../images/Emo15.gifפירוט קצר על מחנה הקיץ
טוב, ברור שאני לא יפרט עכשיו על 5 ימים אז אני רק יתחיל . ביום יומיים הראשונים זה הרגיש לי שאני שם שבוע
אני יתחיל עם הדברים הרעים : פשפשים, יתושים, דבורים, שירותים כימים, מקלחות קפואות וכו' וכו' . למרות כל זה- כלכךךךךך באלי לחזור לשם .! המבנים היו מדהימים!-חדר אוכל, תורן, מחסן, פשוןוט הכל מהמם !:] היינו צריכים לסיים את כל החטיפים והאוכל ביום הראשון בגלל דיזינטריה
ותאמת האוכל בכלל לא היה רע
קרררררענו את עצמנו במורלים שלא היה לי קול . בכלל . בכלל לא היה לי . :| אז לקחתי ביום אחד 5 כדורים לגרון מסוגים שונים
הביאו לשם בערך ביום הרביעי שירותים של 3 חברות של אולוויז וזה לפיירסום- והיה אפשר להוריד שם מיםםםםםםםםםם!!!והיה נייר והיה מראהה! חח וזה היה רק לבנות
קיבלנו שלושה גימיקים-שתי חולצות ובוקסר

ד''א, הרסתי את המצלמה החדשה 700 שקל
. ואי היה כלכך כיף, הטיול הכי כיף שהיה לי בחיים! ולמי שלא הבין, אצלנו במחנה קיץ זה בלי מסלולים רק פעולות וזמן פנוי
קיצר הכל היה סבבה עד שביום השני חיכינו למקלחת שעתיים וחצי . לא היה נחמד . ביום האחד לפני האחרון היה ת''ס הנהגתי והיה כזזזזזזזה תותחי!
ואוו אני לא ישכח אתזה בקרוב נראלי

אנחנו כזה שבט תותחחחח
ואי והחלק הכי טוב\רע -
המדריכים
ואו הם כלכך מושלמיםם! כל הגדוד, איך שנקשרנו אליהם זה לא אמיתי בכלל! בפעולה האחרונה כלכך בכינו ! ואו זה היה עצוב
בבוקר האחרון כבר פירקנו את כל המבנים המהממים והיתה פעולת סיכום ממש מרגשת ... ובסוף שבאנו לעלות על האוטובוסים כלנו שווווב בכינו כלכך וזה היה כל כך עצוב!חח אני יודעת שזה נשמע דרמות אבל שנה שלמה בילינו פעמיים בשבוע עם המדריכים האלה וכלכך אהבנו אותם ולא הפסקתי לבכות
ובערך זהו ...חזרתי בלי גרון וכלכך עצובה שזה נגמר ..ובעיקרון הבנתי שהצופים זה החייםשלי

♥ מי שקרא