help me plz

XshironetX

New member
../images/Emo15.gif help me plz

בCS בקטגוריה של הSTORE יש מן ינשוף כזה שעולה 700 NX CASH רציתי לדעת מה הוא עושה?

somebodddy

New member
בדיוק מה שכתוב

הוא מחפש לך דברים בחנויות של השוק החופשי, במקום שאתה תאלץ לחפש חנות חנות.

sapir aloud555

New member
יאפ ../images/Emo121.gif

הוא נעלם כשהוא מוצא את הפריט, אמנם - אם הוא לא מוצא, הוא נשאר. לדעתי זה שימושי לכאלו שמחפשים נשקים או פריטים נדירים.

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifאין משהו יעיל שאני יכולה

לקנות ב750 NX CASH? אה וגם.. אם יש לי בשחקנית אחת 750, ואני נכנסת לשחקנית אחרת בסקניה שגם בה רשום 750, (מייפל פוינטס מהקווסט) זאת אומרת שיש לי 1500 או 750?

sapir aloud555

New member
~ ../images/Emo121.gif

אני בסוף נכנעתי וקניתי את הינשוף הזה, כי קשה לי למצוא נשק לרמה 60 אחרי שהרסתי את הקודם שלי >_> אם אין לך משהו חשוב למצוא, תקני 2 מגהפונים כדי למכור משהו ביותר מסוס, או סתם בשביל הכיף. ויש לך 750 ו750, את לא יכולה לחבר אותם יחד כי אי אפשר להעביר את הנקודות.

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifואם אני קונה משהו בשחקנית

הפחות טובה שלי אני יכולה להעביר את המשהו הזה לשחקנית הטובה שלי? ויש מצב שיהיה משהו, כובע או בגד שיעלה 750? וראיתי גם דבר כזה שזה לא מוריד לך EXP שאת מתה? שווה לקנות את זה?

sapir aloud555

New member
כמה שאלות ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif

השאלה הראשונה: אני לא בטוחה, קרוב לוודאי ש-לא. יש מצב שיהיה כובע / בגד ב750 נקודות בימי שישי [Black Friday Sale] ושאלה שלישית: לא שווה לקנות את זה [לפחות לא כרגע] כי יש עכשיו את הקווסט של יום האהבה. וכשאת מתה, השוקולד שומר עליך מלאבד Exp

jenniecat

New member
מה זה השוקולד הזה

זה שעושה שלא תאבד XP ואיך משיגים את זה<

נסי להתאמן|שקדיה|

כמעט בכל מפלצות.. הסבון הירוק הזה.. החזירים.. ומלא כמעט כל המפלצות מביאות לך!! אני כבר המון זורקת חח

miss_t

New member
ניצלו"ש שימוש במגה-פון

עושים עליו דאבל קליק ואז כותבים? אני מפחדת לעשות דאבל קליק ואז לאבד את ההזמנות היחידה לשימוש בו מישהו יודע / יש למישהו ניסיון בעניין הזה?

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifחיחי

אתמול קניתי מגפון ולא ידעתי שזה לפעם אחת אז רשמתי: יש לי מגפון! ואז איבדתי אותו xP

miss_t

New member
עשית את זה בדאבל קליק? +שאלה

כותבים בשורה הרגילה של השיחה? יש איזשהו הערה שזה מגה-פון?

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifאת לוחצת על המגפון

שהוא בתיבה של הcash ואז מופיעה לך שורה כזו ששם את רושמת מה שאת רוצה לשלוח ולוחצת אוקיי, ואז זה שולח

למעלה