ראיון עם פאבלו (סימון) ממעריב לנוער
לקוח מאנחלס הראיון : אתם יושבים? קבלו את פבלו מרטינס בכבודו ובעצמו בראיון בלעדי ל"מעריב לנוער"! . בשיחה היישר מארגנטינה הרחוקה הוא מספר על הפרסום, החיים על הסט, הקשר המיוחד עם ישראל ואהבת הבנות. והעיקר,שמחנו לגלות שהוא נשאר בחור פשוט למרות כל ההמולה (תשאלו את בוטון) כשאתה נעשה כוכב אתה בדרך כלל משתנה: המעריצים, הצעקות וההצלחה עושים את שלהם, אבל נראה שכל אלה עוברים מעל ראשו של פבלו מרטינס. כשפגשתי את פבלו בפעמים שבהן ביקר בארץ, הבחנתי כי מה שאפיין אותו הוא פשטות. הוא לא מחשיב את עצמו כלל לכוכב. הראיון הבלעדי איתו ל"מעריב לנוער" נערך הפעם מארגנטינה הרחוקה. בזמן צילומי העונה הרביעית ביקשנו מפבלו להשיב לנו על השאלות, והוא שמח להתראיין לעיתון. "לישראל שמור מקום חם בליבי", הוא מגלה . יש לך מעריצות רבות אצלנו בארץ. למה אתה חושב שהבנות אוהבות אותך כל כך? "אני חושב שיש לזה שתי סיבות:קודם כל הן אוהבות את המסר החיובי שהסדרה מעבירה על אהבה, שלום, השמירה על העולם ועוד הרבה ערכים. חוץ מזה, הן נתפסות מאוד לסיפורי האהבה". מה אתה מחפש בבת זוג? "אני מחפש שלושה דברים: הבנה, חברות ושהבחורה תהיה משעשעת. אלה שלושה דברים חשובים שצריך כדי לחיות חיים מלאים". פבלו החל את הקריירה שלו כמדריך טניס והתגלה על ידי כריס מורנה, שליהקה אותו מיד לסדרה. באותו רגע הוא עזב את כדורי הטניס לטובות הופעות, צילומים וגם שירה. אתה שר הרבה במהלך הסדרה. אתה רוצה להיות זמר? "אני חושב שהמוזיקה בתוכנית מדהימה. אני הכי אוהב את הקטעים שבהם כולנו שרים ונמצאים יחד על הבמה. אני רוצה להיות זמר, אני חושב שזאת מטרה יפה, אבל גם קשה מאד. יש לי עוד הרבה מה לשפר, אבל כן, האמת שהייתי רוצה מאוד להיות זמר". פבלו הוא טיפוס ידידותי מאוד ומצחיק, והוא מגלה לנו שבצילומי הסדרה יש לא מעט קטעים מצחיקים, ממש כמו על המסך. "יש לנו רגעים שבהם אנחנו פשוט לא יכולים להפסיק לצחוק ועוצרים את המשך הצילומים", הוא נזכר, "הייתה סצינה שצילמנו 20 פעמים שוב ושוב כי לא יכולנו להפסיק לצחוק", הוא צוחק. בזמנו הפנוי, פבלו מספר לנו, הוא אוהב לקרוא ולכתוב, "יש לי גם כלב שנקרא בוטון!" . יש רגעים שבהם היית רוצה להפסיק להיות מפורסם? "אני מאמין שלפרסום יש יתרונות וחסרונות. צריך לזכור ששום דבר בחיים לא מושלם ויש דברים שצריכים פשוט לקבל. אני מנסה לקחת הכל בשמחה. את הדברים הפחות טובים אני לוקח כחלק מהשלם". מה החלום הכי גדול שלך? "החלום הכי גדול שלי הוא להבין. להבין את מטרת החיים. ביום שאני אצליח אני מבטיח לספר לכם!" ורגע לפני שניפרדים, מה תרצה להגיד לקוראי "מעריב לנוער" ? "אני רוצה להודות לכם על האהבה שאתם מעניקים לי!"