דוקטור נוירוזיס באה לעזרתכם!

didalf

Well-known member
וואי איך אנשים אוהבים להגזים../images/Emo109.gif

כולה חשפנים, מה רע?

Miss Roni

New member
הרגע.דיברתי.עם.בנחמין.רוחאס.בטלפון :O

אהההההההההההההההה יואווווו הנבאדם הזה פשוט מדיהם מדהים מדהים מדהים !!! והוא אמר לי שהוא מקווה שנוכל להיפגש כשהוא יהיה בישראל או אם אני אהיה בארגנטינהההה חחחחחחחחחח יואווו הוא כזה מאממי ואיך הוא ביטא את השםש ליי "רוני" במבטא ארגנטינאי כזה חחחחח יואו אני מתה פה. לא מעכלת שדיברתי עם המושלם מדהים הזה אני מאווווושששררררתתת !!!!!!!!!!!!

didalf

Well-known member
יאווו רוניייייייייי../images/Emo109.gif

הרגע ראיתי שכתבת גם בפייס
אני על סף לרצוח אותךךךך!!! איזה כיף לך!!
איך לעזאזל הגעת לזה?
יאווו בנחה
אם ככה במקרה יוצא לך לדבר עם ויקו תעבירי לי אותו טוב?

Miss Roni

New member
רק לא לרצוח אותי ../images/Emo6.gif

אם ככה במקרה יצא לי (מזה לא
) ברור מה

MTS17

New member
OMG ../images/Emo2.gif דיברת איתו? ../images/Emo55.gif

והוא אמר לך רררררוני עם הרר המתגלגלת שלו ?
פרטים עכשיו

Miss Roni

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifפשוט יום מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

טוב
אז ראיתי כבר מלא זמן את הפרסומת הזו על הצ'אט שהיה היום בנחה.. והיום בבוקר סתם היה לי משעמם, אז אמרתי שאני אשלח שאלותת סתם בשביל הקטע.. הרי ברור שהוא לא יענה בדקה התשעים וכבר בטח נבחרו שאלות והכל.. הם אמרו להשאיר גם פרטים שאחד מהגולשים יזכה לדבר איתו במשך 5 דקות בטלפון. עכשיו, הייתי בטוחה שאני לא זוכה... כאילו, מה הסיכויים שאני אזכה בכלל? חח ואז כמה שעות אחרי זה קיבלתי טלפון ממישהו מאתר טיפו ששם היה האירוח שזכיתי לדבר עם בנחה.. ואני כולי התחלתי לרעוד ולחייך כמו סתומה
מה הסיכויים שזה יקרה בכלל? פשוט הזוי
ואז הוא צילצל
ובהתחלה הוא אמר לי "מה שלומך? הכל בסדר?" בעברית
וביקשו ממני לשאול אותו שאלות ולא הכנתי הרבה אז קצת חירטטתי באמצע השיחה
הוא ממש ממש ממש חמוד ומתוק, ויש לו קול סקסי בטירוף
ו..ו.. הוא פשוט מושלם. אני עדיין לא מעכלת שאשכרה דיברתי עם בנחמין רוחאס, לא נקלט לי
אני מעריצה אותו עוד מקטנטנות, ולדבר איתו? פשוט חלום שמתגשם D: הוא שאל אותי אם נהנתי בהופעה בפסח.. ואם ראיתי את הסדרה החדשה שלו.. ויואו הוא כזה מאמי
אני לא יכולה להפסיק להגיד את זה XD הוא אמר שהוא מקווה לחזור לישראל בקרוב, ושזה הבית השני שלו ותמיד כיף לו פה. בסוף הוא גם אמר שהוא מקווה שנוכל להיפגש אם הוא יגיע לישראל או אם אני אגיע לארגנטינה
ו.. זהו.. הוא פשוט מושלם. ואביב- כן, עם ה-ר' המתגלגלת
נראלי בסוף אני אעשה מזה צלצול לSMS
כזה חמוד יואו.. הוא פשוט עשה לי את היום, אין מילים

morush104

New member
יואוווו איזה כיף לך!!!!!../images/Emo121.gif

אני לא מאמינה שדיברת איתו!!!@#!%@#*&)*()*&^%$#@%^&*)(_*&^%$ והוא דיבר בספרדית לא? אז איך הבנת מה הוא אמר והכול? וואי איזה כיףף לךךךךךךךךךךךךךך

Miss Roni

New member
כן.. הוא דיבר בספרדית

הוא שאל אותי בהתחלה אם לדבר באנגלית או בספרדית, אז אמרתי לו שאני מבינה ספרדית אז זה בסדר חח כזה חמוווווד D:

22שחחר22

New member
יוואוווווווווווווווווווווו אני לא מאמינהה

איזה כיייף לךךך=) איזה מזזל יש לךךךךךך!!

didalf

Well-known member
יאוו פאק איזה מזללל../images/Emo109.gif

איזה חמוד
איזה כיף לך אוף זה פאקינג בנחה

simba only me

New member
../images/Emo9.gifיווווו הקנאה

כמה כיף לך ! זה באמת היה רק 5 דק? סיפרת לו שאת רואה אותו בטלוויזיה עוד מימי קטנטנות? איזה שאלות שאלת אותו ? אבל מעבר לשאלות כל כך מגיע לך ! אני מקנאה רק לטובה

Miss Roni

New member
תאמת שזה היה 6:12 דקות ../images/Emo6.gif

בטח, בסוף סיםרתי לו שאני מעריצה אותו עוד מקטנטנות ושהוא מאוד מאוד מוכשר.. והוא אמר "bueno muchas grcias roni" ואני כולי עוד שניה מתעלפת
אממ שאלתי אותו אם הוא זוכר את הסצנה הראשונה שלו בקטנטנות, אם הוא רוצה לחזור לישראל, איך היתה הנסיעה הראשונה לישראל עם ארווי, ואיך היה עם הטין, ואם היה נשאר לו יום אחד לחיות מה הוא היה עושה.. והוא אמר כזה "זו השאלה הכי קשה ששאלו אותי בכל הראיונות שלי " משו כזה
קיצר היה ממש כיף, ואני ממש שמחה שנתנו לי את ההזדמנות הזו

MTS17

New member
אם המזל שלך ../images/Emo55.gif

הייתי מתחילה למלא כרטיסי לוטו
איזה כיף לך, אני מחכיית רק מלראות את ההודעה שלך

titi2008

New member
WHAT???? באלי לרצוח אותך!!../images/Emo6.gif ../images/Emo85.gif

איזה כיף לך
יוא בטח התעלפת שהוא אמר רוני במבטא....

למעלה