN? 5. מילה אהובה? 6. קללה? 7. סידרה מצוירת- 8. דיסקמן/מיני דיסק/ MP3? 9. כלי נשק מועדף- 10.באיזה צבע הקירות בחדר שלך? 11. מנגן על משהו? 12. איזה מדפסת יש לך? 13. שווארמה/פלאפל- 14. אם היית יכול לחזור לתקופה מסוימת,מה היא הייתה? 15. גיבור קומיקס מועדף- 16. דמות מגניבה מהתנ"ך שעושה לך את זה- 17. מכוניות- עתיקה/חדשה? 18. מכונית-אמריקאית/ארופאית? 19. ה-מכונית מבחינתך- 20. זיכרון ילדות חזק-

AmitSolomon

New member
עוד 20

1. אתה אוהב לחגוג ימי הולדת? תלוי במצברוח 2. אם כן, איך? לצאת לחגוג איפשהו 3. אתה נרקיסיסט? לא 4. איזה ניק יותר יפה לדעתך,זה או IRISH GREMLIN? זה 5. מילה אהובה? פוטטו 6. קללה? "סאמק" 7. סידרה מצוירת- זה שעושה "ביפ ביפ" ובורח... חחח 8. דיסקמן/מיני דיסק/ MP3? דיסקמן 9. כלי נשק מועדף- לא מעניין אותי נשקים 10.באיזה צבע הקירות בחדר שלך? לבן 11. מנגן על משהו? לא 12. איזה מדפסת יש לך? hp... אבל היא לא עובדת 13. שווארמה/פלאפל- שווארמה 14. אם היית יכול לחזור לתקופה מסוימת,מה היא הייתה? לכיתה ז' 15. גיבור קומיקס מועדף- אין לי 16. דמות מגניבה מהתנ"ך שעושה לך את זה- חחח...אמממ.. איוב 17. מכוניות- עתיקה/חדשה? עתיקה 18. מכונית-אמריקאית/ארופאית? אירופאית 19. ה-מכונית מבחינתך- פורד מוסטנג.. 67-68.. תהיה לי אחת.. 20. זיכרון ילדות חזק- היום הראשון בכיתה א'... :)

למעלה