../images/Emo15.gif../images/Emo32.gif

(לא אכפת לי ממי שמתנגדלשרשור זה הוא יכול לקפוץ לי.....) טוב היום קמתי ב-6:30 התארגנתי וירדתי לקלפי ב-7:20 ואז הייתי שם עד 2:30 בערך....(בלילה) ודוד שלי הפסיד בגדול...לא רק הוא כל המתמודדים חוץ מזה שהעיה כבר 10 שנים ועשה בבית שמש כל כך הרבה.....(כיכרות) פשוט העיר נהיה כולה כיכרות ב-10 שנים ואוווווווווווו זה מדהים כל שנה הוא בנה כיכר, ועכשיו לפני הבחירות הוא עשה עוד כמה דברים שייהיה לו מה לרשום במצע בחירות(אני מאוד צינית..) פשוט ראש עיר מושלם(בציניות)...כל עיר הייתה רוצה כיכרות כאלה....(בשיא הציניות)....והוא עשה תעמולת בחירות כ"כ הוגנת....(הוא הביא אנשים זקנים רוסים ואתיופים בכח מהבית והכריח אותם להצביע לו, הוא איים על מי שלא שם שלט שלו ועבד בעירייה בפיטורים[את חברה של אמא שלי הוא פיטר]) אז קיצר נמאס לי מכיכרות ונמאס לי מהכל זה היה היומולדת הכי חרא שהייתה לי וזהו!!!!!!! נ.ב מי אמר שיש אלוהים בשמיים???? אם היה שם משהו אז הוא לא היה נותן לשחיטות לנצח בבחירות! גרררררררר

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifתחשבי על זה ככה...

אנשים שעושים דברים רעים בסוף יקבלו את אותו דבר על מה שהם עשו... אם האיש הזה ככה....אז בסוף הו יקבל מה שמגיע לו!!!חחח ולא נורא אם הדוד הטחון לא נבחר..בשביל זה יש אותך!!!חחח תנסי להיות ראש עיר!!!חחחחחחחחח ועוד משהו...אל תתני למסע בחירות להרוס יומולדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo15.gif את יודעת כמה השקענו

בבחירות האלה?!?!?!?????? והאבונפחה הזקן הזה זכה גרררררררררררררררר (פעם שלישית גררררררררררר) אין לי מושג למה רשמתי לכם את זה אולי כי אני הייתי באטרף ובבאסה והרגשתי חרא..... והייתי במקום סגורה 18 שעות (כולל הספירה של הקולות) ואפחד לא בא להחליף אותי והלכתי למות שם..... ובלי קשר אני יכולה לשמוע במחשב ואווווווווווווו....

Lopezit

New member
אצלינו זאת כבר הפעם ה 5 או ה6!!!

שהוא זוכה רצוףףףףףףףףף

זה רק מסע בחירות זה ל שווה ת'עצבים

יאללה צאי לחגוג ותשכחי ממה שהיהההההה יומולדת יש רק פעם בשנהההההההההה

J To The Lo

New member
כל הבית ספר שלי בניירות של ש"ס...

עשינו מזה קולאז'..הכי צחוקידה מישהו יודע מה היו התוצאות בראשון?

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifמישהו יודע מה היו...

התוצאות בת"א!? שיספר לי...כי אני בעצמי לא יודעת

זה ההוא שהיה בביצפר של שירה

נוי טלי וכל אלה קרא ספר בסיפרייה והתחפף משם לא?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מכיתה ז' חורשים על הסיפור הזה *אם זה הוא חחחחחח* וזה נראה לי אותו אחד שהיה ראש עיר גם לפני הבחירות חחחחחחחחחחחחחחח שירה ראית איזה חכמה אני?? ייאיייייייייייי

../images/Emo15.gif גמני יודעת לעשות את זה....

ספר ספר ספר ספר ספר ספר ספר האבונפחא בא לקלפי ואני כזה ראיתי אותך בטלוויזיה ואיש אחד נראה לי איזה שומר ראש או משהו כזה.... כזה עכשיו את רואה אותו במציאות אני כזה יותר שווה בטלויזיה אז הוא לא התייחס גררררררררררר ואז בא המתמודד השני ואני כזה ראיתי אותך בטלוויזיה והוא לא התייחס גרררררררררררררררררררררררררררר

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifוואווווווו גמני רוצה

לנסותתתתת (בעעע לא היה מקום והיה לי עצוב לוותר על האייקונים המושלמים שלי) ספר ספרים ספר ספר ספר בלה בלה בלה בית ספר ילד ילדים ילד ילדים בלה בלה בלה וכו' וכו'

J To The Lo

New member
ניצןןןןןןןןןןןןןןן שולטטטטטטטטטטטטט

יו ממש קיוויתי שהוא יבחר הוא הפך את המערב לוואווווווווווו

אללללל תתקרבו לידיים של אנשיםםם!!!!

חחחחחחחחחחחח סתם סתם אתמול לא הצלחתי לעזוב לגבסו ת'יד חחחחחחח כפרה עליווווווווווווווווווווווווווו זה היה כזה קטע מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אמאלה הוא כזה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואיזה יד מושלמת יש לווווווווווווווווווווווו והוא מזה רזההההההההההההההההההההה כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

J To The Lo

New member
so...? גם אני לחצתי לו ת'יד..

פגשתי אותו איזה 4 פעמים חומה! והנה השיר שביקשת- im real remix ג'ה רול-יו איך קוראים לי? ג'ן- ר-ו-ל ג'ה-המשחק כמו מרי ג'ן המשחק הוא שלי ג'ן-אתה משחק גם בי ג'ה-משחק בכולכן,ניגרס או זונות,בשבילי זה אותו דבר ג'ן-מאז שסיפרת לי. ג'ה-יש חדר לשניים,הכנתי חדר אחד בשבילך ג'ן-רק אלוהים מחזיק אותי... ג'ה-מחבק אותי,אוהב אותי,שופט אותי האדם היחיד שיכול עליי, איי הולהה ג'ן-אני מכירה כל כך הרבה גברים וכולכם אותו דבר הרצון שלי לאהבה היא הכאב הכי גדול וכשאני מרגישה סקסית מי הולך להיות איתי? הבעיה שלי היא חוסר הביטחון שלהם (נמאס להיות לבד) כן כן (נמאס לריב בטלפון) כן כן (ושאתה מספר לחברים שלך) כן כן ניגרים לא מבינים...את האהבה שלי [Jennifer Lopez] (Ja Rule) כי אני אמיתית איך שאת הולכת,איך שאת זזה,איך שאת מדברת כי אני אמיתית הדרך שאת מסתכלת איך שאת נראת,הסטייל שלך,השיער שלך כי אני אמיתית החיוך שלך,הריח שלך,זה משגע אותי.. ואני לא..יכול לחיות בלעדייך... ילדה,חשבתי על המערכת יחסים הזאת אני רוצה לדעת,אם זה הכי טוב שאפשר לקבל? כי היינו יחד בזמנים הקשים ובזמנים הכי טובים זה הזמן שלנו,גם אם רק לתקופה את מסתכלת עליי,מחייכת לי,צוחקת כאילו לא היינו מאושרים שלא ידענו איך לדעת לגדול ולהתחתן אהבה כואבת וחיבוקים רבים ביץ',אני לא עושה את זה לסתם אני כאן לגרום לזה לקרות,לנסוע בבנז והשיער מתעופף ברוח,השמש משזפת עורינו,היי! אני מלוכלך,את כבר מכירה אותי.. אבל את עדיין לא מזיינת את ההוא שהוא שלך.. [Jennifer Lopez] אנשים אוהבים אותי,שונאים אותי מתייחסת בכפיות טובה אבל הם לא יודעים,שזה לא ישבור אותי אני חיה את חיי על הקצה,ואוהבת את זה עכשיו אני מסוגלת לחזור לנשום,בייבי מסוגלת לנשום עכשיו אנשים צורחים-מה הקטע שלך? אני אומרת להם-ניגרים מתעסקים בעניינים שלהם אבל הם לא שומעים אותי אני חיה את חיי על הקצה,ואוהבת את זה עכשיו אני מסוגלת לחזור לנשום,בייבי מסוגלת לנשום

Lopezit

New member
תודה ../images/Emo24.gif תכניסו למאמרים

ולמישו בא לתרגם את ג'ני מהבלוק?? ואול איי הב?

למעלה