דוקטור נוירוזיס באה לעזרתכם!

חחחחחחחחחח אז זה התמנון?

הילדים בקייטנה שאני מדריכה כל היום חפרו לי על זה שהתמנון אמר שספרד תעלה, חשבתי שהם המציאו את התמנון הזה

didalf

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

תודה לפול התמנון

סול25

New member
מגיע לגרמניה-הספרדים הרגו אותם ../images/Emo6.gif ../images/Emo42.gif

מי איתי?

didalf

Well-known member
אנייייייייייייייי../images/Emo152.gif ../images/Emo109.gif

איך קיוויתי שספרד תשפיל אותם כמו שהגרמנים עשו לארגנטינה!!
אמנם 1:0 זאת לא השפלה זאת תוצאה סבירה אבל לא משנה העיקר שספרד בגמר ולא גרמניה!! ודווקא הימרתי שהגרמנים ינצחו הם ממש טובים.

Tsur016

New member
נכון אבל עשה רושם שהם ממש נרתעו../images/Emo168.gif

מול ספרד.. הזה. והיו להם לא מעט משחקים מאכזבים יחסית לקבוצה מעולה! וספרד אגב נתנה פייט רציני לגרמניה. ובאיזשהו מקום אני מעט הרמתי ידיים מספרד, משום שעשה רושם שהם לא התאמצו מספיק במונדיאל ולגבי גרמניה: הם לא שיחקו אתמול את הכדורגל הרגיל שלהם, וגם היו בהרכב חסר, וזה נראה כאילו הם לא מסוגלים מנטלית להתמודד מול ספרד, ואלו הסיבות העיקריות לדעתי שלא נתנו הצגה טובה אתמול. אבל לא נורא, העיקר שספרד עלו לגמר.. חח ואגב, דווקא פה בארץ אנשים רצו שגרמניה תעלה לגמר כדי שתפסיד XD אבל נגד הולנד לא נראלי שזה היה קורא..חח XDD אז טוב שכך שספרד הדיחה אותה XD חוץ מזה ספרד באמת יחלה להבקויע יותר שערים. לפי חישובים שלי מאתמול. הם יכלו בקלות להגיע ל4 או 5 שערים. הם פשוט שגו בנסיונות של כמעט 100% שער. אבל נו, קורא..

XקוקיX

New member
זה לא נראה כאילו הם נרתעו

אלא יותר כאילו הם באו בהרגשה של "אנחנו ננצח" וכאילו ספרד "הכינו שיעורי בית" ובאמת התאמנו הרבה, ללא ספק הם היו תותחים ושיחקו ממש יפה (חוץ מפספוסי השערים
).

Tsur016

New member
גרמניה נראתה נסוגה.. זה כאילו..../images/Emo168.gif

שגרמניה פשוט לא חשה שהיא יכולה להתמודד מול ספרד. כאילו היא לא עומדת בלחץ של המעמד מול קבוצה באמת טובה: ספרד. ואפילו הפרשנים אמרו את זה.. קשה להתעלם מזה שגרמניה שיחקה מאוד לא טוב, ולא את המשחק שלה. ויכול להיות שספרד התאמנו. אבל תכלס. ספרד נזכרה להתעורר בחצי הגמר הזה. משום שתמיד היו לה היכולות האלו מול הקבוצות השונות במונדיאל. אבל הם היו צריכים יריבה חזקה כמו: גרמניה, שתעיר אותם, + המעמד של חצי הגמר שהיה בעל חשיבות בשביל ספרד. וחוץ מזה ספרד היו הרבה יותר נחושים. למה אני בטוח שגרמניה גם היא התאמנה לא פחות מספרד. ספרד פשוט הגיע למשחק הזה. זו לדעתי מה שמסכם.

Tsur016

New member
פויול הגדול! ../images/Emo6.gif ../images/Emo168.gif

איזה גול הוא הבקיע אתמול! אין מה להגיד. אחד השחקנים האהובים עלי בכדורגל הספרדי, ובכלל! שחקן מצויין עם נשמע אדירה! פשוט תענוג

../images/Emo15.gifפירוט קצר על מחנה הקיץ :)

טוב, ברור שאני לא יפרט עכשיו על 5 ימים אז אני רק יתחיל . ביום יומיים הראשונים זה הרגיש לי שאני שם שבוע
אני יתחיל עם הדברים הרעים : פשפשים, יתושים, דבורים, שירותים כימים, מקלחות קפואות וכו' וכו' . למרות כל זה- כלכךךךךך באלי לחזור לשם .! המבנים היו מדהימים!-חדר אוכל, תורן, מחסן, פשוןוט הכל מהמם !:] היינו צריכים לסיים את כל החטיפים והאוכל ביום הראשון בגלל דיזינטריה
ותאמת האוכל בכלל לא היה רע
קרררררענו את עצמנו במורלים שלא היה לי קול . בכלל . בכלל לא היה לי . :| אז לקחתי ביום אחד 5 כדורים לגרון מסוגים שונים
הביאו לשם בערך ביום הרביעי שירותים של 3 חברות של אולוויז וזה לפיירסום- והיה אפשר להוריד שם מיםםםםםםםםםם!!!והיה נייר והיה מראהה! חח וזה היה רק לבנות
קיבלנו שלושה גימיקים-שתי חולצות ובוקסר :) ד''א, הרסתי את המצלמה החדשה 700 שקל
. ואי היה כלכך כיף, הטיול הכי כיף שהיה לי בחיים! ולמי שלא הבין, אצלנו במחנה קיץ זה בלי מסלולים רק פעולות וזמן פנוי
קיצר הכל היה סבבה עד שביום השני חיכינו למקלחת שעתיים וחצי . לא היה נחמד . ביום האחד לפני האחרון היה ת''ס הנהגתי והיה כזזזזזזזה תותחי!
ואוו אני לא ישכח אתזה בקרוב נראלי :) אנחנו כזה שבט תותחחחח
ואי והחלק הכי טוב\רע - המדריכים
ואו הם כלכך מושלמיםם! כל הגדוד, איך שנקשרנו אליהם זה לא אמיתי בכלל! בפעולה האחרונה כלכך בכינו ! ואו זה היה עצוב
בבוקר האחרון כבר פירקנו את כל המבנים המהממים והיתה פעולת סיכום ממש מרגשת ... ובסוף שבאנו לעלות על האוטובוסים כלנו שווווב בכינו כלכך וזה היה כל כך עצוב!חח אני יודעת שזה נשמע דרמות אבל שנה שלמה בילינו פעמיים בשבוע עם המדריכים האלה וכלכך אהבנו אותם ולא הפסקתי לבכות
ובערך זהו ...חזרתי בלי גרון וכלכך עצובה שזה נגמר ..ובעיקרון הבנתי שהצופים זה החייםשלי :) ♥ מי שקרא

MTS17

New member
איפה השרביט שלי ../images/Emo152.gif../images/Emo55.gif

שמחה שנהינת
את בצופים נכון? יאא..גרמת לי להתגעגע לתנועה אני זוכרת איך בכיתי כול שנה שניפרדתי מהמדריכים שלי..

../images/Emo15.gifיאפ:]

מאיזה כיתה היית בצופים? ולמה הפסקת?
חח אני לא חושבת שבזמן הקרוב אני יפסיק שם .. :)

didalf

Well-known member
מזה דיזינטריה?../images/Emo109.gif

נשמע כיף, לפעמים חבל לי שאני לא בצופים למרות שלא נראה לי שהיה לי כוח לזה. קיצר העיקר שנהנת והביאו לך שירותים נורמלים
וטוב שחזרת:)

../images/Emo15.gifאו תודה רבה../images/Emo9.gif

חח דיזינטריה אם אני לא טועה, זה שאם משאירים איזה חטיף פתץוח אז זה משו עם חדייקים ומחלות, וגם בגלל זה לא יכלנו לעשות את צריכנו בטבע :| . וכן השירותים היו נחמדים מאוד
וכן, יש אנשים שפשוט לא מסתדרים עם מחנאות וזה חח, אני הכי שיש :) תודה רבה

וואו חחח

את כל כך נהנת בטיולים ואם אני אצא לזה אני יסבול חחח אני לא ילדה פעילה
חחח אני יותר בקטע של בית מלון, עדיף הכל כלול, עדיף חמישה כוכבים
אבל טיולים שנתים וכאלו אני ממש ילדת טבע חחח קיצור, טוב שנהנת.

didalf

Well-known member
עלקקק 90 במת' חח../images/Emo109.gif

נשבעת לכם שחשבתי שאני מקבלת 60-70 ואני לא מאלה שמגזימים תמיד בוכים שהיה רע ומקבלים מאה כשהולך טוב אני אומרת שהיה טוב. קיצר מוזר
אבל אמרו שעשו פקטור בטח בגלל זה אין מצב שזה באמת 90.

XקוקיX

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל.. היה פקטור, זה ידוע ../images/Emo6.gif

נראה לי פקטור של איזה 20 נקודות. יש היום כתבה בידיעות אחרונות (עמוד 11), עדיין לא קראתי אותה אבל מצטטים שניים מהבצפר שלי חחח

שולצקי

New member
ואה ואה ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח הבצפר שלי התפרסם
עשו עליו אתמול בידיעות אחרונות כתבה ואחרי זה בחדשות
עכשיו תשאלו למה .. אוקי אז הסיבה לא כזאת טובה
מסתבר שה-יב'ניקים עשו נשף (הגיוני
) הקטע , שבאמצע הנשף הם הביאו חשפן וחשפנית , כמובן שחלק מההורים לא אהב אתזה בכלל בכלל ויצאו עם זה לתקשורת > < מממה שאני הבנתי ממש מממש הגזימו עם זה ושזה לא היה האירוע המרכזי בנשף וזה .. קיצר אתמוול ראיתי אתזה בחדשות ובעיתון והתלהבתי
לפחות ניהיה פה מעניייייייין במושב

למעלה